zumali 27.01.15, 10:51 Jak ktoś ma ochotę, to proszę o info do piątku. Nasza Mimmi zgłosiła się na ochotnika, że dostarczy do Warszawy :) Lipowy, malinowy, rzepakowy, wielokwiatowy - duże słoje. W razie pytań piszcie na magda@malinkowo.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fassollka Re: Miody - zbieram zamówienia ... 27.01.15, 11:54 Rozważysz wysyłkę na Śląsk? Napisz też proszę o cenach. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Miody - zbieram zamówienia ... 27.01.15, 12:18 Ja wysyłkowo jak ostatnio chętnie! :) Ceny bez zmian? Lipa i malina mnie interesuje :) Odpowiedz Link
aurinko Re: Miody - zbieram zamówienia ... 27.01.15, 12:35 Magda, dorzuć do tamtego mojego jeszcze słoik malinowego :) Odpowiedz Link
zumali Re: Miody - zbieram zamówienia ... 27.01.15, 19:51 Duży słoik 35zł, mały 22zł. Mam jeszcze troszkę mniszka :) Wysłać mogę oczywiście. Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Miody - zbieram zamówienia ... 28.01.15, 09:45 Zumali, jesli moge prosic, dla mnie maly malinowy i dwa duze lipowe, ok? Spadziowego nie masz aby? Podeslij mi, prosze, konto na gazetowego i koszt wysylki podaj, dobra? Dzieki wielkie Odpowiedz Link
aga_junior Re: Miody - zbieram zamówienia ... 28.01.15, 09:52 Rany miodami handlują a mnie tu nie ma :/ lipowy malinowy rzepakowy mniszkowy po dużym słoju ;) Odpowiedz Link
zumali Re: Miody - zbieram zamówienia ... 28.01.15, 11:22 O rany! Szalone ... ;D Alcea, tym razem same duże Ci wysłać? Aurinko dorzucę oczywiście :) Lucy - napiszę na gazetowego. Aga_junior mniszkowego już brak - resztę przekazać przez Mimmi? Odpowiedz Link
aga_junior Re: Miody - zbieram zamówienia ... 28.01.15, 13:54 A nie będzie to dla niej kłopot? Możesz zapytać? Odpowiedz Link
mimi_mm Re: Miody - zbieram zamówienia ... 29.01.15, 19:02 Aga, w nastepny czwartek bede w Zielonce wiec nie ma problemu. Odpowiedz Link
mimi_mm Re: Miody - zbieram zamówienia ... 29.01.15, 19:03 Magda, jak bylam u Ciebie mialam powiedziec zebys odlozyla jeden mniszkowy i zapomnialam? Odpowiedz Link
joa261 Re: Miody - zbieram zamówienia ... 29.01.15, 23:20 To jak będziesz wysyłać do Uli to w jednej wysyłce i dla mnie :) Duży słoiczek malinowego, rzepakowego i jakiegoś jeszcze jednego dobrego :) I jakieś namiary na płatności poproszę :) Odpowiedz Link
zumali Re: Miody - zbieram zamówienia ... 30.01.15, 22:05 Bardzo proszę :) Namiary prześlę na gazetowego maila. Odpowiedz Link
zabka11 Re: Miody - zbieram zamówienia ... 25.02.15, 21:52 Witam jako szczęśliwa posiadaczka 4 słoików miodów, chciałam powiedzieć DZIĘKUJĘ:) Wprawdzie alcea załatwiała z Tobą formalności, ale miody na mój adres słałaś, i jestem pełna podziwu dla ich zapakowania:) Tak szczelnie i dobrze, że żaden nawet nie drgnął w tym kartonie, a widzę codziennie na własne oczy co kurierzy robią z paczkami, mimo naklejek "uwaga szkło";) Miód malinowy to...malinka w gębie:) jest przepyszny. Dziękuję serdecznie raz jeszcze i odezwę się jak już zjemy:) Masz we mnie stałą klientkę:) Odpowiedz Link
motylek1407 Re: Miody - zbieram zamówienia ... 27.02.15, 09:50 Podpisuje sie pod Zabka! We wszystkim, pakowaniu, smaku,pychotka!! Odpowiedz Link
mimi_mm Re: Miody - zbieram zamówienia ... 27.02.15, 23:41 szkoda ze nie zrobilam zdjecia jak miody byly przygotowane do transportu w moim bagazniku :)))) a miody oczywiscie MNIAM!!! lepszych w calej Polsce nie znajdziecie :) teraz bede na Wielkanoc wiec jezeli potrzebny bedzie transport do Wawy i w okolice dajcie znac :) Odpowiedz Link
emma_me Re: Miody - zbieram zamówienia ... 05.03.15, 12:53 Ja bym była chętna na dwa wielokwiatowe i jeden lipowy - Duże słoje Odpowiedz Link
mimi_mm Re: Miody - zbieram zamówienia ... 05.04.15, 23:42 Emma. To chyba Twoje słoiki mam w bagażniku:)))) Odpowiedz Link
emma_me Re: Miody - zbieram zamówienia ... 07.04.15, 14:19 Jak możemy się umówić, mój tel 692 406 224 Odpowiedz Link
zumali Re: Miody - zbieram zamówienia ... 07.04.15, 20:55 Jejku ... ja dopiero zobaczyłam, że Wy tu się umawiacie już :) Emma, na gazetowego, czy sms-em wolisz? Odpowiedz Link
zumali Re: Miody - zbieram zamówienia ... 14.03.15, 21:31 Dziękuję i ja :) Miło baaardzo Was się czyta :D Polecam się oczywiście! Emma rozumiem, że chcesz przez Mimmi? Mimmi ... masz u mnie ... coś wymyślę :) Odpowiedz Link
myrtille Re: Miody - zbieram zamówienia ... 18.03.15, 09:02 Nie pisałam się na miodzik, ale Żabka zrobiła niespodziankę Amelce i podzieliła się swoim. Pyszny. Amelka zajada od poniedziałku:) Odpowiedz Link
blanka0 Re: Miody - zbieram zamówienia ... 07.04.15, 14:57 a ozna jeszcze cos zamówic? c zostało? z wysyłką Odpowiedz Link
zumali Re: Miody - zbieram zamówienia ... 07.04.15, 20:44 Emma, napisz mi proszę na e-mail nr telefonu do się - Mimmi ma dla Ciebie dwa wielokwiaty, Lipowego nie mam już nic. Myrtille, cieszę się, że Amelce smakuje :) Jak tylko będzie już tegoroczny odezwę się do Żabki i zrobimy znowu paczkę mam nadzieję :) Blanka, też napisz na maila jakie lubicie, szału nie ma, ale coś tam jeszcze wynajdę :D Odpowiedz Link
emma_me Re: Miody - zbieram zamówienia ... 08.04.15, 08:23 I zumali.bardzo dziękuję za pamię, akurat teraz bardzo tych miodów potrzebuje, bardzo bardzo dziękuję Odpowiedz Link
blanka0 Re: Miody - zbieram zamówienia ... 08.04.15, 08:53 a moge maila? ja chce malinowy i wielokwatowy, albo jaki bedzie Odpowiedz Link
mimi_mm Re: Miody - zbieram zamówienia ... 09.04.15, 00:25 ja juz odliczam dni zeby mniszkowy 'zaczal sie produkowac' :)))) musze w tym roku zapas zamowic :) Odpowiedz Link
aurinko Re: Miody - zbieram zamówienia ... 09.04.15, 08:16 mimi_mm napisała: > ja juz odliczam dni zeby mniszkowy 'zaczal sie produkowac' :)))) > musze w tym roku zapas zamowic :) > Ja też czekam na mniszkowy :))) Odpowiedz Link
zumali Re: Miody - zbieram zamówienia ... 10.04.15, 21:05 Dam znać jak tylko będzie mniszek :-) Blanka, odłożyłam dla Ciebie malinowy i wielokwiatowy. Napisz na magda@malinkowo.pl, to ustalimy szczegóły. Odpowiedz Link
aurinko Re: Miody - zbieram zamówienia ... 16.08.15, 00:30 Przypominam się, będzie mniszek?;)) Odpowiedz Link
zumali Re: Miody - zbieram zamówienia ... 12.09.15, 13:36 No właśnie nie będzie :( W tym roku wszystko szybko zakwitło na mazurach i pszczoły nie zbierały samego mniszka - wszystko się pomieszało ... Jest wielokwiatowy, lipowy, rzepakowy, leśny, malinowy. Odpowiedz Link