alcea3 10.04.15, 07:56 Malwa właśnie została bez spodni i bez getrów ;/ spodnie albo krótkie albo maja dziury, getry już tez z dziurami. Nie mogę dostać niczego na jej chudy tyłek. :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadga Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 10.04.15, 08:21 Lidl :D a tak serio musisz próbować, bo ciuch ciuchowi nie równy. ROzmiarówki się rozjeżdżają. Ja teraz na Lilę mam problem bo H&M ma ogromny przeskok między 128 i 134 w rozmiarze. Zara zaś nie ma w ogóle rozmiaru na Lilę i musimy przymierzać wszystko. TEraz kupiłam na FB w szafie Anastazji ciuchy fajna jakość, Klaryska widziała, mają też różne fajne odmiany spodni, leginsów eleganckich dresów. To są ciuchy firmy Mała Mi, może macie sklep u siebie w mieście, który sprzedaje ich ciuchy. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 10.04.15, 08:47 Kupiłam wczoraj spodnie i dwie pary legginsów w liidlu... za duze ;/ Odpowiedz Link
aurinko Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 10.04.15, 09:05 Majka nosi z c&a, czasem coś złapię w 5-10-15 ale tu przestrzegam przed kiepską jakością, fantastyczne dżinsy kupiłam w Zarze, ale to wyjątek bo wszystko było za szerokie, h&m zawsze jej spada z tyłka. A ile Malwa ma w pasie? i na ile wzrostu? bo jak Malwa niższa od Majki to mogłabym pomierzyć te co mam po niej, odłożyłam niedawno kilka par za małych, mogłabym Ci oddać. Odpowiedz Link
mama_ditte Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 10.04.15, 10:53 ja kupuje w H&M ale te z grubego dżerseju te są przylegajace albo jegginsy też są w miarę przylegajace ale i tak w sumie po jakimś czasie zuzia chodzi z obwisajacym tyłkiem :) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 10.04.15, 12:09 Ela zmierzę ją w domu :) jak będą dobre chętnie odkupię:) Odpowiedz Link
aurinko Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 10.04.15, 12:15 Zmierz, zmierz, ja mam jeszcze takie z 5-10-15 nowe zamówiłam ale masakrycznie małe 134 i 140 (małe i chude) www.51015kids.eu/dziewczynka-8-12-lat/produkt/leginsy-dziewczece-4m2806?c=4449 ale po 27,99 - w poniedziałek odsyłam ale mogę wyjąć z paczki jakby co. A te po Majce to przecież sprzedawać nie będę, no proszę Cię, za przesyłkę tylko albo na zlot przywiozę jak dojadę. Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 10.04.15, 12:41 na moją fasolkę szparagową leginsy z c&a tylko dobre - dłuuugie i chuuude :) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 12.04.15, 12:49 Ela obecne leginsy maja w pasie bez naciągania 21 cm :D Malwa w pasie ma ok 55-56 cm Długosc min 68 cm Za te z 5-10-15 dziekuję odsyłąj. Musze przejsc sie wiec do C&A Czy tam dostanę rownież jegginsy? Odpowiedz Link
aurinko Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 12.04.15, 16:43 O rany Pati, jakie szczuplutkie... Te co mam po Majce to na 122/128 i mają 25/27 w pasie bez rozciągania :( ale jakbyś chciała to daj znać. Co do jegginsów z C&A to Majka miała kilka ale ciężko dopasować, bywają strasznie szczupłe w nogach a tył odstaje :( albo takie krótkie od kroku do pasa gorzej niż biodrówki i torba się w kroku robiła, brzydko leżały. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 27.04.15, 08:40 Ela a jak długie masz te legginsy? Kupiłam Malwie 4 pary w Pepco teraz i są ww pasie podobne do tych Twoich. (pomijam, ze dwie pary maja po jednym założeniu juz dziury.... ) Odpowiedz Link
aurinko Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 27.04.15, 09:04 Dłuższe, niż pisałaś, kilka cm, ale to na legginsach nie widać, można te 4-5 cm podwinąć albo zostawić zmarszczone na dole. Zresztą zaraz zmierzę. Odpowiedz Link
aurinko Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 27.04.15, 09:09 70cm więc spokojnie będą dobre. Jakieś mi się jeszcze suszą, jeśli wyschną dzisiaj to wyślę po południu, jak nie to w środę. Pocztą może być? Czy wolisz paczkomat? Odpowiedz Link
alcea3 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 27.04.15, 09:30 Ela jesli mogę to paczkomat, z pocztą u mnie rożnie bywa, jjak nie wniosą, to ciezko mi z poczty odebrać. Daj proszę na priv dane do przelewu i napisz ile za legginsy i przesyłkę. Dzięki! :) Paczkomat WRO13L Pl. Grunwaldzki 34 Wrocław, 50-337 Odpowiedz Link
aurinko Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 27.04.15, 09:39 o, fajnie, bo do paczkomatu to i jutro Nm może podrzucić, a pocztę to robi 3x w tyg. Paczkomat 8,23zl wyślę Ci nr na gazetowy. Odpowiedz Link
maadga Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 13.04.15, 20:52 Alcea to sobie wyobraź Kuba wzrost 145 cm w pasie ma 54 cm a Lili 130 cm i 45 w pasie właśnie ich zmierzył am z ciekawości . Ja w domu mam różne wersje gumki i wciąga w nowe ciuchy . Kubie juz kończy się rozmiarów ka z gumka na guziki w pasie. Kapral ma jeszcze wybrane modele. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 14.04.15, 07:56 Maadga tylko ja nawet nie mierzyłam w pasie tyko tak na bioderkach :D W pasie mogę ja zmierzyc wieczorem :) Odpowiedz Link
maadga Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 14.04.15, 08:12 Kuba jest węższy w biodrach niż w pasie :D 1,5roku temu miał spodnie jeansy rozmiar 86 które nosił jako krótkie spodenki i mu spadały z tyłka, właśnie dlatego że mu się nic na biodrach nie zatrzyma. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 14.04.15, 08:20 To Kuba tez niezy :) Do Kappahla nie idę, zabijają cenami :) Odpowiedz Link
aurinko Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 14.04.15, 08:25 W KappAhlu warto jak są promocje w stylu 3 za 2, jak się założy u nich club kartę to zniżki przychodzą smsem lub mailem i wtedy z kartą jest taniej. Odpowiedz Link
maadga Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 14.04.15, 08:28 ja sobie wyrobiłam kartę lojalnościową Kappahl i kupuję na wyprzedażach wtedy mam dodatkowy upust np coś za 100zł przeceniają o 50% dla wszystkich a ja mam dodatkowo jeszcze 25% Wtedy mi się opłaca, bo wychodzi za 37zł a w ostatniej chwili obniżają cenę o 70%, a na nowe kolekcje często mam kupon 100zł przy zakupie powyżej 300zł. Średnio co 2tyg mam jakąś zniżkę. Mojego m. obkupuję w tym sklepie bo on nie lubi chodzić po sklepach. Odpowiedz Link
maadga Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 14.04.15, 08:15 nie Kapral tylko Kappahl ma rozmiarówkę duża z gumką i guzikiem w pasie do regulacji w rozmiarówce 152 :D Nie lubię pisać z telefonu, zmienia mi słowa :( Odpowiedz Link
hildegarda128 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 14.04.15, 17:36 maadga napisała:Kappahl ma rozmiarówkę duża z gumką i guzikiem w pasie do regulacji w rozmiarówce 152 :D Ja w 51015 też kupiłam spodnie na 152 z regulacją w pasie. Akurat na nie nie mogę narzekać (córka też nie narzeka ;) ) Niestety,trzeba się dobrze naszukać,żeby trafić na ubrania dla szczupłych dzieci. ;) Odpowiedz Link
ankas4 Re: Pati !! 11.04.15, 23:58 ja tez na tolke w canda kupuje, ale zawsze chodze z jej leginsami aby przylozyc i sprawdzic obwod pasa i zawsze to dziala i nigdy za duzych nie kupila,. Odpowiedz Link
hildegarda128 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 12.04.15, 14:50 A na jaki rozmiar te spodnie i leginsy ? Odpowiedz Link
hildegarda128 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 12.04.15, 15:04 hildegarda128 napisała: > A na jaki rozmiar te spodnie i leginsy ? Pytanie się źle podpięło. Miało być,do autorki. ;) Odnośnie tych spodni z H&M: kupiłam w czwartek stacjonarnie te treginsy: www2.hm.com/pl_pl/productpage.0245039012.html i nogawki są wąskie jak smok(ledwo noga chudzielca się wciśnie, a w pasie trzeba gumkę wciągnąć,bo brzydko odstają,mimo szlufek na pasek.Jednak moja panna nie lubi odstających rzeczy. Kupione na 128 cm. (wzrostu ma 1 cm. mniej),a w 134,się topiła. Spodnie są bardzo fajne(dość gruby materiał),jednak w dzień z WF-em ich nie założy. Odpowiedz Link
yvonne79 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 12.04.15, 14:13 Ja kupowałam Emilce legginsy w Cubusie i w C&A. Dla mojego chudzielca najlepsze były te z Cubusa. Odpowiedz Link
aurinko Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 12.04.15, 16:41 O, właśnie, zapomniałam, że w Cubusie też kiedyś kupowałam jegginsy (tregginsy?) takie dżinsowe i kolorowe z bawełny + elastan, były rewelacyjne chociaż drogie, ale Majka je uwielbiała i świetnie leżały na chudym tyłku. Czy jeszcze je produkują? Bo na stronie nie widzę. Były z gumką w pasie, bez żadnego guzika ani zamka. Odpowiedz Link
aurinko Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 12.04.15, 16:45 A, jeszcze jak Malwa trochę podrośnie to zaglądaj do Carry, nieraz widziałam spodnie dla szczuplaków, chociaż nie wszystkie, ale można trafić. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 12.04.15, 19:21 No przecież piszę cały czas, że to kurczaczek :) Zerknę w tym C&A potrzebuję co najmniej 5-6 par wiec tanio mi trzeba. Dzięki wielkie! Odpowiedz Link
hildegarda128 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 12.04.15, 21:29 A coś takiego jak Textil Market masz w pobliżu ? Tam też można dostać spodnie dla chudzinki. :) W Lidlu te skinny. A tak swoją drogą,to sama jestem ciekawa,gdzie można TANIO kupić ubrania dla dziecka (pomijam szperaki,bo nie mam czasu i umiejętności w nich kupować ;) ) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 13.04.15, 08:23 Nie mam textilu marketu u siebie w mieście. Skinny z lidla są za duże. Choć kiedyś udało mi się dorwać jakieś lidlowe spodnie i były na nią dobre, ale już są za krótkie i mają dziury. Odpowiedz Link
aurinko Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 14.04.15, 08:30 Majce lidlowskie też spadają z tyłka. Ja jeszcze trafiłam w reporteryoung takie i są dość szczupłe reporteryoung.pl/legginsy,id3031.html Odpowiedz Link
solaris31 Re: Gdzie kupię legginsy na chudzielca?? 30.04.15, 16:30 na mojego chudzielca tylko legginsy z Cubusa ;) Emilka się w nie nie mieści, ale na starszaczkę są super ;) a naprawdę chudziutka jak szczypiorek ;) Odpowiedz Link