issy25 07.09.07, 14:27 Dziewczyny macie już zakupione albo opatrzone wózki? My się ciagle zastanawiamy. Mamy 2 typy: Coneco V3 i Baby design - atlantic. A jakie wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_belle Re: Wózek 07.09.07, 16:05 Deltim jak na razie. Ale ostatecznie mamy czas myślę do końca grudnia spokojnie. Dzidziuś będzie styczniowy i pewne jest to że gondoli nie chcemy. Natomiast zależy mi na tym żeby był osobny stelaż tak żeby umieścić nosidełko bez konieczności zamontowanej spacerówki. A niewiele wózków tak ma bo większość niestety ma nosiki mocowane na spacerówce. Wiem że mutsy też ma wszystko osobno ale cenowo jest powalające. Więc póki co Deltim. I napewno nie trójkołowiec. Do tego napewno z dużymi pompowanymi kołami ))))) Gorzej się zdecydować niż wybierając samochód......)) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
issy25 Re: Wózek 07.09.07, 17:23 To fakt. Wybór modeli jest oszalamiający, a jeden ladniejszy od drugiego. Niestety ceny niektórych wózków sa powalające. Gdyby jeszcze faktycznie czymś znaczacym się różnily od tych tańszych, no to rozumiem. Ale i tak prawie wszystkie mają to samo i tylko nazwą firmy no i oczywiście ceną się rożnią. Ja gdybym mogla to tak ze cztery bym kupila bo zdecydować się nie potrafię Dobrze że mąż mnie pilnuje Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Wózek 13.09.07, 13:39 A Tako? Macie jakąś orientaje w tym temacie? Bo ja chciałam póki co Voyagera... Odpowiedz Link Zgłoś
issy25 Re: Wózek 13.09.07, 14:43 Mnie też podobaly się Tako i bardzo podobne do nich wózki Scout. Zrezygnowalam jednak z nich z powodu ich wielkości i wagi. Pewnie będe musiala sie nie raz poruszać autobusem lub tramwajem, dlatego wybralam mniejszy i lżejszy wózek. Koleżanka ma Tako, i z tego co wiem to nie narzeka na nic poza jego wagą. Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Wózek 14.09.07, 09:53 Dzięki, bo mój mężuś pracuje w Tako i dlatego weźmiemy raczej ten wózek (nie będziemy wspierać konkurencji a tak serio to na pewno kupimy go taniej niż w sklepie) Odpowiedz Link Zgłoś
issy25 Re: Wózek 14.09.07, 13:48 To faktycznie w takiej sytuacji to oplacalny interes. Z tego co wiem to Tako takie najtańsze nie są, więc każda zniżka się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
goosiaa3 Re: Wózek 17.09.07, 21:20 Kilka moich znajomych mialo tako i strasznie niezadowolone.. Ja polecam wozki quinny dla maluszka buzz z gondolna a dla starszaka zapp, mamy zappa i swietnie sie sprawuje Odpowiedz Link Zgłoś
babajagaa Re: Wózek 17.09.07, 21:28 Z tego co pamietam jak chodzilam za wozkiem Coneco V3 nie ma amortyzatorow,ale fajnie wyglada i to wszystko,scout bardzo szerokie,tako waza 20kg-odpadl,ja kupilam deltim koala i jestem zadowolona ale tez moglby byc lzejszy bo 14kg to tez troche.Na zime mlody juz bedzie jezdzil bez nosidelka w spacerowce. Odpowiedz Link Zgłoś