Dodaj do ulubionych

Dobrze żesmy się nie zamknęły:)

01.06.07, 18:42
Jak dobrze żeśmy nie zamknęły forum, od czasu tej dyskusji przybyło nam dużo
nowych koleżanek, oby tak dalej:) Gdyby było zamknięte, pewno nikt nowy by do
nas już nie trafił albo byłyby to nieliczne osoby. A jak w statystyce
podskoczyłyśmy, zawsze byłyśmy za sierpniem a teraz jesteśmy wysoko przed nimi:)
Duży brzuch, spuchnięte nogi i ogólna frustracja przedporodowa powodują że
człowiek nawet z tak małych rzeczy zaczyna się cieszyć:)
Pozdrawiam weteranki i nowicjuszki na forum.
Obserwuj wątek
    • lajla84 Re: Dobrze żesmy się nie zamknęły:) 01.06.07, 21:12
      Dobrze, że się nie zamknęłyście!
      Ale właśnie dzięki temu tematowi postanowiłam się wówczas zarejestrować i jest
      mi z Wami bardzo dobrze. Pozdrawiam :)))
      • edzia.79 Re: Dobrze żesmy się nie zamknęły:) 01.06.07, 22:56
        Zobaczcie ile nas jest chocby po wpisach w postcie diewczyny ktora urodzila maluszka.
        Naprawde bardzo jest to mile ze jestesmy tak zgrane.
        Nie wiem jak jest na innych forach (maj,sierpien) ale my jestesmy naprawde super :)
        • aga_n20 Re: Dobrze żesmy się nie zamknęły:) 01.06.07, 23:29
          jak już pisałam w wątku jak wyszła propozycja zamknięcia naszego forum to byłaby
          głupota, forum jest po to aby wymieniać się doświadczeniami, radami,
          informacjami a nie jakimiś intymnymi wyznaniami, od tego sa prywatne maile i gg.
          Myślę że na pozamykanych forach nie ma tylu ludzi co na naszym forum bo nikt nie
          chce się prościc innych aby go wpuściły do swojego grona. My lipcóweczki
          jesteśmy zawsze otwarte na nowe osoby i każda może z nas znaleźć informacje,
          doradzić innym, pocieszyć i dodawać otuchy. Jesteśmy jedną wielką rodzinką.
          Fajnie byłoby się spotkać w realu ze wszystkimi co wy na to ????
          • agunibi Re: Dobrze żesmy się nie zamknęły:) 02.06.07, 13:04
            No to chyba jeszcze czas na mnie. Od poczatku II trymestru troche podczytuje,
            ale nie odwazylam sie napisac. Ale poniewaz wierze, ze i pozniej bedziemy sobie
            sluzyc rada, to podbijam: Agunibi, Warszawa, 36 tydzien, a co!
            Witajcie mateczki!'
          • edzia.79 Re: Aga 02.06.07, 17:19
            tez chodzil mi po glowie pomysl ze spotkaniem ale pewnie nie wypali bo jestesmy z calej Polski,chyba ze miastowo.
            Naprawde super byloby sie zobaczyc albo chociaz wklejac gdzies swoje zdjecia zeby wiedziec jak wygladamy.
            • nika1201 Re: Aga 03.06.07, 19:08
              myślę, że spotkanie to fajna rzecz, dobrze że się nie zamknęłyście, nie
              wyobrażam sobie , żeby nie zaglądać tutaj,
              pozdrowienia dla wszystkich
          • ridibunda Re: Dobrze żesmy się nie zamknęły:) 04.06.07, 15:45
            Pomysł spotkania fajne rzecz, ale myślę, że teraz, kiedy jesteśmy brzuchate, nie
            wypali. Może coś na rocznicę naszych dzieci?
    • olcia.kaktus Re: Dobrze żesmy się nie zamknęły:) 04.06.07, 12:39
      Ja myślę, że nas jeszcze przybędzie w lipcu, bo przybędą dziewczyny z czerwca -
      które urodzą później i z sierpnia, które urodzą wcześniej.
      Przecież to forum będzie (mam nadzieje) funkcjonowało jak nasze maluszki sie
      urodzą i będą już na tym świecie :)
      Pozdrawiam
      Olcia
    • kamsi Re: Dobrze żesmy się nie zamknęły:) 04.06.07, 17:03
      Ja też się cieszę i w ogóle jestem wręcz dumna, że mamy takie otwrte i
      przyjazne forum:)
    • borowka78 Re: Dobrze żesmy się nie zamknęły:) 04.06.07, 17:13
      racja. Pewnie temat zamkniecia forum wroci za jakis czas.
      Udzielam sie na zamknietym forum LUTY 2005. Dziewczyn jest sporo, rozmawiamy na
      wszystkie tematy, nowe dziewczyny rowniez sa przyjmowane. A pierwszy zlot
      lutowek byl w czerwcu zeszlego roku, a teraz jest drugi pod koniec tego miesiaca
      (szkoda,ze nie moge w nim uczestniczyc)

Tak wiec wszystko przed nami:-)
    • sani14 Re: Dobrze żesmy się nie zamknęły:) 04.06.07, 21:30
      a ja chciałam móc pogadać z majowymi mamami (no bo przecież urodziłam w maju)
      ale moje zgłoszenie na ich forum zostało odrzucone... no to niech się bujają -
      więcej już do nich nie napiszę
      • edzia.79 Re: sani 05.06.07, 08:10
        Oj sani ale i tak jestes lipcowa mama :)
        poczekaj zaraz i nasze dziewczyny beda rodzic wiec bedzie o czym rozmawiac a tamte niech sie bujaja.
        Napisz co u twojego maluszka :)
    • mezatkaap Re: Dobrze żesmy się nie zamknęły:) 04.06.07, 22:07
      Nawet bardzo dobrze, takie żółtodzioby jak ja uczą od Was :D
      • anutka25 Re: Dobrze żesmy się nie zamknęły:) 05.06.07, 08:30
        Hej lipcóweczki! Ja też się cieszę, że się nie ukryłyśmy, wystarczy, że inne sie
        ukrywają, my jesteśmy otwarte na wszystkie. Ja sądzę, że też urodzę w czerwcu,
        ale nie mam zamiaru iść na forum czerwcówek, zawsze będę się czuła lipcówką. A z
        tym spotkaniem to bardzo fajny pomysł, jestem za. Jak juz to trzeba zrobić by
        ogólne spotkanie, a nie tylko miastowe, bo ja tu nie znalazłam nikogo z Lublina.
        I z kim miałabym sie spotkać? Na początek owszem możemy zrobić stronkę gdzie
        będziemy zamieszczać nasze zdjęcia i zdjęcia naszych bobasków. Pozdrawiam
        lipcóweczki.
        • aurinko Re: Dobrze żesmy się nie zamknęły:) 05.06.07, 09:14
          Mnie z czerwcówek wyrzucono, mimo, że wcześniej tam trochę pisałam. Widocznie
          nie podobało im się to, że miałam swoje (inne od większości) zdanie ;-) Na
          dzień dzisiejszy wszystko wskazuje na to, że urodzę w czerwcu, ale teraz myślę
          tak jak Sani o majówkach - niech spadają :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka