Dodaj do ulubionych

.................LIŚCIE MALIN -to nie działa :(((

15.07.07, 20:00
Czy ktraś z was próbowała pić te herbatki z liści malin? Ja wypiłam już kilka
i nic:(((((((((((((( Mity jakies z ta herbatą chyba....
Obserwuj wątek
    • edzia.79 Re: .................LIŚCIE MALIN -to nie działa 15.07.07, 20:05
      Batuni ja dzis zakupilam nowa paczke a ze starej zaparzylam siekiere i tez nic.
      troche mnie po tym bierze tzn,leciutkie skurcze i twardszy brzuch ale zadnych konkretow.

zostal mi jeszcze sposob Patipoznan (chyba rodzi bo jej nie widac?) z olejkiem rycynowym i mocna kawa-podobno skurcze za 12 godz.
      • anneau Re: .................LIŚCIE MALIN -to nie działa 15.07.07, 21:35
        Laski - te liście malin nie powodują NAGLE porodu. One sprawiają że skurcze -
        jak już poród nastąpi bo dziecko będzie gotowe - będą bardziej efektywne. Tzn
        że skurcze = rozwieranie. Powinno je się pić 3 razy dziennie od końca 36tc.
        Najlepiej połączyć je z łykaniem OEPAROL - czyli oleju z wiesiołka - tez 3 razy
        dziennie po 2 kapsułki.
        Zarówno położna jak i ginekolog mówili mi w tej kwesti to samo :)
        pozdrawiam cieplutko...
        • batuni Re: .................LIŚCIE MALIN -to nie działa 16.07.07, 08:57
          anneau napisała:

> Laski - te liście malin nie powodują NAGLE porodu. One sprawiają że skurcze -
          > jak już poród nastąpi bo dziecko będzie gotowe - będą bardziej efektywne. Tzn
          > że skurcze = rozwieranie. Powinno je się pić 3 razy dziennie od końca 36tc.
          > Najlepiej połączyć je z łykaniem OEPAROL - czyli oleju z wiesiołka - tez 3
          razy
          >
          > dziennie po 2 kapsułki.
          > Zarówno położna jak i ginekolog mówili mi w tej kwesti to samo :)
          > pozdrawiam cieplutko...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa :)))))) Jakoś wychodziło z tego co pisały dziewczyny,
          że to taki środek jednorazowego zażycia:) No to się nie dziwię, że u mnie cisza
          po herbatce mimo rozwarcia na 4,5 cm. Dzięki wielkie za uświadomienie :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka