kamyczek80 26.10.07, 17:19 za tydzień grają: multikino.pl/ursynow/innywymiarkina,pokaz,162.html idziemy dziewczyny? - może nie będzie tak krwawo jak ostatnio :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemreolin Re: kto pisze się na MBK w następną środę???? 26.10.07, 18:40 No to ja nie pójdę, bo juz na tym byłam z Nie-Mezem. Ale film bardzo bardzo polecam! Szczególnie rola Roberta De Niro jest po prostu MEGA BOSKA! :D Idxcie koniecznie! :) Chociaz w sumie moze sie skuszę i pójde raz jeszcze p oto by sie z wami spotkać. :> No ale pomyślę nad tym hehe. :P Odpowiedz Link
edzia.79 Re:JA!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 19:02 tylko mam nadzieje ze tym razem obejdzie sie bez strzelania w twarz brrrrrrrrrrrrrrrrrr shemreolin chodz z nami!!!!!!!!!!! za 10 zeta mozesz obejzec film jeszcze raz,najwyzej bedziesz opowiadac co bylo tym ktorym dzieci nie dadza posiedziec. Odpowiedz Link
edzia.79 Re:JA!!!!!!!!!!!! 26.10.07, 19:02 tylko mam nadzieje ze tym razem obejdzie sie bez strzelania w twarz brrrrrrrrrrrrrrrrrr shemreolin chodz z nami!!!!!!!!!!! za 10 zeta mozesz obejzec film jeszcze raz,najwyzej bedziesz opowiadac co bylo tym ktorym dzieci nie dadza posiedziec. Odpowiedz Link
edzia.79 Re:ups... 26.10.07, 19:05 jakos mi sie dwa razy wyslalo. ale widocznie to oznacza ze bede na 100% Odpowiedz Link
shemreolin Re:ups... 26.10.07, 20:40 No teraz to nie masz wyjścia. :D OK, to ja przyjdę pod warunkiem, że nie bede miała nic innego do roboty. :P Odpowiedz Link
asienka185 Re:ups... 26.10.07, 20:58 no ja tez widziałam recenzje i tym razem napewno sie pisze. Mój mąz juz sam mnie wypycha;-) Chetnie zobacze jak to jest i poznam inne mamy;-) Odpowiedz Link
yoopi1 Re: kto pisze się na MBK w następną środę???? 26.10.07, 21:07 Ja będę oczywiście :) Odpowiedz Link
kamamama2 Re: kto pisze się na MBK w następną środę???? 26.10.07, 21:13 ja od listopada, bo smyk bedzie chodził na świetlicę po lekcjach a przed judo, wiię dam radę wrócić na czas :) miłego oglądania Odpowiedz Link
agusiajasia Re: kto pisze się na MBK w następną środę???? 26.10.07, 22:04 Chętnie bym poszła, ale moje dzieci znowu chore. Poczekam, aż się wykurują i wtedy może sobie pozolim na taką przyjemność. Dziewczyny, a mam jeszcze pytanie do tych co były juz: głośno tam bardzo? Tzn, chodzi mi o głośność filmu, tak jak normalnie, czy trochę ciszej ze względu na dzieci? Pytam, bo mj starszy syn generalnie nie lubi jak jes głośno i może zacząć krzyczeć.... ;) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: agusiajasia 27.10.07, 09:58 niby przyciszone ale miejscami jak cos strzela to jest za GLOSNO :( maluszka zaslanialysmy uszy :) ale placzem sie nie stresuj bo tam co drugie placze :) Odpowiedz Link
agusiajasia Re: agusiajasia 27.10.07, 10:08 Boje się, że jak mój starszak się rozedrze, to niestety będziemy musieli wyjść. No ale spróbować zawsze można :) Tylko musimy wyzdrowieć wszyscy.. znowu... Odpowiedz Link
shemreolin Re: kto pisze się na MBK w następną środę???? 31.10.07, 09:12 Ja niestety nie będę, bo na 12:30 mamy lekarza. Mały ma jakąs okragłą suchą plame na boczku i boje się, że to może byc liszaj. Na dodatek musimy poprosić o nowa receptę na Bebilon Pepti. Bawcie sie dobrze! De Niro wymiata! :D Odpowiedz Link