edzia.79 27.10.07, 10:00 no taka bylam glodna a jechalismy w trase z dzieciakami i nie mialam co zjesc. zjadlam frytki i mac chikena-I NIC!!!!!!!!! czekalam na zielona kupe i kolki i NIE BYLO. chyba to kit z tymi ograniczeniami jedzeniowymi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: wyrodna matak wczoraj jadla MAC DONALDA!!!! 27.10.07, 10:04 no super!!ja skusilam sie kiedys na gryzka:P a z ograniczeniami to chyba prawda wczoraj dowiedziaalm sie ze mala ma skaze bialkowa:((prawie na 100%)buu edzia ty chyba masz ten sam problem?? Odpowiedz Link
edzia.79 Re: wyrodna matak wczoraj jadla MAC DONALDA!!!! 27.10.07, 10:07 tak,dlatego troche mialam wyrzuty co do tego sosu w kanapce. jak ie wiesz co jesc lub czym smarowac to pisz do mnie :) jestem swierzo po alergologu wiec znam mnostwo zalecen :))) Odpowiedz Link
bobimax Re: wyrodna matak wczoraj jadla MAC DONALDA!!!! 27.10.07, 10:27 Edzia nasze dzieci juz mają trzy miesiące. Ja już od dwóch miesięcy jem kebab, piję pepsi i inne takie i nic się nie dzieje. Odpowiedz Link
bobimax Re: wyrodna matak wczoraj jadla MAC DONALDA!!!! 27.10.07, 10:28 Zapomniałam, że Twoja ma skazę białkową. Odpowiedz Link
agusiajasia Re: wyrodna matak wczoraj jadla MAC DONALDA!!!! 27.10.07, 10:35 No i dobrze zrobiłaś, a co z głodu miałaś paść, kobieto :) To prawda, że nasze dzieci już mają 3 miesiące i trzeba jeść więcej rzeczy, bo i my i one na tym stracą (chodzi mi o wartości odżywcze). Ja tam jem już prawie wszystko. Tylko, że Pysia nie ma skazy Odpowiedz Link
patrice7 edzia! 27.10.07, 10:37 chetnie! bo na mnie to spadlo wczoraj jak grom z jasnego nieba i NIC nie iwem:( odezwij sie na gg do mnie 3364421 Odpowiedz Link
kamsi Re: wyrodna matak wczoraj jadla MAC DONALDA!!!! 27.10.07, 10:55 Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, że takie jesteście odważne:) Ja to się normalnie tak boję okropnie, że Kostek źle na coś zareaguje, odkąd miał reakcję alergiczną na rybę (tak płakał, mój aniołek biedny, takie okropne krostki, aż teraz mnie serce ściska jeszcze), aż nie mogę się najczęściej za nic przemóc, żeby coś nowego zjeść:( Sporadycznie się odważam, ale w takim tempie to nigdy nie wprowadzę większości rzeczy do naszej diety:) Jakaś niemądra jestem, ale nie mogę, kurczę. Odpowiedz Link
ingapol Re: wyrodna matak wczoraj jadla MAC DONALDA!!!! 27.10.07, 11:00 ja tez jem już wszystko pizzę to jadłam kilka dni po porodzie !!! taka ze mnie wyrodna matka !!! od jakiegoś czasu jem smażone, czekam na bigos- tylko tego póki co sobie odmówiłam Odpowiedz Link
andzia84 Re: wyrodna matak wczoraj jadla MAC DONALDA!!!! 27.10.07, 11:03 ja powoli wprowadzam nowe rzeczy, ale Tommy ma uczulenie na laktoze więc wszystko co mleczne odpada, chociaż ostatnio skusiłam się na leniwe i nic nie było a jakie były smakowite :) Odpowiedz Link
uczula Re: wyrodna matak wczoraj jadla MAC DONALDA!!!! 27.10.07, 13:52 eee...wiesz, dzieci wyrastaja, miedzy dzieckiem 2 miesiecznym a 3 miesiecznym jest bardzo duza roznica... ech..no u mnie nie jest tak rozowo niestety. Miodu (mniam mniam) moge zjesc JEDNA mala naprawde mala lyzeczke i to tak raz na dwa dni inaczej sie misiowi pupa odparza...:( a z innymi rzeczami wole poczekac ... Odpowiedz Link
aurinko Re: wyrodna matak wczoraj jadla MAC DONALDA!!!! 27.10.07, 14:51 hm...a ja od początku średnio raz w tygodniu pizza albo pikantne kurczaki z KFC. Odpowiedz Link
asia19813 Re: wyrodna matak wczoraj jadla MAC DONALDA!!!! 27.10.07, 16:57 ja już od dawna jem wszystko, troche ograniczam nabiał bo po serze białym dostała wysypki. A tak to jem, tylko przesadzam ze słodyczami. ale to z niekorzyścią dla mnie bo Zuzi niec nie jest, ja moge jeśc wszystko Odpowiedz Link
agasar79 Re: wyrodna matak wczoraj jadla MAC DONALDA!!!! 27.10.07, 17:49 No to super i na zdrowie :))) Odpowiedz Link
lee_a Re: a ja dziś Twistera z KFC!!!! 28.10.07, 15:02 obudziłam się rano i wiedziałam ze musze zjesc Twistera z KFC. POjechałam do miasta, sta lam w korku koło cmentarza pół godziny ale Twistera zeżarłam. Ania jutro kończy 3 miesiące, niech się przyzwyczaja. Jutro zamelduje jaka kupa była ;) Odpowiedz Link
boazeria Re: a ja dziś Twistera z KFC!!!! 29.10.07, 21:28 edziu moze powinnas probowac wprowadzac w swoje menu nowe obiadki :- )) ja na poczatku panicznie sie balam jesc cokolwiek- tylko kura i marchewki pozniej zjadlam chinszaka i mlody mial kolke i lzy jak groch zjadlam pizze i ok za miesiac zjadlam znowu chinszczaka i juz ok bylo teraz na chrzcinach nazarlam sie wszystkiego- salatek z majonezem, salatek z kapusta, kiszone, sos czosnkowy, lody z owocami, kawa a nawet pije martini z cola i NIC!!! mlody usmiechniety moze po prostu juz sie wyksztalcil przewod pokarmowy i teraz juz bedzie ok? moze i u ciebie juz ok? ja panicznie balam sie zjesc pomidora, czekolade, orzechy, truskawki... i nie jadlam- a jak sie przelamalam okazalo sie ze nic malemu juz sie nie dzieje Odpowiedz Link