gismol77 08.11.07, 15:46 czy ktoras z was uzywa? Lilka ma okropny katar i chce to dzis kupic.podzielcie sie wrazeniami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowka78 Re: nosefrida 08.11.07, 15:51 Polecam. Rewelacja jak dla nas. Przed uzyciem zakraplam nosek sola fizjologiczna, albo woda morska Odpowiedz Link
asia-ch Re: nosefrida 08.11.07, 15:58 Ja też mam. Też najpierw sól fizjologiczna, a potem ściągam. niestety coś tam zawsze w nosku zostaje. A Jasiek drze się strasznie w trakcie "zabiegu" :-) Odpowiedz Link
mynia0 Re: nosefrida 08.11.07, 16:54 ja także polecam. dobra rzecz, wyciąga gluty lepiej niz gruszka. Odpowiedz Link
mammina17 Re: nosefrida 08.11.07, 17:11 Moja Jula ma katar od wtorku. Najpierw walczylam z gruszka ale wczoraj zakupilam fride. No i frida wyciaga katarek po prostu rewelacyjnie. Polecam Odpowiedz Link
bobimax Re: nosefrida 08.11.07, 17:56 Też polecam, chociaż nie wiem czy katarek nie będzie lepszy. Ja na początku nie miałam siły wyssać dużego kataru. Pomogłam sobie odkurzaczem ale niewygodnie chociaż efekt był bo naprawdę dobrze oczyszściło nos. Najlepeij mieć obydwa jeden na duży katar a frida do mniejszych katarków. Odpowiedz Link
kamsi Re: nosefrida 08.11.07, 19:55 My też polecamy. Używamy od początku (w razie potrzeby, oczywiście:)). Teraz Kostek się już przyzwyczaił i prawie nigdy się już nie wydziera podczas czyszczenia:) Odpowiedz Link
pati_poznan Re: nosefrida 08.11.07, 20:03 ja rowniez polecam julia sie juz przyzwyczaiła i nie płacze uzywam odpoczatku to fakt ze ciezkotroche "zassać" ale żeby odkurzaczem????:) SZOK! ja polecam skrócenie wężyka wtedy bez wysiłku wszystko wyjdzie.:) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: nosefrida 09.11.07, 09:35 mam fride,gluty ida bez odkurzacza i skracania rurki. Odpowiedz Link
lilianak1 Re: nosefrida 09.11.07, 10:01 Wg mnie działa tylko jak katar jest widoczny w nosku, jak siedzi głębiej to frida nie pomaga. No oczywiście o niebo lepsza od gruszki. Możesz kupić, cena jest przystępna i pewnie przyda się na przyszłość. Odpowiedz Link
gismol77 Re: nosefrida 09.11.07, 10:19 dzieki dziewczyny, kupiłam i faktycznie niezle to ustrojstwo. gruszka przy tym to nieporozumienie. dzieki jeszcze raz, jak zwykle niezawodne:) Odpowiedz Link