anula_82 28.11.07, 11:00 Dostałas juz ten Sinlac? Ja ostatnio w Auchan widziałam jedną paczkę za 18.99. Moze jeszcze by były. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Aurinko 28.11.07, 11:06 Anulko, wczoraj nie było bo co wtorek mam Bydgoszcz prześwietlony, ale dzięki że pamiętałaś :-) Mam 3 opakowania zamówione przez internet ale jeszcze nie doszła paczka. Odpowiedz Link
anja-2 Re: Aurinko 28.11.07, 12:24 Czesc, dziewczyny - ja, z tych podczytujacych bo jakos nie mam odwagi sie do was odzezwac, ale jezeli chodzi o sinlac to dzis bylam w rossmanie i lezy , wiec jesli chcesz kupie i wysle ci a ty po prostu jak dostaniesz przelejesz mi pieniadze na konto. Odpowiedz Link
aurinko Anja 28.11.07, 22:33 Bardzo Ci dziękuję, jednak teraz jak już zamówiłam przez net to muszę czekać aż przyjdzie paczka. Przypuszczam, że od każdej z Was długo by szła bo tak nawala nasza "kochana" poczta :-/ A przy okazji - zachęcam do pisania, nie tylko czytania :-)) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link