sylpal13 05.12.07, 10:14 jestem gruba, ciągle żre, niewyspana, Meżuś już się mną nie interesuje, całe dnie siedze samam i jestem gruuuba! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_cu Re: Mam doła... 05.12.07, 10:17 O, ja też jestem gruba, ja też! I niewyspana- bo jedna córa kaszle i rzyga, a druga smarka i rzyga. Ani myślę się łamać- Ty też się nie łam! Zobacz- siedzimy se tak we dwie, grube i niewyspane. Fajnie jest- w kupie raźniej!!! ;-))) Odpowiedz Link
kotka232 Re: Mam doła... 05.12.07, 10:25 oj dziewczyny ja co prowda gruba nie jestem a nawet za chuda ale za to tez ciagle sama w domu zauwazam ze zaczynam sie cofac umysłowo do poziomu 4 m-nego dziecka i brakuje mi rodziny jak cholera! :((( ale jak juz lucy napisała w kupie razniej ;) Odpowiedz Link
mynia0 Re: Mam doła... 05.12.07, 10:54 ooo, ja się dołączę do kupy, o ile pozwolicie. tez jestem niedospana chronicznie / nie pamietam, ż edziecko w nocy karmię.../, jestem gruba, maz sie co prawda mna interesuje mimo wszystko, ale ja sie mężem nie mam siły interesować. jeszcze jakieś półtora roku - i będzie lepiej :) Odpowiedz Link
silvii Re: Mam doła... 05.12.07, 11:21 ja jestem grubsza! :( nawet ciuchy na chrzest dziecka musialam kombinowac po rodzinie dla siebie bo w NIC nie wchodze... dobre sa tylko spodnie CIAZOWE po 5 miesiacach prawie od porodu... nie mam wyjscia i musze chodzic w ciazowych ciuchach... KOSZMAR! zwlaszcza dla psychiki... a za 1.5 roku bedzie lepiej! bo pewnie mąż mi drugie zaserwuje...grrr... i jak tu sie nie załamać? ;) Silvii & Dan Odpowiedz Link
burda3 Re: Mam doła... 05.12.07, 11:48 ja podpobnie i własnie zajadam ciastkami.....nie mam usprawiedliwienia na swoje łakomstwo i lenistwo. Przytulam Cie siostro w niedoli. Odpowiedz Link
sylpal13 Re: Mam doła... 05.12.07, 12:50 w ramach poprawienia humoru zjadłam pół paczki holenderskich z czekoladą, pycha! Odpowiedz Link
anulka-m6 Re:ja też zdołowana jestem, brak sił na cokolwiek. 05.12.07, 13:31 Ja juz wymiękam, normalnie wczoraj to struta chodziłam, zła na wszystko, mąż sie interesuje ale mnie to już wkurza, bo jak sie można takim grubasem z mnóstwem rozstępów interesować, normalnie sądni ze w lustro jak patrze to płakać sie chce!!! Cwiczyć -oczywiście ale ciekawe jak po całym dniu sił niemam i tylko bym leżała. Jeśli o jedzenia chodzi to potrafie nieraz nic cały dzień niejeść a nieraz przed samym spaniem najem sie a potem mam wyrzuty że nie powinnam. Kiedy ja sie wreszcie zmieszcze w moje ulubione spodnie sprzed ciąży , brakuje mi jakieś 4 cm maleriału!a moze by doszył hehe Nie no ja dołączam do was , gruba brzydka i wogóle mam siebie dość, juz to uzalanie nad sobą zaczyna mnie dołować! Odpowiedz Link
asia19813 Re:ja też zdołowana jestem, brak sił na cokolwiek 05.12.07, 15:20 ja może nie jestemm gruba, ale mam strasznie brzydki tyłek, te pośladki az się proszą żeby coś z nimi zrobić, normalnie jak 4 pośladki, a nic mi się nie chce, poszłabym na areobik ale za leniwa jestem, nie mam z kim... Odpowiedz Link
mayagy Re: Mam doła... 05.12.07, 20:04 holenderskie z czekolada to moje ulubione!!!!! W takim doborowym towarzystwie i przy wykwintnym menu to i ja sobie chetnie posiedze...;o) Odpowiedz Link
bobimax Re: Dziewczyny 05.12.07, 16:06 przestancie się tak dołować. To ta pogoda pewnie na was tak działa. Co tam parę kilo więcej. Najważniejsze że dzieciaczki zdrowo i śliczne. A was jest więcej do kochania. Teraz jest zima, 24 na dobę z niemowalakiem to szukacie sobie problemów. A jedzenie słodyczy to największa dla nas teraz rozrywka i przyjemność to czemu mamy sobie tego odmawiać. Pozdrowionka Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Mam doła... 05.12.07, 22:03 a ja jestem taka chuda, że zaraz się złamię, mam wór pod okiem sięgający brody, nie oglądam wiadomości i nie wiem od miesięcy co się na świecie dzieje, kręgosłup mi pęka od targania wszystkiego na 4 pietro i jestem nieprzytulona........ buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu no to wszystkie razem buczymy Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Mam doła... 05.12.07, 22:29 Buuuuuuuuu Ja po dwójce mam co najmniej 15 kg za dużo :(( Mąż co prawda zainteresowany ale samoocena sięgnęła mi dna. I nawet chciałabym poćwiczyć! Tylko, że czas to mam mniej więcej o tej porze pod warunkiem, że znowu oleję prasowanie :( A nawet jeśli - to nie mam siły, niewyspanie już i tak owocuje krwotokami z nosa ... Odpowiedz Link
boazeria Re: Mam doła... 06.12.07, 09:30 wlasnie wage schowalam do szafy- mam 16kg nadwagi rozstepami usiane mam cvale brzucho, cale cycki, uda i biodra po bokach tylek wielki z celulitisem obwisajacy cycki fajne tylko przed karmieniem od roku chodze ciagle w jednych, tych samych spodniach dresowych ktore podczas ciazy poprzecieraly sie, porozciagaly sie itd- ale tylko w nie wchodze poszlam kupic dzinsy to w kilku sklepach sie dowiedzialam- takich rozmiarow nie mamy a oj maz codziennie wypachniony, wysportowany, wyspany, szczuply mimo zarcia fast foodow i paczkow co rano- przeglada szafe i wybrzydza sposrod miliona koszul.............. mialam kiedys isc na akademie sztuk pieknych na projektowanie i chyba teraz wyciagne ta zakurzona maszyne do szycia i zaczne sobie fajne ubrania szyc jakich nie ma sklepie, pojde do fryzjera, paznokcie sobie zrobie, maseczke mazne na twarz, henne na brewki, moze solarium ze 2 seanse.... tylko ze tym moim bolacym kregoslupem, oczami na zapalki- NIC MI SIE NIE CHCE z powyzszych.... Odpowiedz Link