burda3 11.12.07, 12:25 Mam! Przyniósł przed chwila kurier- Jejku sliczna jest, patrze się na nią i nie mam smiałosci rozwinąć! Przeraza mnie ,ze to tyle materiału- zaraz zajrze do instrukcji :-) A TY swoją juz motasz ? buziaki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: Patrice mam chustę ! 11.12.07, 12:27 ojj pieknie!! tak myslalam ze ci sie spodoba:0 kolory wprost dla ciebie.ja swojej jezscze nie mam!! Odpowiedz Link
burda3 Re: Patrice mam chustę ! 11.12.07, 12:30 o jej, szkoda ze nie masz bo myslałam,ze mnie nauczysz jutro :-) Kolory super- jakby dla mnie szyta..... Odpowiedz Link
zumali Re: Patrice mam chustę ! 11.12.07, 12:37 A jakie chusty zakupilyscie dziewczyny i w jakich kolorach? Ja nosze Mala w samorobce flanelowej, ale moze kiedys skusze sie na profesjonalna wiazana ... pomarzyc zawsze mozna :-) Odpowiedz Link
patrice7 zumali 11.12.07, 12:43 ponoc w oryginale nosi sie o niebo lepiej niz w samorobce, a kupic mozes nawet za 100 zl.ja asi zamowilam nowa Hoopendiza kolor la paz przepiekna. do mnie idzie Nati za owa dalam 120zl buda to co wystawiac pozytywa?? Odpowiedz Link
burda3 pati 11.12.07, 12:54 nie rozumiem...jakiego pozytywa- ze mi sie podoba :--) ? Napisz im,ze bardzo ładna i expresowo dostarczona! Odpowiedz Link
zumali Re: zumali 11.12.07, 12:56 To koniecznie opowiedzcie jak Wam poszlo motanie i czy Maluchy nie protestowaly :-) Zime jeszcze przepekamy w samorobce, a moze na wiosne sprawie sobie Nati. 120zl to udalo by mi sie nazbierac do skarbonki do tego czasu he he. Odpowiedz Link
matizka Re: zumali 11.12.07, 13:14 wygrałaś na allegro za 120 złotych! Qrczę jak ja coś licytowałam to dziewczyny tak nabijały, że ceny były niedużo niższe niż nowych. Muszę znowu zacząć pilnować aukcji! Gratuluję i miłego noszenia Agnieszka Odpowiedz Link
patrice7 matizka 11.12.07, 13:18 120 zl bylo opcja kup teraz nieczekalam na koniec aukcji bo wiem ze by cena byla wyzsza , tyle ze ja kilka razy dziennie zagladalam na alegro wklepujac haslo chusta:) a skad wiesz ze na alegro kupilam??:) Odpowiedz Link
matizka Re: matizka 13.12.07, 10:42 Założyłam tak na podstawie tekstu o wystawianiu komentarza :) Dobry ze mnie Sherlock Holmes:)? Aga Odpowiedz Link
burda3 Re: Patrice mam chustę ! 11.12.07, 14:27 nie umiem zawiązać węzła...buuu :-((((( jutro jesli uda mi się wyjsc to wezme ją za sobą ( trochę waży ! ) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Patrice mam chustę ! 11.12.07, 14:36 Burda, na stronie Chustomanii jest świetna animacja węzła przesuwnego- zobacz sobie. Gratuluję chusty, zobaczysz, to rewelacja. Ja mam teraz Hoppa Nairobi- lubię go bardzo, takie energetyczne kolory, a materiał bardzo fajny :-) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Patrice mam chustę ! 11.12.07, 14:37 A możesz też wiązać normalne dwa supły. :-) Odpowiedz Link
burda3 Lucy! 11.12.07, 14:48 Chyba sie nie odważę dzisiaj Julka włożyc- zaraz popatrze na stronie, zamotałam się i wyglądam jak mumia...chyba coś nie tak :-) Jutro mam nadzieje,dziewczyny mi pokażą. A te chusty- to wszystko dzięki Tobie ! Tak zareklamowałaś w niej Tereskę, ze i ja zapragnęłam. No i tu na miejscu Dziewczyny też motają - więc i ja dołączam! Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Lucy! 11.12.07, 14:51 Pomału- to jest bardzo proste. Zacznij może od podwójnego x, to banał. :-) POWODZENIA !!! Odpowiedz Link
m_k8 Re: Lucy! 11.12.07, 23:06 Asiu, jutro mnie nie będzie :( ale piszę się na spotkanie z Tobą i Twoją instrukcją :))) Moja strasznie uboga, a chciałabym coś nowego spróbować. Jak Pati dostanie swoją, możemy się spotkać na warsztaty. Co trzy głowy to nie jedna. Odpowiedz Link
burda3 Madziu! 13.12.07, 10:48 Bardzo chetnie :-) to cała gruba książka ze zdjeciami jest! Poki co to ja sie na swoja przyglądam...na razie schnie wyprana. To kiedy?Przyszly tydzien? Odpowiedz Link
burda3 Madzia 13.12.07, 10:49 jesli sie nie uda u mnie, to postaram sie byc we srode w kinie- i wezme ze soba ksiazke. Ale miło bedzie jak przyjdziecie do mnie :) Odpowiedz Link
m_k8 Re: Madzia 13.12.07, 12:10 Asiu, nie ma sprawy. Poniedziałek może być? Patrycja co robisz w poniedziałek? Odpowiedz Link
patrice7 Re: Madzia 13.12.07, 12:12 yyy jeszcze nie wiem:) za to iwm co robimy dzis o 20 :P Odpowiedz Link