ingapol 29.12.07, 21:37 łeb mi pęka, z nosa leci, oczy załzawione, ledwo je otwieram.. Światło i muzyka mnie drażnią. Gorączka 38,5 st. Natalka na dodatek też chora, katar jej na szczęście przeszedł, ale kaszle non- stop. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia19813 Re: jestem chora :(((( 29.12.07, 21:39 oj to zdrówka życzę. Trzymaj się ciepło. Odpowiedz Link
e-millie Re: jestem chora :(((( 30.12.07, 10:31 życzę dużo dużo zdrówka!!! mam nadzieję, że noworocznego szampana będziesz już piła bez kataru :) pozdrawiam cieplutko, e-millie Odpowiedz Link
anula_82 ingapol 30.12.07, 10:42 dolączam do ciebie. od wczoraj cos mnie chwyciło i juz dzis mam zawalone zatoki. Ja to mam co sezon, a myslalam ze mnie ominie. Trzymaj sie. ja jutro do lekarza po porade co mam brac. A ty karmisz nadal piersią tak? ZDROWIA nam życzę. Odpowiedz Link
ingapol Re: ingapol 30.12.07, 11:32 karmię tylko butlą, wiec jestem o tyle w lepszej sytuacji że mogę wszystko brać. Dziś troszkę lepiej, temp 37,8,a le zobaczymy co będzie późńiej Odpowiedz Link
muminki211 Re: ingapol 30.12.07, 14:28 Wspólczuje. Ja miesiac mialam to samo.- 38,5, katar i kompletna zwala. Trzeba wylezec z 2 dni w lozku. Moj maz musial wziac 2 dni zwolnienia i opiekowac sie malym bo ja nie bylam w stanie. Tylko karmienie z piersi odchodzilo. Na szczecie brzdac zalapal tylko katar ode mnie. Niestety po dwoch dniach jak spadla mi goraczka do 37,5 zajelam sie malym. Niestety katar ciagnie sie za mna do tej pory :( Odpowiedz Link
uczula no a my wlasnie zaczynamy katarkowac... 30.12.07, 15:35 niestety. ja w zasadzie koncze - chociaz nieco mnie trzyma jeszcze ( 2x byly banki) a malemu cieknie z nosa :( u mnie dzisiaj jeszcze raz banki - wyraznie jest po nich lepiej, a co malemu alergikowi dac? na razie cyc i woda morska do nosa...a potem zobaczymy :( poki co katar mu nie przeszkadza, ale to dopiero pierwszy dzien.. Odpowiedz Link
asia19813 Re: jestem chora :(((( 30.12.07, 15:57 jak sięyrzymasz dziś? Obyś na Sylwestra poczuła się lepiej. Odpowiedz Link
lilianak1 Re: jestem chora :(((( 30.12.07, 16:01 Znam ten ból. Dużo zdrówka życzę i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Odpowiedz Link
lucy_cu Re: jestem chora :(((( 30.12.07, 16:13 O, to chyba mamy ten sam wirusik. Ja od wczoraj zdycham, hłehłe. Nic to- to nie dżuma, przeżyjemy. ;-) Zdrówka! Odpowiedz Link