izamig 08.01.08, 10:51 opowiedz jak się czujesz, masz nudnosci albo jakieś inne objawy, kidy idziesz do gin.. Ja się ciągle sataram i ciągle jeszce nic, pod koniec stycznia mam zrobić test. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izamig Re: m0nalisa 08.01.08, 10:52 a no i jeszcze jedno, miałaś okres, bo ja jeszce nie dostałam. Odpowiedz Link
babajagaa Re: m0nalisa 08.01.08, 11:53 nooo odwazna,ja dopiero okolo lata sie moze zaciaze, Odpowiedz Link
izamig Re: babajagaa 08.01.08, 12:48 cóż z tego, że odważna jak się starmy od października i nic jeszcze nie wyszło. Odpowiedz Link
izamig Re: patrice 08.01.08, 13:04 ja mam wybór albo siedzieć w domu i postarać się o następnego potomka albo wrócić do pracy po to by mnie zwolnili. Więc podjeliśmy decyzję, że bierzemy sie do roboty, a potem szukam nowej pracy. Jakbym teraz chciała zmienić robotę to mogłabym zapominieć pewnie gdzieś ze 3 lata o następnym dziecku (do czasu kiedy by mi nie dali umowy na stałe). A ja bym chciała mieć jak najmniejszą róznicę wieku. Odpowiedz Link