patrice7 05.02.08, 13:05 idziemy jutro do kina??lila idzie na pewno.a wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: burdzia, olusia, blanka 05.02.08, 18:13 postaram si e- mam od 2 dni gosci dlatego nie udzielam sie na forum :-( nie mam kiedy - maja jutro jechac, mam nadzieje ze dotre na Grunwald. Odpowiedz Link
gmonika Re: burdzia, olusia, blanka 05.02.08, 19:45 napiszcie co i jak, moze sie wygrzebie, bo mam straszna ochote na wypad do kina :) Odpowiedz Link
patrice7 Re: burdzia, olusia, blanka 05.02.08, 20:43 jak zwykle:0 11;30 pod kasami ,:)pasaz grunwaldzki:) zapraaszamY! Odpowiedz Link
lilka.k pati, będziesz? 05.02.08, 21:07 Bo jak moje będą tak jutro marudzić jak dzisiaj to nie wiem, ale..mamy ochotę na ten film ;) Odpowiedz Link
ankas4 Re: pati, będziesz? 05.02.08, 21:12 Hej ale mi szkoda ,ze sie z Wami nie zobacze:( , niestety ale po 1). nie mam jak dojechac, a po 2), cos mnie chyba bierze jakas grypa zołądkowa niestety, a Chanastel tez nie beddzie, wypoczywa :). Ale za tydzien juz sie pojawimy trzymam kciuki zeby grali Lejdis" Pozdrawiam Odpowiedz Link
lilka.k A za tydzień... 05.02.08, 21:17 Też chyba będziemy :). W ogóle czekam na te środy z utęsknieniem :). Tylko czy mąż będzie zawsze chętny? ;) Odpowiedz Link
blanka0 Re: A za tydzień... 06.02.08, 06:48 postaramy sie byc ale nie obiecuje bo jade z mala do labu pobrac krew i musze zlapac siku ( czy ktos wie jak to sie robi?) nie wiem czy zdąże i czy logistycznie dojade , jakby co to bede pod kinem albo zaczekam na po kinie Odpowiedz Link
lilka.k Jedziemy do kina 06.02.08, 08:51 Pogoda marna, nici i tak ze spaceru. Rozerwiemy się ;) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Jedziemy do kina 06.02.08, 12:50 dziwczyny nie moglam dojsc dzis do kina .mala chora ,cala noc plakala i sie meczyla, nos zatkany ,charczy jak nie wiem co. grucha nie pomaga.chyba kupie fride.macie?? polecacie? Odpowiedz Link
gmonika Re: Jedziemy do kina 06.02.08, 19:48 fride polecam na katarek, a w kinie bylo super szkoda ze w gliwicach nie ma mutikina :((( w przyszlym tygodniu tez sie chyba wybiore, w Antku i Franku sie zakochalam :) ale my z Misiem to akie przygody meismy dzisiaj ze az sama sie dziwie ze dojechalam i do domu wrocilam, bo oczywiscie w drodze powrotnej autobus sie zepsul i zlapala nas ulewa a ja bez foli na wozek ;) Odpowiedz Link
lilka.k gmonika! 06.02.08, 20:01 Ha, A Franek Twój jakie ma piękne oczy :) Musieliśmy szybko wracać, bo mąż do pracy się śpieszył, ale następnym razem pogadamy, nie? Faktycznie miałaś przygody dzisiaj z tymi autobusami... Odpowiedz Link
gmonika Re: gmonika! 06.02.08, 20:11 oj mam nadzieje ze pogadamy!!! dzieki przygodom moj Franio zasnal o 19 :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: a mnie nie bylo:( 06.02.08, 20:46 faktycznie- jakos tak pusto w tym kinie bez Was było :-) TY powinnas juz miec na seanse znizkę- lepiej zdrówcie Dziewczyny! ale zjadłysmy z Blanka po duuzymmm pucharze lodowym- mniam! Odpowiedz Link