izamig 14.02.08, 12:18 www.allegro.pl/item309855847_bebe_confort_viva_plus_spicy_red_od_g_7_wys_0zl.html#photo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia84 Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 12:26 nie mam takiego ale patrzac na niego mam kilka zastrzezen: nie mozna go prowadzic jedna reka, jest do 15 kg wiec jak maluch podrosnie to bedziesz potrzebowała nastepny, małe kółka ale to zalezy co potrzebujesz i nie napisali do jakiego poziomu sie rozkłada oparcie. spróbuj moze tez na wózkowym forum zapytac forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link
andzia84 Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 12:36 poprawka napisali jak się rozkłada :) Odpowiedz Link
izamig Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 12:53 to ma być wózek do samochodu Odpowiedz Link
asia19813 Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 12:59 andzia zwróciłas uwage na ważna rzecz tzn. do ilu kg można wozić, nie przyszło mi to nigdy do głowy. Brawo Odpowiedz Link
izamig Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 13:04 moja siostra jak miała 7 lat to ważyła 17 kg, za to córka kolezanki ma 8 miesięcy i waży 10 kg. Klaudiuszek waży około 9 ale mi się wydaje że on jest raczej z tych długich i chudych. Nie ma jakiegoś wzoru matematycznego na wyliczenie przyrostu masy ciała w ciągu 4 lat? :-))) Odpowiedz Link
asia19813 Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 13:16 mojej szwagierki córka ma 2 latka i 2 mies. i waży 14kg. Odpowiedz Link
andzia84 Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 13:19 a ogladałas wozki maclarena? sa dobre i w podobnej cenie Odpowiedz Link
joasia83m Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 13:24 oj, andzia, maclareny kosztuja dwa razy tyle... tez siedze w tych wozkach juz drugi tydzien i im wiecej czytam tym mniej wiem:( a m. powiedzial ze nie wydamy ani zlotowki wiecej jak 600zl. wszystko czego mi trzeba ma ppp p3, ale drogi:( po nim jest chicco enjoy, ale ma maly daszek, potem jest frog, ale sie boje tej firmy i ciut za ciezki............. Odpowiedz Link
monikaj21 Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 13:27 To prawda - je też bym sobie kupiła maclarena ale nie kupię ze względu na cenę. Odpowiedz Link
maadga Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 13:30 Mój Kuba mając 1,5 roku stanął w okolicach 12kg i tak do 2,5 roku waga mu nie ruszyła, dopiero teraz troszkę przytył może 15kg waży. Większość wózków jest do 15kg. Odpowiedz Link
andzia84 Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 13:33 kurcze rzeczywiscie najtańszy maclaren 540 zł na allegro a wydawał mi się że i tansze widziałam. Mhm...ja mam spacerówke graco ale ona ma dużo większe koła. Odpowiedz Link
andzia84 joasia83 14.02.08, 13:35 maclaren quest kosztuje 605 moze mąż dołozy piątaka i będzie maclaren :) Odpowiedz Link
bobimax Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 16:36 Większość spacerówek jest do 15 kg. Odpowiedz Link
bobimax Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 16:41 ja mam bc viva z dokupionym pałakiem bo chciałam parasolke ogólnie mi sie podoba i kółka nie takie ciupkie (są mniejsze). więcej nic nie powiem bo jeszcze tak naprawdę nie przetestowałam. Odpowiedz Link
izamig Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 17:28 "z dokupionym pałakiem bo chciałam parasolke" co to znaczy? to ja też muszę dokupić jakiś pałąk Odpowiedz Link
bobimax Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 17:54 nie, bo ja mam vive a nie vive +. Odpowiedz Link
nating Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 17:01 to co ja mam zrobić jak moje dziecko już waży ok 11 kg ???? jaki wózek kupić ?? Odpowiedz Link
andzia84 Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 14.02.08, 17:41 a co sadzicie o wózkach hauck np. www.allegro.pl/item311462508_hauck_shopper6_z_atestami_folia_ocieplacz_model08.html najbardziej podoba mi sie icoo ale 1200 kosztuje :( Odpowiedz Link
maadga Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 15.02.08, 08:12 Ja mam hauck łóżeczko turystyczne, na początku psioczyłam że nie ma żadnych bajerów, ale owiem wam że się świetnie sprawuje. Ciągle było w użyciu przy starszaku. A co do wózków, sprawdzajcie czy dzieko zmieści się w kombinezonie pod przykryciem na nóżki. My nawet latem starszaka nie byliśmy w stanie okryć tym pokrowcem starszaka w Chicco ct05. Odpowiedz Link
e-ness Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 15.02.08, 08:50 dziewczyny o co sadzicie o takim wózeczku www.allegro.pl/item310243915_wozek_spacerowy_jane_energy_kol_h_18_marine.html maz chce maclarena techno xlr ale ten tez mi sie podoba i jest o płowe tanszy. Odpowiedz Link
izamig e-ness 15.02.08, 09:57 mi się podoba, ale jedyny minus to to że nie ma pałąka i jak nie zapniesz dziecka w pasy to możesz je zgubić :-)) Odpowiedz Link
joasia83m e-ness 15.02.08, 11:08 moge Ci powiedziec po lekturze forum wozkowego ze maclaren xlr jest wychwalany tam po niebiosa, ale jak go "na zywo" obejrzalam, to te malusie kola jakos nie widza mi sie na polskich chodnikach i kraweznikach, wozek jest dostosowany do brytyjskich drog, gdzie wszedzie sa podjazdy. Jane Energy, tez jest bardzo chwalony i polecany dla tych ktorzy poszukuja czegos lekkiego, wczoraj przymiezalam Malego, fajny wozeczek, kola tez niczego sobie, leciutki, ale nie ma palaka, ale zawsze mozna dokupic uniwersalny. tylko mi sie ten wozeczek jakis maly wydawal... ja pewnie zostane przy chicco enjoy, choc ciagle sa "ale.." Odpowiedz Link
edzia.79 Re: e-ness 25.02.08, 11:14 tylko chicco enjoy z tego co sie orientuje jest prawie drugie tyle ciezszy. ten jest super.moim zdaniem to alternatywa dla maclarena.tyle to wazy chyba tylko maclaren volo i ta cena super. ze tez wczesniej go nie znalazlam. Odpowiedz Link
netka6666 Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 15.02.08, 08:58 Ja tez potrzebowałam spacerówkę, która byłaby lekka, składałaby się jedną ręką i która zmieściłaby się w aucie. Mamy Ingesinę Esspreso. Wózek jest włoski a nie chińszczyzna, waży 7 kg, mały w kombinezonie się spokojnie mieści a i oparcie można regulować. Ma skrętne koła przednie i amortyzowane na dodatek. tez jest do 15 kg i troszke mnie to przestraszyło ostatnio ale odkąd Kubek zaczął latac po domu ićwiczy z uporem maniaka chodzenie to waga mu się zatrzymała na 10 kg także myślę, że spokojnie nam wózeczek wystarczy do końca. w wysposażeniu jest okrycie na nóżki i osłonka przeciwdeszczowa. Polecam:) Odpowiedz Link
miki_77 Re: zastanawiam się nad wózkiem może ma ktos taki 25.02.08, 10:55 A ja polecam wlasnie JANE Energy, wlasnie zakupilam ten wozeczek z najnowszej kolekcji, prowadzi sie rewelacyjnie, woze w nim 1,5 m-go synka, obecnie waga nie cale 13kg. POLECAM, ale wiadomo, przed zakupem, nalezy wyprobowac w sklepie, bo dla jednych zaleta moze sie okazac wada dla innych ! Odpowiedz Link