narttu 21.04.08, 06:23 Ida wali o stol swoja szczotka do wlosow, maz akompaniuje jej uderzajac o stol reka.. Dom wariatow.. A ja sie nie moge dobudzic a za pol godziny prowadze telekonferencja z Australia a Ida oczywiscie ani mysli wrocic spac ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilianak1 Re: kawa..zieew 21.04.08, 07:04 Kawa dziś zdecydowanie się przyda i melisa uspokajająca też, cd wizyty teściowej. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: kawa..zieew 21.04.08, 07:34 Poproszę. Nie dość, że noc w odcinkach to jeszcze zatkało mi się ucho i boli :( Odpowiedz Link
babajagaa Re: kawa..zieew 21.04.08, 08:32 Tez mialam noc w odcinkach,Olaf budzil sie chyba z 5 razy i tak bralam go do lozka a pozniej odkladalam do lozeczka.Dzisiaj cala dniowka w pracy.Milego dnia. Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: kawa..zieew 21.04.08, 09:27 to i ja poproszę, ale taką duuuużą-kiedy Mu te zęby wylezą-no kiedy? Odpowiedz Link
justyszda Re: kawa..zieew 21.04.08, 10:04 Już 10, ale ja też chcę! Mała poszła spać o 22, w nocy urządzała popisowe koncerty, pierś nie wystarczyła do zaśnięcia, no i wstała po 6. A ja dziś wolne wzięłam i chciałam odpocząć trochę..... aaaaa.... A, i zaraz muszę na spacer iść, bo Ula już ziewa, a w domu nie zaśnie *chyba, że po godzinie płaczu przy zasypianiu, ech!! Odpowiedz Link
burdziaa Re: kawa..zieew 21.04.08, 11:17 no ziew ziew :O nie moge dojsc i ja do siebie po tym wekendowym wyjezdzie weselnym/ w domu taki bałagan, wyprawa jak na miesiac a tylko 2 noce bylismy,szok! sciskam Was nieogarnięta Odpowiedz Link