Dodaj do ulubionych

a propo 6w :)

07.05.08, 10:03
moj nM ja cwiczy...:D
hue hue hue :)
ja...odpadlam - mam bardzo silna slaba wole.
mobilizuje sie co jakis czas i odpadam...
ale on mowi, ze to lepsze od brzuszkow!!!
:)
Obserwuj wątek
    • domatorka.amatorka Re: a propo 6w :) 07.05.08, 10:40
      no,to tym razem muszę mężowi /dobrze,że nie mojemu/ rację przyznać. Te ćwiczenia
      są po stokroć lepsze od brzuszków,no i efekty znakomite. Życze powodzenia i
      wytrwałości mężowi. Buźka
    • ja-goda1 Re: a propo 6w :) 07.05.08, 11:27
      Cholera, co drugi wątek 6W a ja nic nie jarzę. Tzn poczytałam trochę, ale co ja
      się będę zagłębiać, jak tu tyle instruktorek. Powiedzcie moje drogie czy mi się
      to nada - brzuch mam płaski, waga już od dobrych kilku miesięcy jak
      przedciażowa, ale chciałabym wzmocnić mięśnie, żeby sylwetka nabrała sportowego
      wyglądu, a nie taki chudziak.
      Najbardziej mi zależy na udach i pośladkach, wiec jak mam to robić - tylko na te
      partie, czy całość??
      Pozdrawiam i czekam na instrukcje:)
      • joasia83m ja-goda 07.05.08, 11:39
        ja wlasnie po to cwicze, bo zrzucac nie mam co, waze mniej niz przed ciaza;)
        ale chce troszke wymodelowac brzuszek (kaloryferek:)przed latem, chociaz tle
        moge ze soba zrobic, bo na ciuszki kasy nie mam, a wlosy i cera- pozal sie Boze!!!
    • domatorka.amatorka ja-goda 07.05.08, 12:06
      no to dobrze trafiłaś,bo te ćwiczenia świetnie modelują płaski brzuszek i ładnie
      odsłaniają mięśnie. ja o kaloryferku to mogę tylko pomarzyć-nie te lata,no
      figurka po 3 ciążach też robi pozostawia wiele do życzenia. ale zaparłam się i
      tym razem nie odpuszczę. jeśli chodzi o uda i pośladki to na stronie,którą
      zalinkowałam są też ćwiczenia na te partie. ja do nich przechodzę od
      poniedziałku jak tylko skończę a6W. to może razem popróbujemy???
      • ja-goda1 Re: ja-goda 08.05.08, 11:24
        Od poniedziałku powiadasz??
        O.K.!!! Dołączam się:)
        • domatorka.amatorka Re: ja-goda 08.05.08, 12:15
          super,to jesteśmy umówione;-)
          muszę tylko doczytać o co dokładnie w tych ćwiczeniach chodzi,ale już się boję...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka