patrice7 12.05.08, 21:22 Jak w temacie. Do kiedy ubiera sioe maluchom? dopoki nosi pieluchge czy jak? Fajne to, ale teraz jak upał jest to body +bluzka tyo juz dla Malwiny za duzo bo ma plecki mokre;/ a sam bodziak malo atrakcyjnie wyglada ;)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkie7 Re: Do kiedy body? 12.05.08, 21:26 Rampersy wyglądaja fajnie. A bodziaki sa praktyczne. Odpowiedz Link
lee_a Re: Do kiedy body? 12.05.08, 21:27 mysle, ze jak ci wygodnie. Jak mała nie zgubi pieluchy to czemu nie zdjąć bodziaka? A fajne bodziako-bluzeczki tez mozna kupic. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Do kiedy body? 12.05.08, 21:33 Body są git :). Ja znam jeszcze 2-latków w bodach, choc kolezanki mowia, ze juz cięzko wtedy kupic fajne w duzym rozmiarze. Ja nie wiem do kiedy...w to lato pewnie nie zawsze będą w bodach..po co mają miec jeszcze na tyłku cos jak jest pielucha..jak upał bedzie, to nie chce by im się tylek spocił. Odpowiedz Link
aga_n20 Re: Do kiedy body? 12.05.08, 21:41 starszakow zakładałam do 2 lat body z tego co pamiętam a może mi się wydaje:)) skleroza, a tak wracając do tematu małemu będe kładła albo body albo samą koszulkę bo 2 warstwy to trochę za dużo i za ciepło, zresztą nie mam zamiaru przesadzać skoro mi jest ciepło w koszulce na ramiączkach i pływam siedząc na ławce to małemu też nie będzie zimno, zresztą z tego co pamiętam jak któraś z dziewczyn pisała w jakimś wątku że nasze dzieci już nie muszą być ubierane o 1 warstwę więcej od nas:)) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Do kiedy body? 12.05.08, 21:52 No co ty, Patka, fajnych body nie widziałaś ???? Moja Tuśka śmiga w body i ewentualnie jej na wierzch coś rozpinanego zakładam jak robi się chłodniej. Teraz są super wzorki na bodziakach np: www.allegro.pl/item361758217_m_p_body_z_nadrukami_krotki_rekaw_rozm_80.html Ja tam będę ją w body ubierać póki będzie rozmiar. Wpychanie koszulki w spodenki przetestowałam przy starszaku. Body rulez!!! :D Odpowiedz Link
lilka.k Re: Do kiedy body? 12.05.08, 21:59 eee, te niefajne ;). Najlepsze są czarne, mam ich trochę :), i brązowe i w paski :). Jendokolorowe i w paski rządzą ;) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Do kiedy body? 12.05.08, 22:07 Hihihi ja też wolę jednokolorowe :D Ale Patrice mówiła, że nie ma takich jak bluzeczki no to te są bluzeczkowe :) Odpowiedz Link
badowimo Re: Do kiedy body? 12.05.08, 22:10 Moja juz prawie 3 letnia corka czesto nosi body, ale takie ladne jak bluzeczki nie bielizniarskie. Body sa super praktyczne. Odpowiedz Link
joasia83m Re: Do kiedy body? 12.05.08, 22:09 tez sie nad tym zastanawialam ostatnio, bo szwagierka swojej 17miesiecznej corce szuka bodziakow gdzie tylko sie da, a niunia juz na prawde duza. ja nie mam zamiaru w tym wieku z dziecka dalej niemowlecia robic i sobie zawracac glowe szukaniem jakis rozmiarow 96 czy jak tam.. latem bedzie maly smigal jak normalny dzieciak- spodenki i bluzeczka. sam pampers to jak 4 pary majtek- wiec dziekuje latem tak chodzic, z kolejna warstwa ktora jest bodziak ale poki co to tez je bardzo lubie Odpowiedz Link
patrice7 Re: Do kiedy body? 12.05.08, 22:42 nie no zeby nie bylo, ja uwielbiam bodziaki. Mała ma ich cale mnostwo. W domu najczesniej wlasnie smiga w biodziaku i rajtach :P sexi nie :PPP Ale jak wychodze i chce ja ładnie ubrac to nijak mi gora bodziaka nie pasuje to spodnicy hihi Odpowiedz Link
lilianak1 Re: Do kiedy body? 12.05.08, 23:20 Ja praktykuję body z długim (krótkim) rękawkiem na co dzień, a na specjalne wyjścia body na ramiączkach (bez rękawków) pod bluzeczkę. Myślę, że jak dzieci pożegnają się z pieluchą to nie będzie im zbyt wygodnie w bodziaku. Poza tym nie wiem czy są większe body niż na 98cm, więc pewnie problem sam się rozwiąże :) Odpowiedz Link
atenette Re: Do kiedy body? 12.05.08, 23:38 Ja juz nie zakladam jak jest cieplo - mieszkam w UK, temperatura ostatnio 26 stopni w cieniu. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Do kiedy body? 13.05.08, 08:48 jak jest teraz cieplo to tez nie zakladam ale normalnie Ola bedzie nosic tak dlugo jak bedzie rozmiar. starszak chyba nosil do 1,5 roku,potem kombinowalam z podkoszulkami pod spod. Odpowiedz Link
blanka0 PATI 13.05.08, 08:59 wejdx do Zary w pazazu, zobaczysz jakie sliczne body, nadajace sie na wierzch. I zeby nie bylo ze szaleje, cena NORMALNA:-) jak Malwie zalozysz bluzeczke to przy kazdej okzji zacznie sciagac pampasa- zobaczysz hihi, body to taki ochraniacz Odpowiedz Link
edzia.79 Re: PATI 13.05.08, 09:05 jak jet chlodniej zakladam Oli body bez rekawow lub z kr rekawem na to bluzeczke. w upal i tak nie bedzie chodic w body wiec nie musisz go pokazywac,chociaz te z dl rekawem sa bardzo ladne. Odpowiedz Link
margaritka27 Re: Do kiedy body? 13.05.08, 09:24 Ja tez lubie ubierac w body natomiast w gorac bede tylko jedna warstwe dawac: mam takie body koszulkowe i same koszulki na krotki.Tylko wiadomo koszulki pewnie beda sie zawijac itp. Odpowiedz Link
beetaa Re: Do kiedy body? 13.05.08, 10:00 jak dlugo sie da, pewnie do momentu jak Mlody powie, ze nie lubi tego nosic ;) a swoja droga to chyba najpraktyczniejsza czesc garderoby dzieicecej, a wybor porazajacy- dlugi rekaw, krotki, 3/4, bez rekawkow, t-shirt podobne i eleganckie koszulki, wiec jest z czego wybierac :) Odpowiedz Link
agasar79 Re: Do kiedy body? 13.05.08, 12:34 Jak do tej pory Natalka body nosi na codzień, mam takie bieliźniane na krótki i takie ładniejsze z długim rękawem. Odpowiedz Link
kamila_m_g Re: Do kiedy body? 13.05.08, 14:54 Klarka nosi body tak jak się nosi podkoszulki, mamy na krótki rękawek i na ramiączka. Za to w nocy, po 2 obudzeniach się z rykiem i będąc cała spocona śpi w piżamce bez body. Góra jej się podwija, ona się odkrywa (straszny z niej nocny wędrownik) i jest ok, a śpi już tak z miesiąc. Dlatego jak będzie jeszcze cieplej, to body zostanie w szafie, ale na pewno nie będę wkładała bluzeczki w spodnie. Odpowiedz Link