patrice7 14.05.08, 20:26 hej jak sie czujecie z Tosia?? Szkoda ze was dzis nie bylo:(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chanastel Re: chanastel 14.05.08, 20:35 no szkoda:(( ale słaby dzień miałyśmy dzisiaj, no ja chyba gorszy. Przespałam z Tośką 3 godz w ciągu dnia i dalej dojść do siebie nie mogę. Katar, kaszel i takie tam psiie Odpowiedz Link
lilka.k Re: chanastel 14.05.08, 20:41 no, zdrowka! Nastepnyk razem na pikniku sie spotkamy, bo super bylo :) Mam ochote sie podpisac C&A, ale kurde, nie pasuje tak fajnie jak H&M, he he... Odpowiedz Link
patrice7 Re: chanastel 14.05.08, 20:48 ale Cie pozamiatało kochana :( zdrowiej szybko ! P&M :P Odpowiedz Link
chanastel Re: chanastel 14.05.08, 20:47 Ja myślałam że mnie już niekt nie lubi bo nie było reakcji na mój wpis że chora jestem i mnie nie będzie i magda na sma nie odpisała:( i czułam się jeszcze chorsza przez to ale widzę że to moje haluny były gorączkowe:) Odpowiedz Link
patrice7 Re: chanastel 14.05.08, 20:49 heheh usmialam sie .Hania Haluny jak najbardziej goraczkjowe :)) a na smsa nie odpisala pwnei bo tel w domu (zaloze sie ) ihih Odpowiedz Link
patrice7 mk_8 14.05.08, 20:50 biegam biegam :))) widze ze Hanna zostaje oddelegowana??:)) superrr przywrocic wolnosc w sypialniach :PPPP Odpowiedz Link
burdziaa Hania ! 14.05.08, 23:00 My Ciebie tu wszystkie kochamy :) i bardzo szkoda,ze Was nie było dzisiaj- Toska by szalała na trawie/ Zdrowcie Dziewczyny, cos pewnie w tym Poznaniu podłapałas- we Wrocławiu byłas zdrowa ! sciskam Odpowiedz Link
patrice7 Re: Hania ! 15.05.08, 21:38 jak dzisiaj??? lepiej juz??? podaj mi nr gg ,albo skypa zebym miala kontakt do ciebie :) Odpowiedz Link