patrice7 05.06.08, 11:01 Kielbache mamy brac ze soba tak???:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Sulejow 05.06.08, 11:03 My kupimy jutro w Łodzi i ziemniaki na ognisko! :-) Odpowiedz Link
aga_n20 Re: Sulejow 05.06.08, 11:05 ognisko załatwione, zrzute na nie zrobimy na miejscu, w sobotę na wieczór będzie szykowane Odpowiedz Link
aurinko Re: Sulejow 05.06.08, 11:07 Aga, ale zrzuta na drewno tak? Jedzenie sami szykujemy?? Odpowiedz Link
joasia83m przedsmak Sulejowa :)) 05.06.08, 11:39 siedze se przy kompie a m. co chwila przesyla mi linki, same popatrzcie:)) www.cystersi.sulejow.pl/main.htm www.ga.com.pl/sulejows.htm normalnie "gemba" mi sie sama smieje :)) Odpowiedz Link
aga_n20 Re: yeah yeah :)))))))))))))) 05.06.08, 11:45 tak zrzuta na drzewo a jedzenie każdyw swoim zakresie tak jak ustaliłyśmy:)) A co do tych zdjęć to piękne, ale nie chcę wam psuć dobrej zabawy do zalewu jest koło 2km od naszego ośrodka tak mi się wydaje a do tego klasztoru również w drugą stronę bo ośrodek jest na obrzeżu Sulejowa od strony Piotrkowa Trybunalskiego jak będziecie jechać to żebyście nie przejechali zjazdu jest przy drodze tabliczka Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Sulejow 05.06.08, 12:19 ja mam jeszcze sporo ziemniaków takich "starych" ale na ognisko beda ok, to zabiorę. Miły pan od którego kupuję wnosi je na mój strych :) A basen bedzie już czynny? To pytanie Ruperta :) Rety trochę się wstydzę Wam pokazać po tych żalach internetowych Odpowiedz Link
patrice7 kakamama 05.06.08, 12:24 nie swiruj! ;)) we wrocławiu bylas i jak bylo??:))) bezdie super! Odpowiedz Link
klarysa007 Re: kama 05.06.08, 15:43 No co Ty!!! Wstyd to będzie mnie - wywalić nad basenem swój rozmiar 46/48 ;P Ale nie ukrywam, że mój syn też na basen się napalił. Raaany jak ja się cieszę, że jednak jadę i to w dodatku w komplecie :) A podobno pieniądze szczęścia nie dają... Odpowiedz Link
edzia.79 Re: kama 05.06.08, 15:59 jeju dziewczyny to na basen bedziecie szly??? kurna musze wygrzebac kostium,a jak zabiore si z Luska,nie mam zadnych pampersow do plywania. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i co z tym jedzeniem ogniskowym??? mam przywozic ze soba kielbase czy ktos bedzie jechal do sklepu??? bede sama z dzieciakami Odpowiedz Link
klarysa007 Re: kama 05.06.08, 16:03 Hihi, będziemy jeśli będzie już czynny :) A co do kiełbasy to sama nie wiem, chyba lepiej byłoby świeżą kupić w sobote, bo cholerka wie jak tam lodówka te tony przez nas przywiezione pomieści :D W razie czego mój m. pojedzie, on abstynent więc przyzwyczajony, że go zawsze po imprezowy prowiant ganiają :D Odpowiedz Link
burdziaa prowiant 05.06.08, 16:31 o ile sie nie myle to w Sulejwowie widziałam przy drodze Tesco? sklepy są, jakby co to sie skoczy do Piotrkowa, ale mysle ze kiełbase dla mięsozerców a dla nas ziemniaki się lokalnie znajdą :) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: a ile % na glowe /??:PPPP 05.06.08, 18:49 Tyyyyy mądrala!!!!!!!!!!! Nie denerwuj cycowych!!!! Karmi będzie mi musiało wystarczyć. Odpowiedz Link
babajagaa Re: a ile % na glowe /??:PPPP 05.06.08, 21:30 pati % na miejscu chyba sie zlatwi,hehe Odpowiedz Link
lilka.k Ale jak to wieczór? 05.06.08, 21:17 A co z tymi, których dzieci chodza spac o 19? Kurna, ognisko mi przepadnie czy mam zalwtaic jakis monitoring?, ha ha Odpowiedz Link
lipiec_2007 jaki basen? 05.06.08, 21:32 Tam w osrodku jest basen? czy gdzies "w miescie"? Odpowiedz Link
aga_n20 Re: jaki basen? 05.06.08, 21:37 rozwieję wasze marzenia o basenie, tak więc wodę do basenu napuszczają dopiero na koniec czerwca bo oszczędności szukają, muszą chlorować wodę , zatrudnić ratownika tak więc nie zachaczymy się o basen:(( Odpowiedz Link
ewlinp Re: jaki basen? 05.06.08, 22:38 buuu a mąż się napalił jak szczerbaty na suchary, chyba mu serce pęknie :/ Odpowiedz Link
burdziaa ognisko 05.06.08, 22:14 no własnie, tak sobie pomyslałam- ognisko popołudniem lub pod wieczór- a co z dziecmi?zostaną same w pokojach, no chyba nie.... Odpowiedz Link
kamamama2 Re: ognisko 05.06.08, 22:19 Rozalka miała 3,5 tygodnia jak w zeszłym roku spała w wózku przy ognisku, ciepło ubrana i pod moskinierą :) Myślę, ze takie popołudnie byłoby ok, ja dzieci samych nie zostawię w pokoju, bo się budzą oboje. A tak w ogóle to jakoś zapał mi osłabł do tego przyjzadu. Kiepsko mi, dzisiaj kolejne przypadkowe spotkanie, dobrze, ze coraz mniej boli.Synowi już powiedziałam, że jedziemy. Nie ma wyjścia więc. Odpowiedz Link
burdziaa Kama 05.06.08, 22:22 .... w sobote sie napijesz na to konto - no usmiech na buziolku niech wróci ! Odpowiedz Link
joasia83m Re: Kama 05.06.08, 22:45 Kamusia, w slujejowie nie bedzie zadnych przypadkowyc spotkan, tam bedziesz cala nasza!!! juz nie mysl o przykrych rzeczach tylko o tych kartofelkach na ognisko!!! Boziuu, kiedy ja jadlam takiego spieczonego pachnacego ziemniaka z ogniska..... Odpowiedz Link
lilka.k Obok? Niee, nie wypali 05.06.08, 22:48 Kąpanie i na dwór? Spanie w wózku? marzenia ściętej głowy..musi byc cicho i muszą być łozeczka..:( Odpowiedz Link
patrice7 Re: Obok? Niee, nie wypali 05.06.08, 22:49 hihi malwe zakryje i zasnei nawet gdyby obok kombajn chodzil :D Odpowiedz Link
effka_81 Re: Obok? Niee, nie wypali 05.06.08, 22:52 Moja to różnie ma z tym spaniem, ale myśle że padnie i bedzie spac grzecznie!! normalnie mnie juz skręca, chyba z wrazenia ze sie jutro zobaczymy hehe. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Obok? Niee, nie wypali 05.06.08, 22:56 No to ja nie wiem co z tym ogniskiem. Jak wieczorem to mnie nie bedzie, chyba, ze mąż będzie niedaleko i co chwile zaglądał albo grając w playa miał obok nianię elektroniczną, ale takowej nie posiadam :( Odpowiedz Link
klarysa007 Re: ognisko 05.06.08, 23:15 Moja córa śpi jak zając pod miedzą i do kichnięcia się budzi jak już w łóżku leży ale ogniska nie odpuszczę! Jak jej raz nie wykąpię to nie umrze od tego. Umyję paskudę, na piżamę ubiorę, w chustę albo MT zawinę albo choćby do cyca przytulę i do ogniska!!! Odpowiedz Link