27agnes72 13.06.08, 22:01 Jak tam się czuje Twoja chusta? Używasz? Jak Ci idzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: burdzia ! 14.06.08, 09:53 A o którą pytasz Kochana? O nowy nabytek Maruyama?Uzywam uzywam :) ostatnio czescie jako hamak i osłonka przed słoncem na spacerach ale wiązemy sie i chodzimy nad Odre, no i po domku w szczycie marudzącym- zawsze pomaga :) Odpowiedz Link
27agnes72 Re: burdzia ! 16.06.08, 16:31 Ale jestem gapa i widzisz jak mi chodzisz po głowie???? Że Ty chustujesz to wiem (fajnie, że masz coś nowego-zazdroszczę)ale w rzeczywistości chciałam to pytanie skierować do borówki ;-))) bo Ona z tych początkujących...Ciekawa jestem jak sobie radzi.Ja noszę tylko z przodu i strasznie nie mogę się przełamać na plecaczki...chyba czas wybrać się na jakieś spotkanie mam chustujących... Odpowiedz Link
burdziaa Re: burdzia ! 16.06.08, 18:18 :)))) no to piszemy do Borówy :DDDD a na spotkanie warto pojsc- najlepiej na jakies warsztaty, u nas we Wrocławiu beda po koniec miesiaca, tez chciałabym sie nauczyc dobrze wiazac plecaczek bo poki co to raczej worek mi wychodzi ... pozdrawiam ciepło ! Odpowiedz Link