blanka0 14.07.08, 09:24 wiem wiem jestes w robocie ale zdaj relacje z imprezy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chanastel Re: chanastell 14.07.08, 20:43 Dam dam tylko że mam gości i nie mam nawet czasu zajrzeć:) ogólnie ok, w pracy nie mogłam wysiedzieć. teściowa na szczęście była twarda i Tosia pięknie zasnęła w 1,5 min!!!!! jak znajdę dłuższą chwilę to coś więcej naskrobię Odpowiedz Link
blanka0 Re: chanastell 15.07.08, 08:03 wspołczuje tej pracy, pewnie siedzisz i myslisz co toska robi Odpowiedz Link
lilka.k Re: chanastell 15.07.08, 08:06 Blanka, czemu ja tak nakrecasz negatywnie? Widac musiala isc, a juz niedlugo bedzie w domku z dwojka dzieciakow :). Odpowiedz Link
burdziaa Re: chanastell 15.07.08, 08:16 to czekamy na zdjecia jak znajdziesz chwilke :))) i nie przemeczaj sie w pracy ale też nie leń to Ci szybciej minie czas :) Odpowiedz Link
blanka0 Re: chanastell 15.07.08, 08:27 e no mam nadzieje ze Hania nie odebrala tego tak jak lilka Odpowiedz Link
lilka.k Re: chanastell 15.07.08, 08:30 Mna sie nie przejmuj, od wcozraj mam dola na maksa...o niczym innym nie mysle, tylko o tym cholernym aparacie..az sie poryczalam. Odpowiedz Link
blanka0 lilka 15.07.08, 09:34 a jak tesc...a ? a co z aparatem ja zamowilam laptopa hihi, mam nadzieje ze nie bede ryczec Odpowiedz Link
burdziaa Lilka 15.07.08, 09:43 ...juz doczytałam na blogu,ze zdechnięty- o żesz kurde ! Moje anioły Moje obrazy mój synek Julian urodzony 25 lipca 2007 Odpowiedz Link
blanka0 burdzia no co TY 15.07.08, 09:45 nie stac mnie na takie cudo, a poza tym ja tuman komputerowy wiec dla mnie windows to podstawa IBM Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka 15.07.08, 12:57 Problem jest z migawką. Gosc tu nic nie pomoze, bo on nagle zepsul sie mi, wczesniej sie nie psul, co potwierdziL grabarz, bo jak go rozkrecil, to zobaczyl, ze byl pierwszy raz rozkrecony. Poza tym kontaktowalam sie z gosciem, potwierdzil, ze do tej pory bylo ok. Nie robi fot, to znaczy robi, zapisuje na karcie czarne plamy. Serwis mi go przyjmie dopiero za 3 tygodnie, bo tyle maja roboty. Odpowiedz Link