chanastel 15.07.08, 20:39 czy któraś chce kupić paczkę lekko napoczętą, z tych mega 4 pampersów. Tośka ewidentnie ma uczulenie bo teściowa jeszcze raz jej założyła i znowu były krosty:((( cena promocyjna 30zł:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: Wrocławianki 15.07.08, 20:55 jak w promocji to ja poprosze- czwórki tak? tylko jak ja to przyniose do domu, jakos do wózka musze zmiescić :) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Wrocławianki 15.07.08, 21:03 ihih na promocje sie burdzia łapie ;))) Ja niestety nie lubie Pampersow ;) Odpowiedz Link
chanastel Re: Wrocławianki 15.07.08, 21:07 Burdziu podrzucę ci jak będę z pracy wracać tylko się musimy umówić na konkretny dzień. Tak 4. Ja kończę ok 14.15 więc daj znać kiedy by Ci pasowało. Tylko nie jutro i nie czwartek bo tosia ma urodzinki. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Wrocławianki 15.07.08, 21:17 Dzieki Haniu ! Mam wrazenie ze urodzinki Tosi trwaja i trwaja :)))) to moze wstepnie piatek- ja gdzies zgubiłam do Ciebie komórke ale Ty masz moj numer to napisz mi smsika- ciesze sie,ze Cie zobacze ! Odpowiedz Link
chanastel Re: Wrocławianki 15.07.08, 21:23 Mi piątek pasuje. No trwają trwają:)))hihih co rusz jacyś goście. Napisz mi smskiem adres. Buziaki Odpowiedz Link