Dodaj do ulubionych

jaki rowerek?

22.07.08, 18:56
Szukam fajnego prostego rowerka trojkolowca dla Igi, zeby mial ochrone na siedzenie (taka zagrodke) i miejsce do postawienia nozek, zanim zacznie sama pedalowac. Nie podobaja mi sie zadne rzezbione ksztalty ani inne zbedne kiczowate "upiekszenia". Kiedys w smyku byl bardzo fajny model Smiki smart trike, ale nie moge go juz znalezc. Macie jakies sprawdzone typy?
Obserwuj wątek
    • dmgr Re: jaki rowerek? 22.07.08, 20:33
      My mamy taki i jest ok:
      allegro.pl/item383497640_sliczny_rowerek_konik_najwyzsza_jakosc_.html
      Przy starszej mieliśmy taki "bez głowy" i był gorszy moim zdaniem. Ale to zależy
      od firmy, wykonania itp. Nasz jest spoko no i ma długą rączkę do prowadzenia co
      jest wielkim plusem bo podobno niektóre mają takie, że się schylac trzeba jeszcze.
      • aurinko Re: jaki rowerek? 22.07.08, 20:42
        My też szukaliśmy takiego, co ma jak najmniej bajerów ale musieliśmy zmieścić się w określonej kwocie, dlatego kupiliśmy taki, jaki znaleźliśmy z minimum "upiększaczy". Maja jest bardzo zadowolona z niego i lubi jeździć oczywiście jeszcze nie pedałuje. Nie wkładamy baterii bo Mała źle znosi różne brzęczyki i migacze.
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/385d8e026309bbe9.html
        • joasia83m Re: jaki rowerek? 22.07.08, 22:20
          Dawid dostal na urodziny identyczny rowerek jak pokazala aurinko, tylko zielony.
          jest bardzo fajny, ale najwiekszym hiciorem w tym rowerku sa wlasnie melodyjki,
          maly potrafi stac przy nim i caly czas wlaczac.. sa mile i calkiem ciche
    • aurinko Smart Trike 22.07.08, 22:30

Oglądałam właśnie w necie zdjęcia tego rowerka i z tego co widzę, nie ma on ani podpórek pod nóżki, ani barierki ochronnej
      www.allegro.pl/item385650211_rowerek_trojkolowy_smart_trike.html
    • dziunia27 Re: jaki rowerek? 22.07.08, 22:40
      mamy taki jak dmgr:) dużoooo jest takich na rynku:)
      ale jest ok:)
      tylko zauważyłam, że jest trochę wywrotny..
      gdy małą pchała moja 12-letnia siostrzenica to o mały włos a rowerek
      by sie wywrucił, niewiem czy najechała na jakiś kamyk czy co..
      • zuzaze_78 Re: jaki rowerek? 22.07.08, 23:04
        Aurinko, to ja inny model zupelnie widzialam, picasaweb.google.com/adrianmolnar/ZSOFI1EVES/photo#5017626693259636770
        • meniaaa Re: jaki rowerek? 23.07.08, 10:49
          Mamy identyczny jak aurinko i jest bardzo fajny :D Podobal mi sie tez taki jak na linku ponizej ale dostalismy w prezencie wiewiorke:). Ale mysle ze takie podnozki-płozy jak ma wiewiora sa bezpieczniejsze no i prowadnik chyba lepszy . Zobacz sama
          www.allegro.pl/item402609071_rowerek_trojkolowy_rower_hit_sezonu_2008_somap.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka