niusia5 15.08.08, 12:12 Dziewczyne te które ją mają podajcie jakies namiary na sklepy albo strony internetowe. pozdrawiam Asiulka 10.07.2007 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: ikea 15.08.08, 12:34 wlasnie kupilismy w ikea za 49,90 ale nie wiem dlaczego nie ma jej na str internetowej ikei na dziale kuchennym Odpowiedz Link
maadga Re: osłonka na kuchenkę - gdzie ją kupić? 15.08.08, 14:36 Jeśli nie masz ikei w pobliżu to szukaj na alegro tam mają często produkty z ikea. A jeszcze jako ciekawostkę powiem wam że kiedyś dostałam karnisze z ikea wysyłkowo :) tzn Złożyłam zamówienie faxem na firmę (tak się dogadałam telefonicznie) wpłaciłam kasę na konto i mi wysłali kurierem :) Odpowiedz Link
27agnes72 Re: osłonka na kuchenkę - gdzie ją kupić? 15.08.08, 23:05 Kupiłam osłonkę na kuchenkę głównie dlatego, że kuchenkę mamy dostępną dla dziecka z dwóch stron i to przy wejściu do kuchni.Osłona jest regulowana ale i tak wymagała w naszym wypadku przeróbki mocowania (mamy starą kuchenkę Amica). Minusem jest to, że niestety się nagrzewa i sama już oparzyłam się o osłonkę ;-( Plus-mały rozrabiaka nie ściągnie sobie na głowę czajnika ani garnków no i tłuszcz też pryska mniej. Wiadomo-uważamy ale niekiedy wystarczy ułamek sekundy... Odpowiedz Link
matizka ikea 16.08.08, 08:13 ikea.k2.pl/staticProd/bezpieczenstwo.html mam wrazenie, ze nie ma jej na stronach - powinna byc tu zgodnie z logika chyba w poniedziałek popatrze w sklepie Odpowiedz Link