meniaaa 17.09.08, 22:26 brrrr jak zimno, ale tu nie o mnie chodzi tylko o małą , kiedy oni zaczna grzac cholera jasna, chyba czekaja az sie ociepli dupki!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: czy ktos tez marznie w domu??? 17.09.08, 22:29 Ja jeszcze nie włączam ogrzewania, chociaż nogi trochę marzną jak się siedzi przy kompie. Na dworze 6 stopni, w mieszkaniu 18. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: czy ktos tez marznie w domu??? 17.09.08, 22:53 U nas też tylko 18 :( Jednak bloki to trochę ubezwłasnowolnienie... Odpowiedz Link
ania_f1 Re: czy ktos tez marznie w domu??? 17.09.08, 22:55 U nas też jeszcze nie grzeją:-( Dzisiaj wykąpię się chyba w swetrze:- ) bo jak sobie pomyślę, że mam się rozebrać to brrr Odpowiedz Link
aurinko Re: czy ktos tez marznie w domu??? 17.09.08, 23:00 heh, jak są mrozy ok. -10 st. to nad ranem będę miała 13-15 st. To dopiero będzie jazda! Odpowiedz Link
patrice7 aurinko 17.09.08, 23:03 Widze ze "lubujemy" sie w podobnych klimatach :)) Mam to samo :) w nocy 13 stopni :D Odpowiedz Link
aurinko Re: aurinko 17.09.08, 23:09 Dobrze, że napisałaś w cudzysłowie ;P Jak się ma bulić 400zł miesięcznie za ogrzewanie to łatwiej jest przyzwyczaić się do niższej temperatury ;-) Będziemy przynajmniej zahartowane ;-) Odpowiedz Link
patrice7 aurinko 18.09.08, 09:13 heeh swietnie napisane o tym oszczedzaniu z zachartowaniem :D Tyle,ze ja nie bede placic 400 tylko pewnie 2x tyle bo mam tylko ogrzewanie elektryczne . Los masakros Odpowiedz Link
aurinko Pati 18.09.08, 10:00 Ja też na elektrycznym. Na pocieszenie dodam, że sąsiadka ma gazowe i wcale taniej nie wychodzi. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Pati 18.09.08, 10:14 ja zrozumialam ,ze Ty masz jakis kocioł:) ale ja na dodatek mam frontowy pokoj ( z 3 stron!) i wysokosc 3,5 m. ;) hehe całe ciepło ucieka do góry :) Odpowiedz Link
aurinko Re: Pati 18.09.08, 10:38 Ten piec co jest do ogrzewania nazywa się kocioł grzewczy, jest na prąd :-/ U nas też jeden pokój jest z samego narożnika i tam jest cholernie zimno już teraz, normalnie jak się drzwi od tego pokoju otwiera to jakby się weszło do lodówki. Na dodatek sąsiadka się chyba nie wprowadzi w tym roku więc od jej strony nie będzie grzane mieszkanie a zawsze to cieplej. Sąsiedzi pod nami mają piec kaflowy i palą w nim wszystkim co wpadnie w ręce, smród się roznosi po całej klatce i mieszkaniach. Rany jak ja marzę żeby się stąd wyprowadzić do normalnego bloku :-/ Odpowiedz Link
patrice7 Re: Pati 18.09.08, 10:45 kociol na prad?? jak to wyglada?? ja mam tylko grzejnik olejowy niestety Odpowiedz Link