narttu 28.04.09, 05:48 a co zaszaleje sobie. Bole migrenowe przeszly zaraz po odstawieniu czekolady :) Lenimy sie z Ida przed kompem a potem sniadanie. Milego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmroz Re: herbata z cytryna 28.04.09, 06:44 Siadam z kawą po trzydniowej nieobecności w domu.Wyspałam się , ale jeszcze jestem zmęczona, bo opieka nad nie swoimi dziećmi bardzo wykańcza. Byłam na przeglądzie tanecznym, dzieciaki wróciły z nagrodą,więc ogólnie jest dobrze. No niestety, nie nacieszę się Michałem, bo niedługo do pracy. Miłego dnia! Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: herbata z cytryna 28.04.09, 06:52 Gratulacje! My postanowiliśmy być przyzwoici :) Z racji wykonywanych zawodów nikt nas z łóżka codziennie nie wyganiał wcześniej niż o 7 :) Od dwóch tygodni jednak stwierdziliśmy, że przyda nam się jeszcze jedna godzina dziennie na swoje sprawy. No więc... wstajemy teraz o 6, jest czas na spokojny prysznic, nastawienie prania, przygotowanie obiadu i ... takie tam różne z mężem :) A ja uwielbiam spać, więc dla mnie to serio wielki wyczyn :) Miłego dnia dziewczyny! Odpowiedz Link
kalinka-pl Re: jednak kawa 28.04.09, 07:22 Wow! wstać godzinę przed czasem bez przymusu to naprawdę wyczyn, ja bym chyba poległa po pierwszym razie. Wogóle to mam jakiś głupi odruch, mała przespała całą noc a ja i tak się budziłam. Bez mocnej kawy dziś nie ruszę. Odpowiedz Link
zabka11 Re: herbata z cytryna 28.04.09, 07:24 Hi,hihi Ula, właśnie dlatego ja wcześniej wstaje, bo jest czas na chwilkę rozmowy, śniadanko, ale ja przyzwyczajona, a Wam gratulacje za zaparcie:) U nas jak co dzien i bardzo dobrze! zdrowo i radośnie:) Ogarnąć chatę muszę i na spacer z chłopakami, obiad (gulasz) wczoraj wieczorkiem zrobiłam, żeby mieć dziś wolne;) Ale wczoraj z drżeniem słuchałam inf, że we Wrocławiu i w Zielone Górze jest podejrzenie świńskiej grypy, u w sumie 3 osób, wykluczono ją na szczęście, ale....Francja, Niemcy, Hiszpania....to blisko:( Pocieszające jest to, że prawdopodobnie najbardziej zjadliwy jest ten wirus, który w Meksyku przeniósł sie ze świń na człowieka. Z człowieka na człowieka już jest łagodniajsza i podatna na leczenie. Pozdrawiam i życzę miłego dnia:) Odpowiedz Link
patrice7 Re: herbata z cytryna 28.04.09, 11:59 dzis slyszalam w radio ,ze ofiar smiwrtelnych jest juz 120:(( wstac o 6? \u mnie to graniczy z wyprawa na marsa ;) Odpowiedz Link
narttu Re: herbata z cytryna 28.04.09, 12:29 Patrice, ja codziennie wstaje o 6 a w weekendy miedzy 7 a 8ma (jednak blizej 7mej) :) Dodatkowa kawa dla Patrice szukajacej kawy po forum a dla mnie dolewka herbaty :) Odpowiedz Link