ewlinp 10.06.09, 22:35 wiem że rzadko u nas bywać, ale to zrozumiałe, co słychać u Amelki? Jak się czujecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myrtille Re: myrtille 01.07.09, 15:29 Dopiero teraz zauważyłam wątek do mnie. Miło że pytasz. My jesteśmy teraz w trakcie 2 protokołu. Amelka jest na sterydach, 2x w tyg ma wlewy z chemii i wtedy cały dzień jesteśmy w szpitalu. Chemię jako tako znosi, ale sterydy działają mocno pobudzająco. Amelka płacze i jest agresywna (a to jest dziecko chodzący uśmiech), ciężko mi to znosić. Jak wszystko pójdzie dobrze, bez powikłań za kilkanaście dni znów położą nas na dłużej w szpitalu, bo kolejne 2 punkcje przed nami (a miała ich Amelka już 14), i takie 24h kroplówki. Mam nadzieję, że sił nam starczy, a Amelasek dalej będzie tak niesamowicie dzielna. A tu dla Was zdjątko ze spaceru majowego:) i13.photobucket.com/albums/a293/Borowka/DSC00097.jpg Odpowiedz Link
lee_a Re: myrtille 01.07.09, 15:30 ja wam bardzo kibicuję, czytam waszą stronę i podziwiam twoją dzielność. I nigdy chyba nie uda mi się zrozumieć dlaczego dzieci muszą tak cierpieć. Odpowiedz Link
malea1 Re: myrtille 01.07.09, 15:47 Ja się dopiero dowiedziałam o chorobie twojej córci (przy okazji wątku o karmieniu piersią) i strasznie mnie zdruzgotała ta wiadomość. Ogromnie trzymam kciuki, żeby jak najszybciej wyszła z choróbska i mogła cieszyć się zwyczajnym dzieciństwem. Tobie życzę dalszej siły i wytrwałości, żebyś była wsparciem dla małej. Odpowiedz Link