azi81 24.06.09, 17:22 znalazlam taki filmik i usmialam sie do lez....co za koles...www.plotek.pl/plotek/1,78646,6752262,Posluchajcie_wywiadu_z_FACETEM_RUTOWICZ_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemreolin Re: Hahahahaa 24.06.09, 18:33 no błagam, przecież to jest gej! hahahahaha, dobre dobre :D męska wersja Jolanty. :D Odpowiedz Link
dagi.ww Re: Hahahahaa 24.06.09, 19:40 Przynajmniej jestem spokojna, że żaden "normalny" facet nie wziął się za taką idiotkę jak Rutowicz - ma chłopaka, który jest takim kretynem, jak ona. A może oboje są biseksualni? Bo on jest typowym pedałkiem - kurcze, gdzie tacy ludzie się rodzą??? Jestem naprawdę tolerancyjna, ale to przechodzi moje poczucie estetyki... Odpowiedz Link
uczula Re: Hahahahaa 24.06.09, 20:20 kochane oni nawzajem sie kreuja w mediach. kasa i kasa nic wiecej :) ale wywiad boooski L|:) Odpowiedz Link
dagi.ww Re: Hahahahaa 24.06.09, 22:59 Wystarczy zauważyć, jak często ten kretyn zapewnia, jak bardzo, naprawdę bardzo, naprawdę się kochają i jak bardzo naprawdę bardzo są szczęśliwi - takie powtarzanie już jest samo w sobie podejrzane. Odpowiedz Link