olus-ia80 28.07.09, 12:40 Grają Epoke lodowcową , ja będę , kto jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: Wrocław kto jutro do kina? 28.07.09, 13:03 dziewczyny a co wy z dziecmi w tym kinie robicie, bo musialabym lene uwiazac chyba Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: Wrocław kto jutro do kina? 28.07.09, 13:12 No, Epoke Lodowcowa, to Iga by ze mna obejrzala jak nic. Myslicie, ze nie za mala, hmm? Kurcze, tylko ze to znowu wypada w naszym czasie spania :( Zastanowie sie, teraz na przyklad, jeszcze nie spi, ma jakies dni buntu czy cos. Odpowiedz Link
zabka11 Re: Wrocław kto jutro do kina? 28.07.09, 13:14 No to piszcie, piszcie kto bedzie to i ja dołączę:) Odpowiedz Link
chanastel Re: Wrocław kto jutro do kina? 28.07.09, 14:58 Jakby nie było upalnie to może i ja bym się skusiła. W taki deszczowy dzień jak dziś niewiadomo co robić. teraz na szczęście oba śpią i mam chwilkę dla siebie a poza tym chętnie bym Was zobaczyła wreszcie. Młody ma dwa zęby już!!! Pati to wzięlabyś dla mnie książkę i szal a dla Ciebie Olusia mam rzeczy które pożyczałam. Propozycja niczego sobie Ale spotkanie na lody przed kinem bo po to mi Tosia ładnie w aucie padnie. Co Wy na to? Odpowiedz Link
burdziaa Re: Wrocław kto jutro do kina? 29.07.09, 08:43 o szkoda,ze nas nie bedzie- ta 12 godzina a nawet wczesniej jest drzemkowa Julka, a zalezy mi zeby spał w domu a nie zasnal mi w wózku jak bede wracac z Pasazu, bo mam mnostwo pracy zaległej, siedze po nocach i sie nie wyrabiam i tak. 10 godzina to byłoby super, ale pewnie duzo za wczesnie dla Was. Odpowiedz Link
chanastel Re: Wrocław kto jutro do kina? 29.07.09, 08:50 burdzia my bedziemy z zuza na placu zabaw na karłowicach ok10. Dasz radę? na przeciw domu lodów na kasprowicza to niedaleko od Ciebie Odpowiedz Link
burdziaa Re: Wrocław kto jutro do kina? 29.07.09, 09:03 wiem gdzie, to "niedaleko" to jednak kawał drogi, oj kusicie- kurcze boje sie,ze sie wybiega na placu a potem mi zasnie w powrotnej, a tu obraz musze skonczyc dzisiaj.Jakbym sie zdecydowała, to oczywiscie dam znac. Odpowiedz Link