Dodaj do ulubionych

pomysl? :P

IP: 80.48.32.* 27.09.02, 20:44
doznalam przed chwila natchnienia, po czym stwierdzilam, ze chyba to nie jest
to natchnienie o jakim myslalam... ale :P
alby przescignac pruszkow w ilosciach postow musimy wziac sie do roboty :P
i wlasnie w tym celu pomyslalam, ze moznaby bylo zaczac pisac mini
opowiadanko... "w koncu to co nas nie zabije, to nas wzmocni" :P kazda osoba
moglaby dodac co najwyzej dwa zdania :P za kazdym razem oczywiscie... co o
tym myslicie? sprobujemy? zacytuje kogos :P "juz widze ten ogien w oczach"!
zaczynamy!

Tkniety przeczuciem wyszedl ze swej chatki, tak nagle, tak gwałtownie, ze
sploszyly sie ptaki z calej okolicy. Od rana czuc bylo w powietrzu
nadchodzacy wiatr zmian...
Obserwuj wątek
    • Gość: kkkamil Re: pomysl? :P IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 14:52
      ...A może poprostu to nie wyżucone śmieci sąsiada... poraneki w sardar zawsze
      wyglądają tak samo. Nasz bochater miał właśnie iść do dzielnicy żebraków gdzie
      pracuje jako sprzedawca mięsiwa (to co nas nie zabije to nas wzmocni) gdy
      nagle...
      • Gość: aniuta Re: pomysl? :P IP: 80.48.32.* 29.09.02, 14:15
        ... zza rogu wyskoczyla waleczna kobieta. wygladala jak nie z tej epoki. ze
        strzala w reku i przerzuconym przez plecy lukiem stanela na srodku drogi i
        meskim glosem oznajmila "-jam Robin Hood! oddaj pieniadze przebrzydly
        bogaczu!".
        "co za dziwny dzien?... qrcze blade... co to jest na mala skalke? co to
        jest?"...
        • Gość: kluba1 Re: pomysl? :P IP: *.we.client2.attbi.com 01.10.02, 17:40
          ... zglupiales Robin Hood ? Pieniadze ??? W Sulejowku? Z deski spadles czy
          ci sie z nudow w mozgu przelasowalo?.....
          • Gość: kluba1 Re: pomysl? :P IP: *.we.client2.attbi.com 02.10.02, 18:34
            ..no taaaaak, odpowiedziala Waleczna Kobieta w ktorej po glosie rozpoznalem
            naczelnika poczty. Widzisz, z nudow przychodza mi takie nierealne projekty do
            glowy. A ty gdzie i w jakiej sprawie?......
            • Gość: aniuta Re: pomysl? :P IP: 80.48.32.* 04.10.02, 18:26
              - eeeee - zawahal sie chwile - a tak chcialem sie przejsc - w duchu przeklnal,
              ze nie umie doskonale klamac i modlil sie, by nie zadawala mu pytan i poszla
              sobie jak najszybciej - postanowilem sie przesc w samotnoci, musze toche
              pomyslec...
              • Gość: kkkamil Re: pomysl? :P IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 15:27
                ...przeszedł przez następną uliczkę... była taka ciemna... nagle z jednego
                budynku ktoś wyszedł i rzekł -wstań i patrz na mnie śmiertelniku czym że jest
                twoja nędzna egzystencja... dam ci coś czego nigdy byś nie posiadł potęge i moc-
                wtedy zdioł kaptur. to co zkrywał była twarz mężczyzny... podgnita twarz... -
                o takiej mocy nigdy nawet nie marzyłeś- postać nie ruszała ustami ani nie
                wydawała dzwięku. nie mógł się ruszyć strach go zparaliżował... wiedział że to
                już koniec że przez całe jego życie nie dokonał niczego... był nikim... nagle
                zaczą pojmować tą moc zaczą jej pragnąć... już nie chciał nawet uciekać nie
                chciał zostać tą nędzną osobą kturą był całe swoje życie. poczuł w nozdrzach
                zapach śmierci. był taki słodki... obie postacie osuneły się na ziemie... ale
                nagle jedna z nich wstała... by niegdy już nie podążać swoją ścierzką
                przeznaczenia.
                • Gość: screw Re: pomysl? :P IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 22:28
                  Cisza.
              • Gość: kluba1 Re: pomysl? :P IP: *.we.client2.attbi.com 07.10.02, 18:45
                .. naczelnik otarl spocone pod peruka czolo i zaczal bzcnie wpatrywac sie w
                moje ubranie. Na spacer, TAK ubrany? A co ty tam chowasz za pazucha ? Na jego
                twarzy odbil sie nieklamany wyraz zainteresowania . " No , to teraz wpadlem!! -
                pomyslalem!! I to jak glupio!!!" Wiedzialem bowiem, ze znudzony naczelnik
                nie pozwoli mi odejsc bez dokladnego sprawdzenia mojej histori...
                • Gość: kluba1 Re: pomysl? :P IP: *.we.client2.attbi.com 10.10.02, 00:30
                  .. naczelnik przygladal mi sie z zaciekawieniem zmieszanym z niedowierzaniem
                  wiec zaatakowalem : zobacz, co ty masz na sobie !! Dobrze, juz dobrze,
                  uspakajal naczelnik poczty w przebraniu Nieslychanie Walecznej Kobiety _ Robin
                  Hood . Rozumiem!! Ja mam swoje pomysly a ty swoje!! W porzadku juz !! Nie
                  gniewaj sie stary, przejdzmy sie razem !!
                  • Gość: kluba1 Re: pomysl? :P IP: *.we.client2.attbi.com 10.10.02, 00:32
                    .. bardzo mi to bylo nie na reke, wiec zaatakowalem : a w zasadzie dlaczego
                    jestes tak ustrojony ? I czy w ogole nie powinienes byc teraz na poczcie ? Za
                    co ci w koncu placa?
                    • Gość: kluba1 Re: pomysl? :P IP: *.we.client2.attbi.com 12.10.02, 17:35
                      Naczelnik poczty spiekl raka i bez sloda oddalil sie w kierunku budynku poczty
                      a ja juz bez swiadkow moglem w koncu pojsc na sasiednie podworka, posciagac ze
                      ze sznura wczoraj uprana bielizne poscielowa i osobista. Na ta "zmiane"
                      czekalem od dawna z utesknieniem a zapach deszczu w powietrzu tego ranka mogl
                      zniszczyc wszystkie moje plany. "Zmiana jest dobra" pomyslalem z usmiechem w
                      duszy skladajac wszystko w spory pakunek! Nawet, jesli sie na nia czeka kilka
                      miesiecy !!! Nagle zrozumialem : to dlatego naczelnik poczty byl tak dziwacznie
                      ubrany - jego jeszcze nie wyschlo !!!

:-)))))
    • Gość: kkkamil Re: pomysl? :P IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 16:55
      KONIEC :)))))))))))))!!!!!
    • Gość: kluba1 Re: pomysl? :P IP: *.we.client2.attbi.com 08.10.02, 04:54
      To dopiero poczatek !!!!!
      • Gość: aniuta Re: pomysl? :P IP: 80.48.32.* 08.10.02, 16:06
        hehhehe no wlasnie.. to dopiero poczatek :) do roboty :P
        niech moc bedzie z Wami :P
        • Gość: kkkamil Re: pomysl? :P IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 17:32
          ale to naprawde koniec on w pewnym sensie umarł...
          • Gość: aniuta Re: pomysl? :P IP: 80.48.32.* 09.10.02, 19:55
            nie, nie umarl... jak mogl.. to niemozliwe :P
            i to w zadnym sensie nie mogl zejsc z tego swiata... ja w niego wierze :P
            zreszta nie tylko w niego :)
            • Gość: kluba1 Re: pomysl? :P/do aniuta IP: *.we.client2.attbi.com 10.10.02, 23:11
              Gość portalu: aniuta napisał(a):

> nie, nie umarl... jak mogl.. to niemozliwe :P
              > i to w zadnym sensie nie mogl zejsc z tego swiata... ja w niego wierze :P
              > zreszta nie tylko w niego :)

Aniuta , i co dalej / zamiast watek ciagnac ty swoje credo wypisujesz???!!! To
              ty pogrzebiesz swoj wlasny watek bo zdaje sie nikt inny sie nie dopisuje!!! Do
              pracy !!!!
              • Gość: aniuta Re: pomysl? :P/do kluba1 IP: 80.48.32.* 11.10.02, 17:36
                och dzieki za troske :P
                i Ty tez chcesz mnie poganiac do pracy? co jest? nawet odpoczac nie moge :P
                ale cos napisze, jak wroce z teatru i bede miala sile...
                pozdrowienia
                p.s.: moglbys mi pomoc i odnowic watek.. lub dodac jakas czesc opowiadania
                pleaseeee.. zrob cos dla ludzkosci (ew. czyt. mnie :P) pozdro
                • Gość: kluba1 Re: pomysl? :P/do kluba1 IP: *.we.client2.attbi.com 13.10.02, 08:30

> och dzieki za troske :P
                  > i Ty tez chcesz mnie poganiac do pracy? co jest? nawet odpoczac nie moge :P
                  > ale cos napisze, jak wroce z teatru i bede miala sile...
                  > pozdrowienia
                  > p.s.: moglbys mi pomoc i odnowic watek.. lub dodac jakas czesc opowiadania
                  > pleaseeee.. zrob cos dla ludzkosci (ew. czyt. mnie :P) pozdro
                  Zrob cos dla ludzkosci? Odnow watek ? Kpisz, czy o droge pytasz?
                  • Gość: aniuta Re: pomysl? :P/do kluba1 IP: 80.48.32.* 13.10.02, 12:59
                    zdecydowanie to pierwsze... gratuluje, zezauwazyles ta mozliwosc... heh
                    • Gość: kluba1 Re: pomysl? :P/do aniuta IP: *.we.client2.attbi.com 13.10.02, 17:12

> zdecydowanie to pierwsze... gratuluje, zezauwazyles ta mozliwosc... heh

Tak niemrawo, ospale, bez zycia, energii, bez sil tworczych , ze nalezalo to
                      potwierdzic ! - nie przepracuj sie czytajac!!
                      • Gość: aniuta Re: pomysl? :P/do kluba1 IP: 80.48.32.* 13.10.02, 19:21
                        kim Ty w ogole jestes? oceniasz mnie, zupelnie mnie nie znajac... za kogo Ty
                        sie bierzesz, ze wypisujesz tu takie bzdury...
                        p.s.: dzieki za troske.. doceniam to oczywiscie
                        • Gość: kluba1 Re: pomysl? :P/do aniuta IP: *.we.client2.attbi.com 13.10.02, 20:14

> kim Ty w ogole jestes? oceniasz mnie, zupelnie mnie nie znajac... za kogo Ty
                          > sie bierzesz, ze wypisujesz tu takie bzdury...
                          > p.s.: dzieki za troske.. doceniam to oczywiscie

Znam cie !! Z twoich wypowiedzi!!!
                          • Gość: aniuta Re: pomysl? :P/do aniuta IP: 80.48.32.* 13.10.02, 20:55
                            Gość portalu: kluba1 napisał(a):

> Gość portalu: aniuta napisał(a):
                            >
                            > > kim Ty w ogole jestes? oceniasz mnie, zupelnie mnie nie znajac... za kogo
                            > Ty
                            > > sie bierzesz, ze wypisujesz tu takie bzdury...
                            > > p.s.: dzieki za troske.. doceniam to oczywiscie
                            >
                            > Znam cie !! Z twoich wypowiedzi!!!

nie mozesz powiedziec w takim razie, ze mnie znasz...
                            • Gość: kluba1 Re: pomysl? :P/do aniuta IP: *.we.client2.attbi.com 14.10.02, 00:06

> Gość portalu: kluba1 napisał(a):
                              >
                              > > Gość portalu: aniuta napisał(a):
                              > >
                              > > > kim Ty w ogole jestes? oceniasz mnie, zupelnie mnie nie znajac... za
                              > kogo
                              > > Ty
                              > > > sie bierzesz, ze wypisujesz tu takie bzdury...
                              > > > p.s.: dzieki za troske.. doceniam to oczywiscie
                              > >
                              > > Znam cie !! Z twoich wypowiedzi!!!
                              >
                              > nie mozesz powiedziec w takim razie, ze mnie znasz...
                              A co , twoje wypowiedzi sa nieprawdziwe, nie odzwierciedlaja ciebie ? Ukrywasz
                              sie ? Jedno jest pewne - piszesz o sobie do siebie..... :-))))

• Gość: kkkamil Re: pomysl? :P/do aniuta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 12:06
                                uuuuu... co za ostre słowa... ale masz racje ukrywa się bo jest kosmitką... z
                                melmak.... tylko nikomu nie mów dobra ? to taka mała tajemnica...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka