Gość: Miasto IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.12, 20:42 ktos wie cos na temat bojki pod merkurym w piatek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xcvb Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 21:05 podobno ktoś pobił Gulałę ale nic mi więcej na ten temat nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
abc7999 Re: Bojka pod merkurym 01.10.12, 21:54 a kto to ten Gulała jak sie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx2 Re: Bojka pod merkurym IP: 213.199.253.* 01.10.12, 22:11 to nie zaden gulała tylko młody chłopak z ksiecia konrada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzordz Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 22:21 ja nie wiem ze tam ciągle kogos pobiją.. .centrum miasta niby... kiedyś jak warszawska była przejezdna zawsze w nocy stał samochod ochrony pod merkurym. Swoją drogą albo powinni zapewnic bezpieczeństwo albo zamknąć cały ten bałagan... Policja też od czegoś powinna być... Niby Warszawska monitorowana... Ewentualnie przenieść go w inne miejsce... sam będąc młodszy czesto w tamtych okolicach byłem zaczepiany przez parszywych drechów siedzących pod blokiem na murku za kioskiem. Pleni się to bardziej niż szczury.... i szuka zaczepki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borysek Re: Bojka pod merkurym IP: *.play-internet.pl 05.10.12, 19:33 Merkury zawsze był siedliskiem zła,tam zawsze się zbierały szumowiny w grupach i szukały zaczepki(szczególnie jak ktoś szedł sam).Siadali na murku i szukali nie wiadomo czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unkil Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 23:22 Słyszałem ze Chlopak zostal dosc mocno pobity do nieprzytomnosci i bity dalej... jesli ktos juz traci przytomnosc i jest bity dalej to juz jest jakas masakra ... ponoc lezy w szpitalu w bardzo ciezkim stanie ... apropo warszawskiej to na co jest ten zasranu monitoring skoro tam ciagle sie cos dzieje , czy ktos wogole w komendzie siedzi i patrzy na ten monitoring ? jesli tak to czemu tak dlugo zajmuje wyslanie patrolu w tamto miejsce ???przeciez nie ida na pieszo tylko jezdza sobie fajnymi nowymi samochodami za nasza kase, na co nasze podatki ida skoro jest brak bezpieczenstwa na glownej ulicy ktora jest wizytowka miasta ??? po co chwalenie sie monitoringiem na cale wojewodztwo ??? tam kolo merkurego zawsze drechy stoja i czatuja zeby kogos skroic ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciech Re: Bojka pod merkurym IP: *.180.8.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.12, 10:40 Chłopak leży w szpitalu na OIOM-iw w bardzo ciężkim stanie, niewiadomo czy przeżyje. Wiadomo kto to zrobił? Słyszałam, że jakaś patologia z Żuław? Zamknęli go, ale na drugi dzień już chodził na wolności.... Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Bojka pod merkurym IP: *.play-internet.pl 02.10.12, 10:57 policja to jest i tylko do łapania pijaczków prowadzących rower (albo nawet nie pijaczków tylko osób ktorym zdarzyło się wypić i tenże rower prowadzić) lub do dawania mandatów ludziom którzy nie przechodzą po pasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Bojka pod merkurym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.12, 11:30 jak nie wiecie to siejcie plot !!! Żenada , jak ktoś zna człowieka , wie o co chodzi ,a jak ktoś nie zna niech zajmie się swoimi sprawami !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.12, 11:32 ciach bajer inteligentni obywatele sprawca już siedzi dostał na początek 3 miesiące puchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monitoring Re: Bojka pod merkurym IP: *.centertel.pl 02.10.12, 15:45 policji nie było bo jest wkurzona że ją źle opisujecie i narzekacie w innych wątkach. a pisałem że jak trwoga to do .... policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 16:30 ta siedzą na monitoringu emerytowane policjanty co nie którzy to mają tam dobrą mete do wypicia zatrudnieni są po znajomości przez miasto biorą dobrą kase mają spore emeryturki a młodzi ludzie nie mają pracy a tam juz 4 etaty by były oni też za to powini odpowiadać a nie idą i śpią w robocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Bojka pod merkurym IP: 213.199.253.* 09.10.12, 20:11 apropo kamer i naszej policij, jak normalny człowiek wraca z imprezy i otworzy sobie piwko to psia buda podjedzie w ciągu pięciu minut ale jak banda zwyrodnialców gania się po deptaku z pałami w ręku to jakos nikogo niema,sam byłem swiadkiem takiej akcj,poprostu lumpów i degeneratów się boją taka jest nasza policja i teraz chłopak walczy o zycie bo bydle z żuław go skatowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: Bojka pod merkurym IP: *.ip.netia.com.pl 02.10.12, 11:53 to od razu krzesło powinno być.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Pan Re: Bojka pod merkurym IP: 82.113.98.* 03.10.12, 08:45 chyba skórzane bujane i wygodne mędo zwykła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.12, 13:24 wanna wirażka się popisał, niech posiedzi minimum 15lat patologia jedna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 14:09 i wie ktos kogo to pobili , podobno był z kanadyjek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: Bojka pod merkurym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.12, 14:12 kto ma wiedzieć ten wie a wy skończę rozsiewać plotki bo tylko spokój jest teraz potrzebny wszystkim!!!! uszanujcie to gdyż nie jest to temat do forumowych sensacji !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 14:30 Ludzie pytają bo myślą że może znają tę osobe i by coś pomogli może ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxx Re: Bojka pod merkurym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.12, 14:39 a ja myślę ze pytają z ciekawości i powodu rozsiewania plotek. Proszę jeszcze raz dajcie spokój . Nikt nic więcej nie jest w stanie pomóc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Bojka pod merkurym IP: *.play-internet.pl 02.10.12, 14:43 Dziadostwo które przesiaduje na murku na przciwko MERKUREGO- wziąść się do roboty a nie za robienie kolejnej patologii!!!!Nawet jak była ochrona-a wiem coś o tym bo tam pracowałam,to było żenujące...jak można pobić kogoś aż do takiego stanu?PAN BÓG DAŁ RĘCE DO PRACY A NIE DO BICIA I ZŁODZIEJSTWA,uciąć łapska przy samej d....i po problemie,młodzi ludzie a wyglądacie narkomani gorzej jak mój 87 letni dziadek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniak Re: Bojka pod merkurym IP: 199.19.105.* 02.10.12, 14:51 odwalcie się od Patryka bo to jest sztywny chłopak, teraz kjak go zamkneli to wszyscy po nim jadą a ciekawe czy jak byście staneli twarza twqarz z nim to byscie byli tacy twardzi, a co do tej sprawy to skąd możecie wiedzieć że ten typ z kandayjek go nie sprowokował?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvf Re: Bojka pod merkurym IP: *.ip.netia.com.pl 02.10.12, 14:57 sprowokowal czy nie sprowokowal. nie ważne ale to nie jest powód żeby praktycznie zabić chłopaka! w końcu może zrobią z nim porządek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxx Re: Bojka pod merkurym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.12, 14:57 z wielkim utęsknieniem czekam na ten moment jak ta menda pojawi się w mieście !!! a jak sztywny koleś leje nieprzytomnego i nie broniącego się przeciwnika to kim jest - zwykłym cwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Bojka pod merkurym IP: *.play-internet.pl 02.10.12, 14:58 Jakbym miał w ten sposób,,karać ''osoby które mnie w jakiś tam sposób prowokują to bym musiał 25% napotkanych osób lać po mordzie ,a to nie o to chyba chodzi,a ,że myślenie nie boli to czasem należało by pomyśleć........dziś leje przechodnia,jutro matkę,pojutrze żonę-BO ZUPA BYŁA ZA SŁONA,a następnie katuje dzieci,dusi je bo go prowokują płaczem...Taki człowiek to jednostka która zagraża innym i niech siedzi w pierdlu do końca życia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniak Re: Bojka pod merkurym IP: 199.19.105.* 02.10.12, 15:06 A skąd wiecie czy ten koleś sam pierwszy nie zatakował Patryka który musiał się bronić i za mocno go porostu udeżył i stala sie tragedia a ty typie cdo sie xxxxxxxx podpisujesz może podpisz się chcociaż swoją ksywą jak taki odważny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wei9876745 "twarzą w twarz" IP: *.home.aster.pl 04.10.12, 12:57 hmmm... za mocno uderzył... a potem pewnie ze strachu skopał jeszcze nieprzytomnego już napastnika, leżącego od jakiegoś czasu na ziemi... K... wy jesteście takie mózgi, że nawet ściemy dobrej nie potraficie wymyślić. A jak ktoś prawdę w komentarzach napisze to tylko: twarzą w twarz byś mi tego nie powiedział. Pewnie że nie, bo i tak byś nie zrozumiał. A ponieważ wy jak czegoś nie rozumiecie to od razu bijecie to po kiego ch.. mam w ogóle z wami rozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBO Re: Bojka pod merkurym IP: 213.199.253.* 05.10.12, 17:53 TAK TRZYMAJ BLIZNIAK PRUJA SIE PO ZA OCZY A NAWET NIE WIEDZA OCO CHODZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 18:07 Ktos z IQ 100 moze napisze co sie zdarzylo ale nie w stylu komendanta rzecznika Gozdziewskiego. NP.czy oni obaj to menele notowani z wyrokami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BWS Re: Bojka pod merkurym IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.10.12, 21:58 Kto znał jego zachowanie wie że był zdolny pobić i 15 latka do nieprzytomności. Nie raz był nie mile widziany i za każdym razem zawsze tak samo się kończyło: czepianie się wszystkich i gadanie jaki to on nie jest zajebisty i komu to on nie wpierd... potem ZAWSZE próbował komuś przywalić z obok stojących... ZAWSZE to samo... ZAWSZE nazywany WSZĄ! ZAWSZE spotykany późną nocą krążąc po osiedlach szukając okazji na "wałek", więc nie brońcie tej gnidy bo sami się pewnie z nim obijaliście... Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.andrzej Re: Bojka pod merkurym 02.10.12, 20:05 Masz rację, Arku, dla takich śmieci każdy powód jest dobry. Czują się bohaterami w kupie, a tak na prawdę są takim samym zerem, jakim był baksior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wetr Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.12, 20:10 prosto w twarz to mu można splunąć nic po za tym................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Bojka pod merkurym IP: *.play-internet.pl 05.10.12, 19:41 Nie porównujmy Wanny do baksiora.Baksior to totalne dno,pijaczyna i najwiekszy rogacz z Ciechanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx aaa25 xxx Re: Bojka pod merkurym IP: 213.199.253.* 01.04.13, 12:38 baksior nie jest rzadnym pijaczyna i dnem,to dobry chlopak,ktory w ostatnich dniach sie pogubil,a jego "koledzy" sprowadzili go na zla droge,tak to jest jak sie ma falszywych kumpli i przyjaciol.takich co udaja swietych i kochajacych a tak na prawde sraja na ciebie. to chore co piszecie znam MArcina bardzo dobrze i odwalcie sie od niego. zamkneli go i tam mu jest duzo lepiej niz wsrod falszywych kumpli i frajerow go otaczajacych...bo tylko tacy sa.ogarnal sie i wyjdzie jako lepszy czowiek i porzadniejszy niz do tej pory byl. to ze pil to wplyw chorego i glupiego towarzystwa. nikt ku... nie wspomni ze 7 typkow spoza ciecha sie rzucilo na niego i praiw go zabili a przyjaciele patrzyli apozniej spie...li,czy to ku... normalne.7 na 1.to chore.nikomu sie to nie nalezy,tym bardziej ze kumple sa obok i zamiast pomoc to spie...ja. on umieral a oni rozbiegli sie po domach. ogarnijcie sie ludzie...zamiast wpie...c sie w nie swoje sprawy zajmijcie sie soba.a nie obrabiacie dupy komu nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwidon Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 13:20 A kto to jest ten baksior? Co on ma wspólnego z tym tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,, Re: Bojka pod merkurym IP: *.play-internet.pl 02.10.12, 15:02 to dobrze że go zamknęli żeby nie trzeba było z nim stawać oko w oko, tak poszkodowany go sprowokował bo pewnie spojrzał na niego a burakowi się to nie spodobało. a tak poza tym to jeśli ktoś bija do nieprzytomności a nawet już po jej utracie zasluguje na najwyższy wymiar kary.są jakieś zasady strzelmy sobie po pysku, dajmy sobie po razie ale nie katujmy- sprawcy nie można nazwać człowiekiem i miejmy nadzieje że zasłużona kara i długo nie wyjdzie z więźienia i nie będzie straszył otoczenia.tak dla jasności nie znam ani jednego ani drugiego ale nie chciałabym żeby moje dziecko spotkało coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlew z kranem Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.12, 20:56 ty tepa dzido, ja to moge temu nawet w twarz to powiedziec. zjadam takich jak on na podwieczorek. to jakies bezmozgie gowno. mam nadzieje ze mu tam z okreznicy zrobia jesien sredniowiecza, i ze zgnije tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WZS Re: Bojka pod merkurym IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.10.12, 21:53 Niestety to on by Cię zjadł bo jest Mendą jakich mało w Ciechanowie.... Powinni odpłacić mu tym samym i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Bojka pod merkurym IP: *.cnow.pl 02.10.12, 14:38 Karę śmierci powinni przywrócić dla takich skur....... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 15:11 i kogo to w koncu pobili ? napiszcie i bedzie po temacie. A ten kto go pobił to pewnie po tych 3 miesiącach dostanie w zawieszeniu i będzie się śmiał z policji i polskich sądów. poczeka 2 lata i kogoś w końcu zabije. PO co te wszystkie kamery i policja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxoox Re: Bojka pod merkurym IP: 46.174.224.* 02.10.12, 15:18 słyszałam, że to nie pierwsza taka akcja, kiedyś jak potłuczony bił przechodnia przy mrówce.. co to sie dzieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sda Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 15:28 Ja słyszałam że to jakiegoś Topola pobili z kanadyjek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfrwq Re: Bojka pod merkurym IP: *.ip.netia.com.pl 02.10.12, 15:32 nie pierwsza jego akcja ale ostatnia..... posiedzi sobie teraz...... i co on ze niby Patryk sie bronil? Kopiac lezacego i bijac go butelka po glowie?...... od razu na krzeslo z takim....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Bojka pod merkurym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.12, 15:36 Szczera prośba , nie szukajcie taniej sensacji i dajcie spokój. Wydarzyła się ogromna tragedia i pomyślcie co czują rodzice jak ich syn jest w takim stanie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciech Re: Bojka pod merkurym IP: *.180.102.52.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.12, 15:51 Pomódlmy się lepiej za powrót chłopaka do zdrowia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttttt Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 16:12 to normalny gość dostał czy tez jakies dresiwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miasto Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 16:13 Podobno Kamil nie żyje umarł dziś ['].... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdasds Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 16:18 k... jaki kamil ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 16:22 ile miał lat ten zamordowany chłopak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfzcgzdv Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 16:52 17 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 17:24 Nawet ja, sceptyk nie wierzacy w przesady nie smial bym czegos takiego napisac, jesli to nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utylizator Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.12, 18:54 Jak niesie wieść osiedlowa, patryk nie był jedynym napastnikiem. Policjantom prowadzącym śledztwo radził bym sprawdzić, czy najstarszy szczena ma alibi na czas napadu. A jeśli chodzi o prowokację, to tak. Kamil ich sprowokował. Oni chcieli, żeby Kamil dał im na pół litra, a on miał czelność odmówić! Skandal. Dwóch osiedlowych rzęchów stało spragnionych przed merkurym, a on im odmówił drobnego datku. Taką bezczelność trzeba było surowo ukarać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: law Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 19:24 ma ktoś zdjęcie tego sku...syna?? niech wrzuci na forum. Takich powinno sie wieszać pod ratuszem w niedzielę jak ludzie z kościoła wychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.12, 19:55 Bardzo szkoda chłopaka tego pobitego oczywiście, szkoda że ten śmieć wanna zniknął na (miejmy nadzieje) parenaście lat w ten sposób a nie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiocha Re: Bojka pod merkurym IP: *.ptr.magnet.ie 13.10.12, 11:40 i jeszcze ta ku...wa szczena z nim byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryg Re: Bojka pod merkurym IP: *.ip.netia.com.pl 02.10.12, 16:47 dobry czy niedobry a chłopak teraz o życie walczy.... oby tam zgnil...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patka Re: Bojka pod merkurym IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.12, 17:20 cos sie wydarzylo to juz macie temet do gadki,ale super co? , ogarnicje sie ludzie ,szkoda chlopaka ze jest bardzo pobity ale 99% z was tam nie bylo a najglosniej szczekacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 22:30 jak zgrywasz cwaniaka który to wie jak było to powiedz. A nie udajesz smerfa ważniaka, bronisz tegocw...a i jeszcze go usprawiedliwiasz... Chyba z nożem na niego nie szedł ani z kałachem... w takim przypadku pobicie do nieprzytomnosci mozna w ostatecznosci uznac za obronę konieczną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 23:13 Czy wy jesteście normalni??? zapewne tego bandziora bronią beznadziejni jego znajomi, a niech te same osoby pomysla jakie zdanie mieli by gdyby taki czub pobił ich dziecko. tak poprostu, bo mu sie nudzilo. Kiedyś nadejdzie taki dzień, że kazdy dostanie to co mu sie nalezy. na niego też przyjdzie kolej. Tylu adwokatów tu ma że aż szkoda gadać, niech to bedzie kolega nawet najlepszy ale to nie usprawiedliwia jego poczynań. Ja tez kiedyś byłam młoda, pieszo sie chodzilo ze smiecina do merkurego, nocą, przez park, przez pola, róznie. spacerowalo po miescie, teraz w zyciu bym nie poszla. Moja mama codziennie wraca z pracy wieczorem, codziennie boję się ze jakiemuś idiocie bedzie się nudzic i ot tak sobie moze jej zrobić krzywde. jakich my czasów dozyliśmy??? Cytując fenomena "to ludzie ludziom zgotowali ten los" przypomnijcie sobie tego chłopaka zakatowanego na sienkiewicza. stanął w obronie dziewczyny, która potem i tak do swego oprawcy wróciła, a on osierocił dziecko, zone zostawil. NIE MOZEMY SIE GODZIĆ NA BESTIALSKIE ZACHOWANIA!!!! nigdzie nie jest bezpiecznie, marzy mi sie pojechać na mecz ligowy, ale boje się czy z niego wróce. boje sie o moje dziecko które juz nie bedzie miało swobody wieczorami w miescie, bo nie reagujemy na złe zachowania, przeciwnie udajemy że to poprawne, tak jak znajomi tego wanny. Pomnik mu postawcie, naprawde myslicie że to co sie stało jest ok? ŻENADA!!! Brak słów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Bojka pod merkurym IP: 46.174.224.* 02.10.12, 23:33 ludzie na zulawach niema zadnych kozaków to są zwykle kundle podwórkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NA PAL Z NIM!!! Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 00:04 Ten skur...yn nie zasłużył na to aby tyle o nim pisac...!!! Na pal z nim!!! Smiesza mnie teksty typu:"to dobry chłopak" jak taki pierdo..ny dres może byc dobrym chłopakiem???? pytam sie jak??? a ci którzy o nim tak pisza to nikt inny tylko jego przydupasy z podwórka dla ktorych jest idolem, wzorem do nasladowania. Przykre ze młodziez bierze przykład z takiego idioty a nie z porzadnych ludzi. Pózniej wyrosna nastepni tacy jak ten skó...el. NA PAL Z NIM!!!! I Z TYMI KTORZY MU WTORUJA!!! NIE MAM LITOSCI DLA TAKICH CWANIACZKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
7anonim7 Re: Bojka pod merkurym 03.10.12, 00:08 Nie no, szacun dla niektorych wypowiadajacych sie w tym temacie - sztywny chlopak, bo skakal po glowie lezacego a jak tamten probowal wstac to mu rozbil na glowie pelna butelke wodki... Sztywny byl tez jak zone tlukl? Faktycznie bohater... Odizolowac go od spoleczenstwa, bo Patryczek to wrzod, ktory trzeba usunac i to na zawsze. Zawsze byl bandyta i jak bandyta powinien skonczyc. Szkoda, ze juz nie ma ks-a, moze niektorzy psychopaci najpierw mysleli, potem robili... A Patryczkowi zycze jednego - niech koledzy spod celi dowiedza sie co robil zonie, bedzie mial klopot hemoroidow z glowy na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.andrzej Re: Bojka pod merkurym 03.10.12, 00:28 I jeszcze, dlaczego tak zaprzyjaźniony był z policją. Sam byłem świadkiem, jak poklepywał po pijanemu interweniujących i innej sprawie funkcjonariuszy, a oni udawali, że tego nie zauważają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Bojka pod merkurym IP: *.147.71.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.12, 09:08 Śmieszą mnie komentarze kolegów meneli, którzy bronią nieroba mordercę. Widocznie sami są tacy sami, ale i na nich przyjdzie kolej i skończą w pudle jak koleżka, bo sprawca nie był jeden, jest monitoring, są świadkowie. Już tacy odważni za kratami nie będą. Wezmą się za nich gorsze recydywy, bo najłatwiej się nad słabszymi znęcać... Będą piszczeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: Bojka pod merkurym IP: *.cnow.pl 03.10.12, 09:11 LUDZIE!!!!! Uspokójcie się i skończcie ten temat!!!!!!!!!!!! To nie wasza sprawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloture Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 10:34 a czyja to jest sprawa? sku.....n chodzi zaczepia ludzi, pobił strasznie chłopaka a Ty mówisz ze to nie nasza sprawa? tego typa i jego przydupasów z osiedla trzeba odizolowac od normalnych ludzi, niech gnije w wiezieniu!!! Zycze mu zeby koledzy wiezniowie zrobili z nim to samo co on zrobił temu chłopakowi. Dzieci boja sie wyjsc z domu bo ich zaczepiał o pieniadze... a Ty kolego mowisz ze to nie nasza sprawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 11:08 A najlepsze w tym wszystkim jest to że jego niby przyjaciele a żadne nie podpisałam się swoim nazwiskiem ani imieniem dlaczego proste jak konstrukcja cepa bo zwyczajnie się cykają a takie kozaki i wspaniali przyjaciele.Do cyrku z małpami a nie na ulicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posterunkowy Re: Bojka pod merkurym IP: *.centertel.pl 03.10.12, 11:21 a żebyście wiedzieli jak taki co go nazywają "kozak" jest zatrzymany, to wtedy pokazuje prawdziwego kozaka. to tak do jego przyjaciół. gdy bym mógł to tak samo jak pedofila zarżnąłbym z zimna krwią. podwórkowy wiraszka i tyle a kozakiem nazywają go ci co sami dostali od niego ,koledzy z podwórka oczywiście, szmata i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utylizator Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 11:54 Ja też jestem zwolennikiem ks. Ale cóż, jest to raczej niemożliwe. Jednak jeżeli jako społeczeństwo chcemy żyć w miarę przyjaznym i bezpiecznym środowisku, musimy ponosić tego koszty. W tym przypadku chętnie zapłacę za izolowanie tego niebezpiecznego odpadu nawet przez długie lata. Mam nadzieję, że prokuratura, zamiast bawić się w adwokatów naszych lokalnych prominentów, zajmie się też drugim sprawcą - najstarszym Szczeną. Wczoraj chodził pijany po osiedlu i chwalił się wszystkim dookoła, jaki to z niego chojrak i jak się ze sprawy wykręcił. Umieliście doprowadzić do skazania takiego człowieka, jak Pan Adamczyk, to chyba z jakimś prymitywnym śmieciem nie powinniście mieć problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Re: Bojka pod merkurym IP: *.xdsl.centertel.pl 03.10.12, 12:12 Kogo to pobili i skad ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziólko Re: Bojka pod merkurym IP: *.ip.netia.com.pl 03.10.12, 13:13 Wreszcie zamkną tego żula i nieudacznika życiowego co tylko żebrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulę Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 16:01 I nie róbcie z tegocw...a wanny takiego kozaka bo kozakiem to może on był ale do kompletnie pijanych typów, kurdupli albo dzieci którym zabierał pieniądze z kieszeni a jak zawinił komuś swojej postury to wszyscy wiedzą że zachowywał się jak ostatnia tchórzliwa parówa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvc Re: Bojka pod merkurym IP: *.ip.netia.com.pl 03.10.12, 16:34 można popełniać błędy ale nie czyimś kosztem........ a skatowanie człowieka trudno nazwać błędem...... Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.andrzej Re: Bojka pod merkurym 03.10.12, 16:55 Całe życie wanny to jeden wielki błąd. I to od najmłodszych lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mort Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 17:15 ciekaw jestem co ON by czuł jak to by jego dzieciaka tak pobili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 16:56 WSPÓŁCZUJE JEDNEMU I DRUGIEMU. DAJCIE JUZ WSZYSCY SPOKOJ!!! NIE MACIE SWOJEGO ZYCIA?! MODLMY SIE ZEBY KOLESZKA WYSZEDL Z TEGO!!! ALE NIA BADZMY BESTIAMI, DLA TEJ DRUGIEJ OSOBY!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 17:40 Naprawdę... masz wielkie serce dla bandyty.. Bo inaczej go nazwać nie można! Kopać leżącego?! Niepojęte! Gość portalu: PP napisał(a): > WSPÓŁCZUJE JEDNEMU I DRUGIEMU. DAJCIE JUZ WSZYSCY SPOKOJ!!! NIE MACIE SWOJEGO Z > YCIA?! MODLMY SIE ZEBY KOLESZKA WYSZEDL Z TEGO!!! ALE NIA BADZMY BESTIAMI, DLA > TEJ DRUGIEJ OSOBY!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 17:47 serce ma sie, dla kazdego!!!! widocznie jestem inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: Bojka pod merkurym IP: 46.174.224.* 03.10.12, 18:06 Ciekawe czy miałbyś/abyś serce dla bydlaka, który zmasakrował Twoje dziecko!!! Jemu i jemu przyjaciół życzę żeby jego dzieci, rodzice, przyjaciele pozdychali. Nie oni, ale jego bliscy. Żeby cierpieli i błagali Boga o życie dla swoich bliskich. Ich na pewno spotka zasłużona kara, jak nie tu- na ziemi, to w piekle. Tylko to nie przywróci zdrowia Kamilowi. Zniszczyć bydlaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos. Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 14:18 Trochę Pani za daleko zaszła, ja rozumiem, że rodzina zmarłego jest rozżalona, ale niestosownie jest życzyć rodzinie tego człowieka źle. Jest to osoba dorosła, za którą rodzice, a tym bardziej JEGO DZIECI nie odpowiadają !!!!!! Rozpaczliwie szuka Pani winy nawet w jego potomkach?? Proszę uważać, bo nawiasem mówiąc nie życz drugiemu co tobie nie miłe - po pierwsze to wraca, a po drugie na to też jest paragraf. Najpierw trzeba poznać okoliczności sprawy, a dopiero później się wypowiadać na ten temat! Najrozsądniej jest zostawić to do rozstrzygnięcia przez Sąd. Z poważaniem, abc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Bojka pod merkurym IP: 213.199.253.* 06.10.12, 21:35 a czego współczujesz wannie ? ... Chyba jego głupoty i bezmyślności Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.andrzej Re: Bojka pod merkurym 03.10.12, 17:45 No wiesz, jeszcze trochę śmieci na Żuławach zostało i warto by dokładniej posprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwarde Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 19:22 Cieszycie się że Patryk trafił za kratki a nic was nie przejmuje los jego żony i dzieci które utrzymywał, jak myślicie jak oni się teraz czują? Skończcie już pisać na temat Patryka bo to nie wasza sprawa a tamten co dostał mógł nie chodzić po nocach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 19:27 a to on ma żone?? boże widzisz i nie grzmisz, widziała co brała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwarde Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 19:31 ma żonę i dzieci, jak myślicie jak oni się czują czytając to co wy o nim wypisujecie? Jak myślicie z czego ona teraz utrzyma siebie i dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 19:38 dobrze gadasz, on utrzymywał?? sam chodził i żebrał na piwo albo na bucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mort Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 19:41 ma żonę i dzieci, Boże widzisz i nie grzmisz, to jak mógł skatować w tak bestialski sposób czyjeś dziecko? Nigdy tego nie zrozumiem, on jest OJCEM? Boże litościwy jakim to trzeba być "człowiekiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blop Re: Bojka pod merkurym IP: *.210.77.15.as42926.net 03.10.12, 19:51 Z tego co wiem to on swojej żony nie utrzymywał tylko był raczej na utrzymaniu jej i jej rodziców aż w końcu został wyrzucony przez nich z domu, nie wiem jak ona się teraz czuje ale myślę że nie jest z nią źle bo sama została przez niego kilka razy pobita Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1287 [...] 03.10.12, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.andrzej Re: Bojka pod merkurym 03.10.12, 20:07 Masz rację Sandra. Ten co to napisał jest jeszcze gorszy od patryka. Dzieci nie mogą odpowiadać za ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Bojka pod merkurym IP: *.centertel.pl 03.10.12, 20:38 jaka kochająca żonka się znalazła, zapomniałaś już jak cię napie..i policję nasyłałaś na niego, weź się ogarnij kobieto bo chyba z tobą też jest coś nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 20:45 w sumie się nie dziwie, dziewczyna która bierze się za "takie coś jak wanna" musi mieć coś nie tak pod kopułą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 20:48 Ty sie Mery naucz czytac ze zrozumieniem. Ona nie broni Patryka tylko swoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnb Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 20:52 co racja to racja,..... a czytanie ze zrozumieniem bardzo ciezka sprawa prawda Mery czy jak Ci tam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1287 Re: Bojka pod merkurym 03.10.12, 20:04 I prosze sie na temat moj i moich dzieci tu nie wypowiadac bo my mamy swoje zycie i nie chcemy byc kojarzeni z takimi sprawami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 20:15 Dokładnie, jak można osądzać dzieci!!!! Tym bardziej, że Sandra, że żyje z tym kretynem już długi czas i stara się jak może żeby dzieciom wszystko zapewnić. Nie osądzajcie więc ludzi których nie znacie i o których nic nie wiecie. Zajmijcie się swoim życiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 20:19 dokładnie Sandra jest dobra matka i rozsądna kobietą poukładała swoje zycie i pomalutku zaczyna zyć na nowo i życzę jej jak najlepiej bo to dobra dziewczyna która swoje juz przeszła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małolacik ;) Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 20:26 Nie wrzucajcie każdego do jednego Worka to po pierwsze że ktoś taki jest to nie znaczy że całe Zuławy takie są .... Ludzie nie macie swojego Prywatnego życia że siedzicie tylko tu i piszecie głupoty Każdy mówi najebał bym go trzeba było mu dojebać ostro na wolności to by tego nie zrobił a nie teraz gdybacie po fakcje a nikt mordy nie otworzył jak tak h...owo postępował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mort Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.12, 17:03 Sory do żony i dzieci nic nie mam jak uraziłem to bardzo przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 20:34 rodzinę zostawcie w spokoju, on sam sobie zgotował ten los i zapłaci za to..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 21:30 Człowiek w życiu musi się zawsze czegoś bać żeby być normalnym. Ojca, Boga, Bandytów, Wstydu jak się nie boi, to tak kończy jak Patryk. Cwaniakował nie bał się pobić do nieprzytomności to teraz odpowie przed prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 21:58 robi sie co raz ciekawiej i co wiecej napiszecie?jakie tym razem brudy wyciagniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: Bojka pod merkurym IP: 46.174.224.* 03.10.12, 22:20 Ja nie mam nic do jego żony i dzieci, chociaż pie...yć się z takim to żenada. Pragnę tylko żeby on cierpiał. Nie życzę mu śmierci, bo wtedy cierpią inni. Pisząc ON- mam na myśli również tych jego pożal się Boże przyjaciół. Zero honoru. Nie kopie się leżących. A Kamila kopano i skakano mu tylko po głowie. To się nazywa usiłowanie zabójstwa. Bo każdy myślący człowiek wie, jakie są skutki kopania po głowie. Upss... On człowiekiem nie jest. Zwierzęciem też bym go nie nazwała, bo nawet zwierzęta tak nie postępują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the end Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 14:47 W pełni sie pod tym podpisuje co napisała "siostra" I mam propozycję ... na tym zakonczmy ta dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sali Re: Bojka pod merkurym IP: *.182.49.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.10.12, 21:17 najgorsze jest to ze nie znacie sprawy a sie wypowiadacie, a juz nie wspomne o waszym mysleniu. Po pierwsze Patryk nie zamierzał uczestniczyc w bojce tylko pomagał wycierac krew koledze X, ktory wczesniej bił sie z Kamilem, bardzo mi przykro ze nie zyje ale prawda jest taka i wszystko jest nagrane na monitoringu ze Kamil pierwszy uderzył Patryka a On poprostu sie bronił jak kazdy normalny człowiek, niestety nie umiał zapanowac nad soba w tamtym momencie i zapewne wiekszosc z nas mogłoby sie tak zachowac a na ta wpływa wiele czynnikow o ktorych nawet nie bede pisac bo nie chce wchodzic w zycie osobiste Patryka i tego ujawniac a wiele o tym wiem i wcale nie popieram wiele jego zachowan ale w tej sprawie nie zawinił tylko On. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sali Re: Bojka pod merkurym IP: *.182.49.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.10.12, 21:26 Poza tym co chciałabym dodac to to ze wiekszosc ludzi , ktorzy sie tu wypowiada maja nie poukładane w głowie jak mozna miec tak sadystyczne myslenie, osadzacie Patryka za złe zachowanie a zobaczcie jak wy wyrazacie swoje opinie, dlatego powinniscie skorzystac z porady psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu Re: Bojka pod merkurym IP: *.189.250.42.s.net.pl 03.08.13, 13:41 Przykro myśleć ,że każdy kto ma poprane życie może zabić, co? Ty chyba nie masz wszystkich klepek? 3/4 naszego polskiego społeczeństwa miało,ma i będzie miało ciężkie życie. Oczywiście,że jest monitoring i ktoś Ci bajki opowiadał o wycieraniu krwi itp. Oczywiście,że inne czynniki miały wpływ też na zachowanie tego sku...syna. I nie była to wóda. A jak nie widziałeś jak mordował Kamila to zamknij się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydło Re: Bojka pod merkurym IP: *.play-internet.pl 04.10.12, 17:24 BYDŁO!!! BYDŁO!!! i jeszcze raz BYDŁO!!! Jak możecie w ten sposób się wypowiadać??? prośba do moderatora aby zamknął ten temat na forum!!! Starczy już chyba tego. Współczuje poszkodowanemu, oskarżonemu i ich rodzinom!!! BYDŁO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 18:42 Moderatora to mozesz.. ;) ON - WŁADZA - nie ma obowiązku czytania postów.. tak wiec inteligentnego inaczej możesz .. khm.. nie wiem w sumie co możesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: Bojka pod merkurym IP: 46.174.224.* 04.10.12, 21:53 Oskarżonemu???- a mogę wiedzieć dlaczego mu współczujesz? Tylko nie pisz, że z powodu odsiadki, bo za swoje czyny się odpowiada. Przynajmniej dorosły, odpowiedzialny człowiek. I to jeszcze za pieniądze normalnych ludzi będzie miał co jeść, a w zimę cieplutko będzie miał. Szkoda, że prawo Hammurabiego u nas nie istnieje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosz Re: Bojka pod merkurym IP: 89.126.37.* 04.10.12, 22:24 czego korw... chcecie od jego kolegow? znam go od dziecka choc nie widzialem go 2 lata i dla mie byl wporzadku zawsze ,przypie...cie sie do zulaw ale nic o tym osiedlu nie wiecie, chlopkm byl w nie odpowiednim czasie i miejscu zdarza sie,tez tak mialem i ku... nie placze, ps. do siostry odpierdo... sie od jego rodziny bo do twojej nikt sie nie doczepil poadro dla zlw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 23:11 Polska język trudna język Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryb Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.12, 23:49 Słyszałem, ze ten chłopak nie przeżył, był przetransportowany helikopterem do Warszawy, ale ponoć mózg przestał funkcjonować. Nie wiem czy to prawda na 100%, ale takie informacje do mnie dotarły od kilku osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxox Re: Bojka pod merkurym IP: 46.174.224.* 05.10.12, 00:09 zero współczucia dla oskarżonego.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.... Re: Bojka pod merkurym IP: *.play-internet.pl 05.10.12, 12:06 tak Kamil zmarł[*]...........dlaczego;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.12, 12:24 smierc za smierc! zabic ch...a!!! I prosze nie pie...c ze znalazł sie w niewłasciwym miejscu o niewłasciwej porze bo nikt mu nie kazał bic do nieprzytomnosci, skakac po głowie! jeszcze raz powtórze krótko: ZABIĆ CHUJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hifi Re: Bojka pod merkurym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.12, 13:17 do tych wszystkich idiotów , którzy piszą że Kamil zmarł - szukacie plociuchy taniej sensacji bo nie macie swojego życia , odpier.... się od niego , on żyje i żyć będzie a jak wydobrzeje to może powiecie mu w twarz że go uśmierciliście HIPOKRYCI !!!! każdy z was jest żenującym lamusem nie mającym własnego życia!!! Miło by było jak by inni uśmiercali bliskie wam osoby??? WON OD PORZĄDNEGO CHŁOPAKA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bojka pod merkurym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.12, 13:40 ha,ha za taki czyn chcesz mieć współczucie dla oskarżonego .Może za swój czyn też będzie konał w cierpieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 00:06 takiś sam porządny jak twój kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.12, 01:22 Wyrazy wspolczucia dla calej rodziny poszkodowanego. Ludzie opamietajcie sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: Bojka pod merkurym IP: 46.174.224.* 05.10.12, 08:17 Kamil żyje. Dzięki Bogu. Jest silny i wierzmy, że da radę. Módlmy się. Nikt nie wypowiada się na temat jego znajomych, których kiedyś gdzieś poznał, z tego osiedla. Wszystkie wypowiedzi dotyczą osób, które tam z nim były i były współwinne tej zbrodni, które też biły. A Ty chyba nie? Trzeba umieć czytać ze zrozumieniem. Nikt nikogo nie obrzuca wyzwiskami i Ty też nie powinieneś tego robić. Właśnie dałeś popis swoim zdolnościom. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.andrzej Re: Bojka pod merkurym 05.10.12, 08:58 I Chwała Bogu. Żal byłoby, żeby naprawdę fajny chłopak zginął z ręki takiego śmiecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 14:44 Kamil ? szczena ? bo ja juz was ludzie nie kumam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.andrzej Re: Bojka pod merkurym 05.10.12, 08:33 Ja też go znam od dzieciaka. Zawsze był złodziejem i pasożytem. Tak samo, jak jego pożal się Boże koledzy. Stado śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bojka pod merkurym IP: *.tktelekom.pl 06.10.12, 08:48 odezwal sie dobry kolezka wanny wszyscy jestescie siebie warci...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 12:19 Jak się zaczniemy rozczulać nad śmieciami, to w końcu utoniemy w brudzie. Miejsce śmieci jest na śmietniku. I tyle. Jak już ktoś wcześniej napisał: psa, jak ugryzie człowieka, usypiają. Mi jest trudno znaleźć zrozumienie dla Patryka, który bał się sam postawić Kamilowi, a musiał mieć pomóc kumpli. O jego stopniu zwyrodnienia świadczy fakt, że bił już nieprzytomnego. Mam mu współczuć, że nie może sobie bezkarnie skatować bezbronnego na ulicy? No straszne, Patryczek i koledzy maja ochotę sobie pobić kogoś a tu źli ludzie go zamykają. Taaa... Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.andrzej Re: Bojka pod merkurym 05.10.12, 08:31 A ja wannie NIE WSPÓŁCZUJĘ!!! Życzę mu wszystkiego najgorszego. Dla takiego kogoś (bo nie człowieka) nie ma miejsca w społeczeństwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do beauty andrzej Re: Bojka pod merkurym IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.12, 09:34 Myślę, że Pan postradał wszelkie rozumy i wie wszystko i na każdy temat. Jakie ma Pan prawo nazywać ludzi z żuław śmieciami? Tak się składa, że wychowałam się na tym osiedlu i z każdym jak Pan to napisał śmieciem chodziłam do szkoły. Jakoś nie wylądowałam w więzieniu a wyrosłam na osobę, która nie rozgranicza ludzi i szanuje wszystkich bez względu na to kim są. Pan niestety sam jest zakompleksiony i we wszystkich widzi zło. Radzę udać się do lekarza(psychologa) na pewno pomoże. A co do wątku to współczuję chłopakowi i jego rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: Bojka pod merkurym IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.12, 09:36 A może tak z innej beczki gdyż miałem możliwość poznać obu ........ gość lezy w szpitalu ale nikt nie postawił pytania dlaczego ?????????????????? Jeśli ktoś bierze się za pewne rzeczy powinien liczyć sie z konsekwencjami swoich czynów , to nie byli gó...arze po 18 lat i każdy z nich wiedział co robi Pozdrawiam obu kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 09:39 No ja pierd0le... ales wyluszczyl.. ;))) Idac tokiem Twojego rozumowania nie powinienem po zmroku wychodzic.. bo tak! Jestem narwany i na zaczepki odpowiadam agresja... to dobry powod aby mnie skopac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: Bojka pod merkurym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 22:56 BYDŁO!!!! zamknij się i do obory won. Jutro do masarni jedziesz na kaszankę. Zło trzeba piętnować. !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś