marcelinka1020 23.11.08, 22:56 mam pytanie do osób które mialy wesele na nowej sali w papudze jak wyglada kwestia ustrojenia sali czy robiliscie to we wlasnym zakresie czy sala byla juz ustrojona i nie trzeba bylo nic robic dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tusia_84 Re: hotel papuga 25.11.08, 21:37 Witaj Marcelinko! Jak tam wasze przygotowania? Co do sali to się tak umówiliśmy, że zatroszczymy się o jakieś malutkie bukiety na stołach. I tylko tyle. Pozdrawiam Cię!!! Odpowiedz Link
bagietka12 Re: hotel papuga 26.11.08, 09:28 marcelinka1020 no właśnie jak ida przygotowania? z tego co kojarze to mamy ślub w ten sam dzien 11.07 :) wszystko załatwione? Odpowiedz Link
marcelinka1020 Re: hotel papuga 26.11.08, 19:15 witajcie dziewczyny no juz pomalu, pomału zaczyna sie cos dziac.wszystko mamy juz rarezerwowane tylko ksiadz zostal. tak słub mam 11 lipca i pomyślec ze to juz zaniedługo bo czas tak szybko leci prawda pozdrawiam Odpowiedz Link
tusia_84 Re: hotel papuga 27.11.08, 23:33 Marcelinko a ja mam do Ciebie takie pytanie. Czy wykupujecie tą opcję za 20 zł od osoby na nielimitowane zimne napoje oraz kawę o herbatę? My się zastanawiamy nad tym. Pozdrawiam Odpowiedz Link
marcelinka1020 odpowiedz 28.11.08, 19:18 wiesz jak bylismy zamawiac sale w marcu to wybralismy menu za 150 zl o ile mi wiadomo teraz to samo kosztuje ok 190zl a o tej opcji to mi nie wiadomo nic, ja dopiero bede tam w marcu bo nie jestem namiejscu i tak ciezko sie cokolwiek mam dowiedziec. ale wydaje mi sie ze to korzystna opcja jezeli nawet welele masz w okresie letnim i wiadomo kazdy bedzie spragniony i tych napoi troche pujdzie a co w papudze jest ograniczony limit na napoje??pozdrawiam Odpowiedz Link
tusia_84 Re: odpowiedz 28.11.08, 20:08 Myśmy też wybrali to za 150 zł. W lipcu jak poszliśmy podpisywać umowę to wtedy się okazało, że kosztuje 180. I wtedy właśnie pani manager poinformowała nas o tej opcji za 20 zł. W Papudze napoje są limitowane, a dokładnie to są 2 napoje na osobę. Więc w sumie wyszłoby to 200 zł za osobę. Ale jak pytaliśmy o ceny np. soku litrowego to wiem, że to była strasznie duża kwota, więc pewnie się zdecydujemy na to dodatkowe 20zł. No i jeszcze kwestia alkoholu została. Doszły mnie słuchy, że nie można mieć swojego, tylko od nich w cenie detalicznej. Ale to jest jeszcze informacja do sprawdzenia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
marcelinka1020 Re: odpowiedz 28.11.08, 21:06 jezeli chodzi o alkochol pan nam powiedzial ze mozemy miec wlasny ale tylko z bandelora bede tam w marcu to sie dogadam co i jak Odpowiedz Link