Dodaj do ulubionych

hotel papuga

23.11.08, 22:56
mam pytanie do osób które mialy wesele na nowej sali w papudze jak wyglada
kwestia ustrojenia sali czy robiliscie to we wlasnym zakresie czy sala byla
juz ustrojona i nie trzeba bylo nic robic dzieki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • tusia_84 Re: hotel papuga 25.11.08, 21:37
      Witaj Marcelinko! Jak tam wasze przygotowania?
      Co do sali to się tak umówiliśmy, że zatroszczymy się o jakieś malutkie bukiety
      na stołach. I tylko tyle.
      Pozdrawiam Cię!!!
    • bagietka12 Re: hotel papuga 26.11.08, 09:28
      marcelinka1020 no właśnie jak ida przygotowania? z tego co kojarze to mamy ślub
      w ten sam dzien 11.07 :) wszystko załatwione?
      • marcelinka1020 Re: hotel papuga 26.11.08, 19:15
        witajcie dziewczyny no juz pomalu, pomału zaczyna sie cos dziac.wszystko mamy
        juz rarezerwowane tylko ksiadz zostal. tak słub mam 11 lipca i pomyślec ze to
        juz zaniedługo bo czas tak szybko leci prawda pozdrawiam
        • tusia_84 Re: hotel papuga 27.11.08, 23:33
          Marcelinko a ja mam do Ciebie takie pytanie. Czy wykupujecie tą opcję za 20 zł
          od osoby na nielimitowane zimne napoje oraz kawę o herbatę? My się zastanawiamy
          nad tym. Pozdrawiam
          • marcelinka1020 odpowiedz 28.11.08, 19:18
            wiesz jak bylismy zamawiac sale w marcu to wybralismy menu za 150 zl o ile mi
            wiadomo teraz to samo kosztuje ok 190zl a o tej opcji to mi nie wiadomo nic, ja
            dopiero bede tam w marcu bo nie jestem namiejscu i tak ciezko sie cokolwiek mam
            dowiedziec. ale wydaje mi sie ze to korzystna opcja jezeli nawet welele masz w
            okresie letnim i wiadomo kazdy bedzie spragniony i tych napoi troche pujdzie a
            co w papudze jest ograniczony limit na napoje??pozdrawiam
            • tusia_84 Re: odpowiedz 28.11.08, 20:08
              Myśmy też wybrali to za 150 zł. W lipcu jak poszliśmy podpisywać umowę to wtedy
              się okazało, że kosztuje 180. I wtedy właśnie pani manager poinformowała nas o
              tej opcji za 20 zł. W Papudze napoje są limitowane, a dokładnie to są 2 napoje
              na osobę. Więc w sumie wyszłoby to 200 zł za osobę. Ale jak pytaliśmy o ceny np.
              soku litrowego to wiem, że to była strasznie duża kwota, więc pewnie się
              zdecydujemy na to dodatkowe 20zł. No i jeszcze kwestia alkoholu została. Doszły
              mnie słuchy, że nie można mieć swojego, tylko od nich w cenie detalicznej. Ale
              to jest jeszcze informacja do sprawdzenia. Pozdrawiam!
              • marcelinka1020 Re: odpowiedz 28.11.08, 21:06
                jezeli chodzi o alkochol pan nam powiedzial ze mozemy miec wlasny ale tylko z
                bandelora bede tam w marcu to sie dogadam co i jak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka