Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:05 zna ja ktos?? moze mi pomorzecie?? bo ja nie wiem jak mam tyle materialu ogarnac a jeszcze nic nie umiem....moze cos ominac a do czegos sie przylozyc?? help me!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mia Re: RECEPTA NA HISTORIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:31 gdybym sama wiedziała.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopoo Re: RECEPTA NA HISTORIE!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 08.05.05, 23:37 ucz sie najwazniejszych dat, nazwisk, wydarzen ja tak robie bo inaczej ciezko by bylo, haslowo powtarzam tak zebym w miare fakty kojarzyla pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojetna Re: RECEPTA NA HISTORIE!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 09:47 Ja czytam podreczniki. Nie wiele zapamietuje, bo dopiero wczoraj zaczelam nauke;) No ale chociaz cos robie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: RECEPTA NA HISTORIE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:00 ja wyrywkowo czytam,tzn z roznych okresow z hist - np cos ze starozytnosci,za chwile cos z I wojny itd, zeby nabrac troche bieglosci. poza tym wymyslam rozne tematy do wypracowan i staram się myslec co bym na jakiś temat napisala. podstawy sie nie boje,bedzie prosta,gorzej z rozszerzeniem. zawsze pisze niedkołdnie zrodla i tracę punkty. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś