majka2_1 26.05.09, 12:26 Witam, bardzo proszę o opinie na temat tego zespołu, może ktoś miał ich na weselu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaczechowice Re: Zespół Misty na wesele 26.05.09, 15:28 Ogólnie dobrze, pięć czy sześć osób. Ktoś tam nawet po muzyku tak mówili. Nie ma momentów takiego zajefajnego uniesienia cały czas grają i to nieźle, ale nie jest tak jak u innych zespołów uczucie, że aż się wewnątrz coś porusza :) nie z głośności tylko z emocji. U nich zupełnie wszystko na jednym poziomie bez emocji. Winna jestem wyjaśnienie u innych zespołów to jest ich dwa które znam a widziałam dużo kapel. Nazw jednak nie wymienię. Ale z forum. Odpowiedz Link
julka29bb Re: Zespół Misty na wesele 26.05.09, 21:36 Zgadzam się z wszystkimi opiniami poza skakaniem, odbieram inaczej wypowiedź Asi nie oskakaniu mowa, tylko o tym dlaczego chodzimy na koncerty: dla emocji, klimatu. I gdyby mocno się przyczepić brakuje emocji - jeśli rozpatrujemy ich grę w kategorii dobrej muzy a nie badziewki. Grają dobrze, jest to jedna z topowych kapel i trudno znaleźć lepszą ale trudno nie znaczy że nie można. Po zastanowieniu rzeczywiście dość jednostajnie choć jednostajność na wysokim poziomie. Odpowiedz Link
muzyknocy Re: Zespół Misty na wesele 26.05.09, 18:35 Witam! U mnie na weslu grał zespół Misty i jestem bardzo zadowolony.Nie znam lepszego zespołu.Grają w pełni na zywo,bez żadnej ściemy.Wiem co pisze,bo sam mam swój zespół grający na tego typu imprezach i przy wyborze kapeli na własne wesele byłem dość wybredny:-) Wszyscy goście byli zadowoleni i chwalili zespół.A fakt,że nie robią show,nie skaczą po scenie itp.,świadczy o tym,że nie muszą nadrabiać bo grają naprawde bardzo dobrze i są w pełni profesjonalnym zespołem.Każdy z nich jest bardzo dobrym muzykiem. Myśle,że nie będziesz żałować,bo są godni zaufania.Pozdrawiam Odpowiedz Link
mahereq Re: Zespół Misty na wesele 26.05.09, 20:09 Na moim weselu tez grali. I tez jestem bardzo zadowolony.Tez slyszalem mnostwo kapel i ta nalezy do faworytow. Wszystko brzmiało jak nalezy. Jesli chcesz chlopcow co nie za bardzo umieja grac ale za to robia wielkie show wokol siebie to zle trafilas. Bardzo duza wage przywiazywalem do brzmienia przy wyborze kapeli i ta wygrala moj ranking. Mowiac wiecej, razem z zona ustalilismy ze na sylwestra jedziemy tam gdzie oni graja...i Pojechalismy! Tanczylismy do ostatniego kawalka.Polecam gorąco!! Odpowiedz Link
majka2_1 Re: Zespół Misty na wesele 27.05.09, 14:36 Dziękuję wszystkim za opinię mam nadzieje że dobrze wybrałam, byliśmy ich posłuchać i spodobało nam się a nasi znajomi byli na zabawie sylwestrowej gdzie oni grali i stąd uzyskałam do nich namiar.Jeżeli ktoś może jeszce coś o nich powiedzieć to bardzo proszę o wpisy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
anita85.pl Re: Zespół Misty na wesele 22.10.09, 10:44 Grali na naszym weselu - moge określić jednym słowem są "the best" jeżeli tylko mają wolny termin możesz brać ich w ciemno - polecam. Odpowiedz Link