cz.wrona 21.06.04, 14:47 No to i ja się chwalę ;-)))) Sławuś od soboty próbuje kilka razy dziennie st6ać sam. Puszcza się wtedy i 'surfuje' łapkami i bum! Ciekawe ile minie zanim zacznie zasuwać jak synek Barby... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yezyk Re: Puszcza się !!! 21.06.04, 16:13 Edytka też czasami się "puszcza" ale mam wrażenie, że tylko przez zapomnienie tzn. bawi się bawi, trzyma coś w rączce i zapomina, że normalnie trzyma się jeszcze czegoś (zwykle jakiś mebli). na szczęście jednak coraz częściej udaje jej się tak zapominać ;))) a potem jest tradycyjne bam na pupę. nie mogę się doczekać jak ruszy na dwóch nóżkach. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia_r Re: Puszcza się !!! 21.06.04, 17:01 To tak jak mój szkrab!! Stoi i nagle puszcza się wszystkiego i sam stoi :-)) Ja czasem go postawię i Kubulek stoi, ale ogólnie to chce się jeszcze trzymać, choćby za mój jeden palec . Teraz tylko czekać aż dzieciaczki nam ruszą na nóżkach na podbój świata!! Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: Puszcza się !!! 21.06.04, 21:36 Nie sądzę ym czekała na ten moment z utęsknieniem...Zegnaj 'swobod'! Witaj ;pilnowanie na każdym kroku'! Witajcie setki siniaków!! ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yezyk Re: Puszcza się !!! 22.06.04, 08:24 ja już teraz muszę pilnować na każdym kroku, bo Edytka raczkuje z szybkościa rakiety i wspina się na co popadnie :-)) ale nie mogę się doczekać jej pierwszych kroków. a wczoraj stała i zrobiła brawo, brawo potem przejeta pac na pupę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Leci !!! 22.06.04, 09:08 Mój Jacuś nie stoi! - gdy się puści, to już leciiii ... ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_lwo Stoi 28.06.04, 21:53 Moja Natalka sama stoi!!! A jaki jest przy tym ubaw, mówie Wam. Taka jest z siebie zadowolona, że sama sobie bije brawo. Wygląda to przezabawnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś