Gość: Magnolia IP: 195.205.73.* 08.05.02, 10:26 za nie tak wielką ofiarę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: Powróżę 08.05.02, 10:30 Powroz mi , tak Cie prosze. Z czego chcesz. Z reki, z fusow, z dna oka... No to.... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Powróżę IP: 195.205.73.* 08.05.02, 10:32 Powróżę Ci...z biopola... ach..., najpierw ofiara... ? krzysztof.r.m napisał(a): > Powroz mi , tak Cie prosze. Z czego chcesz. Z reki, z fusow, z dna oka... > No to.... > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Powróżę 08.05.02, 10:35 Ile? Co laska? W czym? Na konto, w gotowce, w zlocie , w (?????)? Czekam , bom ciekaw i biopola i co tez mi los niesie... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Powróżę IP: 195.205.73.* 08.05.02, 10:37 krzysztof.r.m napisał(a): mogłabym powiedzieć: mam mieszkanie do posprzątania, ...ale OK, mam ochotę na podróż jachtem po Bałtyku... > Ile? > Co laska? W czym? Na konto, w gotowce, w zlocie , w (?????)? > Czekam , bom ciekaw i biopola i co tez mi los niesie... > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Powróżę 08.05.02, 10:40 To zimne morze, a ja zeglarz jestem kiepski. Natomiast jesli z tym sprzataniem ....to mozemy wrocic do tematu. Ale powrozze mi , a nie targuj sie jak jakis ...starszy brat... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Powróżę IP: 195.205.73.* 08.05.02, 10:53 Spotka Cie wiele wspanialych rzeczy...beda sukcesy, pieniadze, podroze...i moze nawet znajdziesz odp. na pytania , ktore sobie stawiasz, ale tez pojawia sie nasteopne duchowe rozterki i poszukiwanie...nowe zadania, cele, potrzeby, beda Cie otaczac cieple uczucia, ale te ktore przjda latwo nie znacza wiele...wiec moze odejda, a Ty nadal bedziesz poszukiwac...tego co trudno osiagalne i wiele radosci... i powodzenia... PA! krzysztof.r.m napisał(a): > To zimne morze, a ja zeglarz jestem kiepski. Natomiast jesli z tym > sprzataniem ....to mozemy wrocic do tematu. > Ale powrozze mi , a nie targuj sie jak jakis ...starszy brat... > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Powróżę 08.05.02, 11:32 Dobrze Wrozko kochana, wszystko jakos zniose, ale powiedz prosze...co z tym sprzataniem? Milego i cieplego popoludnia Magnolio. Ide uprzatnac trawnik. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Powróżę IP: 195.205.73.* 08.05.02, 11:34 Drogi Krzysiu, to mj trawnik winien byc uprzatniety, jak chcesz to zalatwic? krzysztof.r.m napisał(a): > Dobrze Wrozko kochana, wszystko jakos zniose, ale powiedz prosze...co z tym > sprzataniem? > Milego i cieplego popoludnia Magnolio. > Ide uprzatnac trawnik. > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Powróżę 08.05.02, 15:04 Nie wierze , kochana wrozko M. aby Twoj trawnik byl zaniedbany. Jednak jesli tego sobie zyczysz, doprowadze go do stanu w jakim teraz jest i moj. Króciutko przystrzyzony, ozupelnione niedostatki i swiezutko zwilzony. Mocno zwilzony , zeby pieknie bujal. Do kolejnego strzyzenia. Regularnie strzyzony cieszy oko i polezec na nim mozna z zadowoleniem... No to jak, tak chcesz? Cieplutko pozdrawiam ...utyralem sie z tym trawnikiem... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Powróżę IP: 195.205.73.* 08.05.02, 15:07 Krzyś, to ile Ty masz hektarów tego trawnika? krzysztof.r.m napisał(a): > Nie wierze , kochana wrozko M. aby Twoj trawnik byl zaniedbany. Jednak jesli > tego sobie zyczysz, doprowadze go do stanu w jakim teraz jest i moj. Króciutko > przystrzyzony, ozupelnione niedostatki i swiezutko zwilzony. Mocno zwilzony , > zeby pieknie bujal. Do kolejnego strzyzenia. Regularnie strzyzony cieszy oko i > polezec na nim mozna z zadowoleniem... > No to jak, tak chcesz? > Cieplutko pozdrawiam ...utyralem sie z tym trawnikiem... > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Powróżę 08.05.02, 15:17 Trawnik, kochana wrozko, jest niewielki ( jakies 230 - 240m2) ale dzis go starannie uladzilem, a nalezalo mu sie jak nic. Teraz pies go nie depta wzdluz ogrodzenia, to cos trzeba pozmieniac...albo kupic nowego psa...i niech depta. Areal...to wazna sprawa, a moze ten rolnik na "k" zalatwi mi doplaty bezposrednie. Nie do trawnika chce tylko do potencjalu... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Powróżę IP: 195.205.73.* 08.05.02, 15:21 Krzyś, jesteś potencjalnym facetem, bez potencjału? krzysztof.r.m napisał(a): > Trawnik, kochana wrozko, jest niewielki ( jakies 230 - 240m2) ale dzis go > starannie uladzilem, a nalezalo mu sie jak nic. Teraz pies go nie depta wzdluz > ogrodzenia, to cos trzeba pozmieniac...albo kupic nowego psa...i niech depta. > Areal...to wazna sprawa, a moze ten rolnik na "k" zalatwi mi doplaty > bezposrednie. Nie do trawnika chce tylko do potencjalu... > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Powróżę 08.05.02, 15:26 Bezposrednie mialy byc doplaty z Unii, bezposredni jest ten minister od roli na "k" , ale Ty znow ? Brutusie? Z usciskami krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Powróżę IP: 195.205.73.* 08.05.02, 15:30 z uśmiechem, i pewną nutą niepewności - Krzyś..., przypomnę tylko jeszcze... o moim trawniku - jako zapałacie -bo też zasługuje na odnowę krzysztof.r.m napisał(a): > Bezposrednie mialy byc doplaty z Unii, bezposredni jest ten minister od roli > na "k" , ale Ty znow ? Brutusie? > Z usciskami > krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Powróżę IP: 195.205.73.* 08.05.02, 15:37 A w ogóle dlaczego z uściskami...tylko??? PA! krzysztof.r.m napisał(a): > Bezposrednie mialy byc doplaty z Unii, bezposredni jest ten minister od roli > na "k" , ale Ty znow ? Brutusie? > Z usciskami > krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Powróżę IP: 195.205.73.* 08.05.02, 15:09 no chyba, że kosa musiałeś przystrzyc? Gość portalu: Magnolia napisał(a): > za nie tak wielką ofiarę... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Powróżę 08.05.02, 15:21 Nie kosa ale kosiara na uwiezi . Chodzilem pieknie... Koszenie to betka, ale cala ta reszta, to niech trafi to co trafia. Nie lubie tego, ale nie znosze jak jest w nim az taki burdel. Teraz na pare dni jest spokoj, a wieczorkiem pewnie podpalimy ogienek i zadzwoni pieknie szkielko... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Powróżę IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 08.05.02, 15:44 Gość portalu: Magnolia napisał(a): > za nie tak wielką ofiarę... to ja chce bys mi powrozyla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Powróżę IP: 195.205.73.* 09.05.02, 07:56 mESSJO - PRZED tOBĄ PIĘKNY słoneczny dzień i czeka Cię miłe spotkanie... pozdrowienia! Gość portalu: messja napisał(a): > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > > > za nie tak wielką ofiarę... > > to ja chce bys mi powrozyla... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Powróżę 09.05.02, 10:09 Niedopalone drzewne wegielki, stluczone pewnie ze dwie szklanki i zapowiedz kontynuacji dzis wieczorem. Wrozko, powiedz, czy bedzie rownie milo przy rownie niewielkich ofiarach czy tez dzis juz zaniechac i palic wesolego ogienka i nie sluchac skwierczenia swinskiego mieska. Chlodzic napoje na wieczor czy nie zawracac sobie dzis glowy imprezami? Skruszony krm Odpowiedz Link Zgłoś