trusia12 05.02.22, 20:41 oj! gdzie sie podzialo cafe.pl? czy ktos pamieta?.. wysylalo sie kawki i udzielalo na forum z niezliczona iloscia watkow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marco_5 Re: cafe.pl 08.02.22, 22:53 bylo za duzo nieszczesliwie zakochanych kobiet 😪 ! wiec ze wzgledow medycznych ( psychosomatycznych dokladnie ) zostal zamkniety ten caly bajzel...😍 🥂 cin cin... Odpowiedz Link Zgłoś
birn Re: cafe.pl 09.02.22, 21:05 jest tez inna wersja. otóż paszteto-kaszaloty a ktore nie znajdowaly ...spelnienia swoich ...rozbuchanych oczekiwań apelowały o znikniecie forum aa gdzie ich zwiedłe ..wdzięki nie znalazły ..uznania Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: cafe.pl 10.02.22, 07:49 To dawno już go nie ma. Sporo znajomych jeszcze mi zostało po tamtych czasach. Ale coraz mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: cafe.pl 10.02.22, 13:46 a jakies sympatyczne pomiedzy sie znajda ? albo tylko ..:( wiesz co mam na mysli ..? Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: cafe.pl 11.02.22, 13:46 wypadek przy pracy ? :)) czy jak... jesli jest wszystko Ok ?..... to znaczy nie marnowales czasu na Cafe.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: cafe.pl 12.02.22, 08:20 Życie. Cóż z tego skoro teraz i tak sam w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: cafe.pl 12.02.22, 11:34 musisz sobie jakas sympatyczna towarzyszke zycia skombinowac ... moze byc jakas taka dochodzaca bez wielkich zobowiazan....jak cos nie bedzie komus pasowalo mozna zawsze jakis ostatni numerek wykrecic kolacje razem zjesc i ...do widzenia :) we dwojke zawsze razniej i cieplej ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: cafe.pl 14.02.22, 13:31 Ciężko o tą dochodzące już łatwiej samemu dochodzić . do niej oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: cafe.pl 14.02.22, 17:31 czy istotne jest - czy niej, ...albo ona do mnie ? wazne, zeby cieplo i fajnie bylo ...:) zimno i paskudnie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
hillkenerice187 Re: cafe.pl 15.03.22, 15:53 h_i_l_l_k_e_n_e_r_i_c_e_1_8_7_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m Moja droga, Pozdrowienia z hillkenerice, jak się masz? Proszę o kontakt na mój e-mail ( hillkenerice187@gmail.com) Chętnie Cię poznam, Poza tym mam coś bardzo ważnego do ujawnienia, to jest wróżenie dla mnie, ale znalazłem Trudno się tutaj wyrazić, więc proszę o kontakt na mój e-mail, abym mógł wysłać Ci moje zdjęcia i opowiedzieć więcej o sobie. Dziękuję mój identyfikator e-mail ( hillkenerice187@gmail.com ) Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: czy ktos pamieta? 20.03.26, 03:13 Pamięta - głupki z Agory zlikwidowały całkiem fajny serwis... Odpowiedz Link Zgłoś