piotr7777 23.05.05, 14:32 ...promując partię pt. "Prawo i Sprawiedliwość" waszym zdaniem stracił wiarygodność jako satyryk? Bo o Jana Pietrzaka, który już dawno nie jest satyrykiem to nawet nie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Czy Krzysztof Piasecki 23.05.05, 14:40 IMHO satyryk powinien byc smieszny a nie wiarygodny, to nie jest dziennikarz Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Czy Krzysztof Piasecki 23.05.05, 15:18 no i oni wszyscy sie zastrzegaja, ze sa tylko ludzmi do wynajecia i z dana partia nie maja nic wspolnego. Ale cus mnie to nie pasi, bo czy by wystapili na ten przyklad na dorocznym balu zlodziei (nie, to zly przyklad;))..no to, dajmy na to, na wielkim balu pedofilow?? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Czy Krzysztof Piasecki 23.05.05, 15:46 piasecki i piss???????? może to taki dżołk był...? ale inna sprawa,że po odrzuceniu wszystkiego co najgorsze..nie pozostaje nic... DONALD?no nie wiem...nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
groha Re: Czy Krzysztof Piasecki 23.05.05, 20:01 Oby przez to nie stracił twarzy, co czasem przytrafia się artystom, gdy szafują nią bez opamiętania. Po co mu to? Mało ma siwych włosów? W naszej rzeczywistości wystarczy samo pójście do urny, by osiwieć, a temu jeszcze mało. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Czy Krzysztof Piasecki 23.05.05, 21:39 Krasicki napisał "I smiech niekiedy może być nauką, kiedy się z przywar, nie z osób natrząsa" od satyryka też wymagamy swego rodzaju obiektywizmu w napiętnowaniu tych samych zjawisk u różnych ludzi. Z całą pewnością występując na wiecach PiS-u Piasecki nie będzie żartował z liderów tej partii jeśli już to będą takie niewinne, życzliwe żarciki. Za to rywale polityczni dostaną równo. Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: Czy Krzysztof Piasecki 23.05.05, 21:48 Ciężka jest dola starzejącego się estradowca. Z czasem trzeba byc coraz mniej wybrednym i łapać, co proponują, bo coraz rzadziej dzwoni telefon i stawki proponują coraz niższe. Więc gdy zadzwoni ktoś z kaczogrodu i cos zaproponuje, to czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Czy Krzysztof Piasecki 24.05.05, 10:04 a wy , przepraszam ..za kim jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś