nutopia 07.11.05, 23:36 jak tu pusto...tylko zegar z napisem Pepsi tyka na ścianie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: przed północą.... 07.11.05, 23:45 nutopia napisała: > jak tu pusto...tylko zegar z napisem Pepsi tyka na ścianie.... a ja mam przed oczami mapę...i Olsztyn mi się rzuca w oczy...nie wiem czemu... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przed północą.... 07.11.05, 23:45 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > jak tu pusto...tylko zegar z napisem Pepsi tyka na ścianie.... > > > a ja mam przed oczami mapę...i Olsztyn mi się rzuca w oczy...nie wiem czemu... > bo Olsztyn może być fajnym miastem somtajms:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przed północą.... 07.11.05, 23:48 makbrajd napisał: > w jakich okolicznosciach? > no w różnych.... a jakie znasz rodzaje okolicznosci kolego o 17 NICKACH??? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: przed północą.... 07.11.05, 23:49 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > w jakich okolicznosciach? > > > > no w różnych.... > a jakie znasz rodzaje okolicznosci kolego o 17 NICKACH??? można sie upić tam? albo zakochać? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przed północą.... 07.11.05, 23:50 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > w jakich okolicznosciach? > > > > > > > no w różnych.... > > a jakie znasz rodzaje okolicznosci kolego o 17 NICKACH??? > > można sie upić tam? > albo zakochać? > > i jedno i drugie można w każdym znanym mi mieście:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: przed północą.... 07.11.05, 23:51 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > makbrajd napisał: > > > > > > > w jakich okolicznosciach? > > > > > > > > > > no w różnych.... > > > a jakie znasz rodzaje okolicznosci kolego o 17 NICKACH??? > > > > można sie upić tam? > > albo zakochać? > > > > > i jedno i drugie można w każdym znanym mi mieście:) hmmm fakt głupia uwaga z mej strony... ale jednak coś w tym jest co napisałem... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przed północą.... 07.11.05, 23:53 > > > > a jakie znasz rodzaje okolicznosci kolego o 17 NICKACH??? > > > > > > można sie upić tam? > > > albo zakochać? > > > > > > > > i jedno i drugie można w każdym znanym mi mieście:) > > hmmm > fakt > > głupia uwaga z mej strony... > > ale jednak coś w tym jest co napisałem... > > to nie była głupia uwaga....jest przed pólnocą....można pisac wszystko:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: przed północą.... 07.11.05, 23:56 wszystko? słowa maja wtedy mniejszą wartość? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przed północą.... 07.11.05, 23:57 makbrajd napisał: > wszystko? > słowa maja wtedy mniejszą wartość? > nie wiedziałeś??? ........to może ja się mylę.... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: przed północą.... 07.11.05, 23:58 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > wszystko? > > słowa maja wtedy mniejszą wartość? > > > > nie wiedziałeś??? ........to może ja się mylę.... hmmm chyba nie słowa to jednak słowa albo cos znaczą albo są nic nie warte, niezależnie od tego czy północ czy 7 rano.. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: przed północą.... 08.11.05, 00:05 uważasz że moje słowa nie mają wartosci? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przed północą.... 08.11.05, 00:06 makbrajd napisał: > uważasz że moje słowa nie mają wartosci? > a tak napisałam? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: przed północą.... 08.11.05, 00:08 no..konkretnie nie o moich ale o słowach wogóle..wiec takze moich, twoich, jego, jej, ich.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przed północą.... 08.11.05, 00:09 makbrajd napisał: > no..konkretnie nie o moich > > ale o słowach wogóle..wiec takze moich, twoich, jego, jej, ich.... > bo czymże są słowa? czynów nam trzeba nie słow.... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: przed północą.... 08.11.05, 00:39 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > no..konkretnie nie o moich > > > > ale o słowach wogóle..wiec takze moich, twoich, jego, jej, ich.... > > > > > bo czymże są słowa? czynów nam trzeba nie słow.... cóż więc mozemy uczynić? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przed północą.... 08.11.05, 00:40 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > no..konkretnie nie o moich > > > > > > ale o słowach wogóle..wiec takze moich, twoich, jego, jej, ich.... > > > > > > > > > bo czymże są słowa? czynów nam trzeba nie słow.... > > > cóż więc mozemy uczynić? > ......już się dokonało........ Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: przed północą.... 08.11.05, 00:42 nutopia napisała: > > cóż więc mozemy uczynić? > ......już się dokonało........ hmmm mam więc rozumieć że dokonaliśmy czegoś razem? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przed północą.... 08.11.05, 00:43 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > > cóż więc mozemy uczynić? > > > ......już się dokonało........ > > > hmmm > mam więc rozumieć że dokonaliśmy czegoś razem? > > > fajnie to sobie tłumaczysz:)! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przed północą.... 08.11.05, 00:44 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > > cóż więc mozemy uczynić? > > > > > ......już się dokonało........ > > > > > > hmmm > > mam więc rozumieć że dokonaliśmy czegoś razem? > > > > > > > fajnie to sobie tłumaczysz:)! ale tak! przetrwaliśmy północ:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: przed północą.... 08.11.05, 00:44 zadałem pytanie w liczbie mnogiej... odpwoiedz byłz też dla liczny mnogiej? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przed północą.... 08.11.05, 00:46 makbrajd napisał: > zadałem pytanie w liczbie mnogiej... > odpwoiedz byłz też dla liczny mnogiej? > oczywiście...razem doczekaliśmy dnia następnego Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przed północą.... 08.11.05, 00:49 makbrajd napisał: > no ba! > kolejny raz już zresztą > > bo to jesień właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: przed północą.... 08.11.05, 17:14 a kolejny jesieny dzie mija.... niebawem zima jeszcze tylko dwie zimy... Odpowiedz Link Zgłoś