delfinek27 Re: Ludzka rzecz pogadaaaaaaaaać! 12.04.04, 00:52 kojarzy mi sie to z jakąs reklamą mojego ukochanego TPSA Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ludzka rzecz pogadaaaaaaaaać! 12.04.04, 00:56 nie miej zlych skojarzen jacaa nie pracuje w telekomunikacji,jego tez rzna heheh Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Ludzka rzecz pogadaaaaaaaaać! 12.04.04, 00:56 narzie próbuja i niezbyt im to wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Ludzka rzecz pogadaaaaaaaaać! 12.04.04, 00:57 no wiem - do tego ja gadałam z tego jego darmowego telefonu wiec jeszcze mi rachunek podesle :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Ludzka rzecz pogadaaaaaaaaać! 12.04.04, 01:01 delfinek27 napisała: > no wiem - do tego ja gadałam z tego jego darmowego telefonu wiec jeszcze mi > rachunek podesle :))) no wlasnie masz i Ty w tym udział jak bedzie trzeba to zapłacisz :)jak za woły Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Ludzka rzecz pogadaaaaaaaaać! 12.04.04, 01:03 wezmiesz biling - dużo tego nie bedzie - nie mam sie co martwić hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Ludzka rzecz pogadaaaaaaaaać! 12.04.04, 01:04 Acha a ja ci wystawie rachunek wiesz za co............... i do tego za szkode na zdrowu i niewyspanie :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Ludzka rzecz pogadaaaaaaaaać! 12.04.04, 01:07 delfinek27 napisała: > Acha a ja ci wystawie rachunek wiesz za co............... > > > i do tego za szkode na zdrowu i niewyspanie :))))))))) za co???? Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: Ludzka rzecz pogadaaaaaaaaać! 12.04.04, 01:14 jak to za co - za poswiecanie sie - i robienie za ciocie przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ludzka rzecz pogadaaaaaaaaać! 12.04.04, 05:19 no wlasnie delfinku,trzeba koledze robic przysluge,coby z drogi cnoty niezszedl hehe Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Ludzka rzecz pogadaaaaaaaaać! 21.04.04, 21:41 a ktoś kiedyś gdzieś powiedział odnośnie reklamy tepsy .... to ludzka rzecz okradać.... he he eh jaca nie sądzisz, że miał rację??? a tak w ogóle to coś ostatnio widzę wiosna na was podziałała mało bywacie na forum niewiele piszecie bo choć bywam naprawdę bardzo mało to i tak jestem w stanie za wami nadążyć hmmm no coż może czas na dotlenienie się i wygrzanie w słoneczku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: Ludzka rzecz pogadaaaaaaaaać! 22.04.04, 18:40 jest taki progream skyper co pozwala laczyc sie z kims przez siec i pogadac bez oplat - fajne nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: Ludzka rzecz pogadaaaaaaaaać! 22.04.04, 21:58 czeba, czeba pogadac, bo się inaczje zamknie jak sardynki w puszcze konserwowej z dodatkiem E 210 i super spulchniaczy, na jednej z półek w Słupskim hipermarkecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: sardynki spulchniac? 22.04.04, 22:09 trzeba wziać trochę wody ze Słupi i dodać do tego wodorostów z kraju kwitnącej marihunany a potem wrzucić sardynki znad Morza Gorlickiego :D A wiecie, że u was rządził kiedys Bolesław Krzywousty? w czasie rozbicia dzielnicowego dostał w swoje ręce Małopolskę (bo tutaj są chyba Gorlice jak dobrze pamiętam?) hehe naumiałem sie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: sardynki spulchniac? 23.04.04, 00:15 przepis na spulchnianie sardynek jest zbyt skomplikowany jak dla mnie,heheh ale faktycznie kroky naumiales sie dobrze, cmok bo gorlice to w galicji sooooooom Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: sardynki spulchniac? 23.04.04, 14:22 To w końcu kto te ziemie okupował w czasie rozbiorów?! :) Bo moje były raczej germanizowane przez Niemcy :P Kapisz deine schwester? ------------------ forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237 Lecimy do Słupska :] Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: sardynki spulchniac? 23.04.04, 18:12 no toz mysmy nalezeli do cesarstwa austro wegierskiego,moj pradziadek byl wiernym sluga Franciszka Jozefa ktorego zastrzelili w Sarajewie ,trabil pradziadek na trabce w armi c.k.niestety zolnierzy c.k.rozpijali rumem,i pradziadek popadl w alkoholizm,........a o bitwie gorlickiej slyszales?to od niej zaczela sie zmieniac mapa geopolityczna Iwojny swiatowej,gorlice zostaly zmiecione wtedy z powierzchni ziemi,a ile cmententarzy mamy z tego okresow, cala chmara i podzielone na okegi, warto to zobaczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: sardynki spulchniac? 23.04.04, 23:37 jak juz jestesmy przy histori Gorlic to nie zapominajmy o Ryglicach - to też Galicja i Małopolska www.ryglice.tarman.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: sardynki spulchniac? 23.04.04, 23:41 wrzuc ten link jako aktywny w watku dla gosci cmok Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: sardynki spulchniac? 24.04.04, 14:07 a niby jak to mam zrobić ??? powinno byc dobrze tak www.ryglice.tarman.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: sardynki spulchniac? 24.04.04, 17:06 nieaktywny jest, wez go skopiuj i wklej sama nie w iem heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: sardynki spulchniac? 27.04.04, 17:11 bo to trzeba skopiować jak jest strona wczytana np. tak www.ryglice.tarman.pl/ hehe działa? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: sardynki spulchniac? 27.04.04, 17:14 dziala korky,dziala medrcu,cmooooooook Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: sardynki spulchniac? 28.04.04, 14:27 w końcu mam kopma od 1995 roku, wcześniej jeszcze jechałem na commodore 64 - gry sie wczytywało z kaset hehe kto to pamięta? ;) A internet mam od 2003 roku, chyba od 28 sierpnia, a może lipca?! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: sardynki spulchniac? 28.04.04, 17:08 hehe pamietam te gry wgrywane z kaset,boshhhhh to zamierzchle czasy byly! Odpowiedz Link Zgłoś