targaroth 11.09.04, 13:27 zastanawiam sie z pod jakiego jestescie znaku zodiaku. dzieki temu mozna poznac prawdziwa strone czlowieka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro333 Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 13:33 Ja jestem SPOD znaku raka, o czym junior wie.A reszta...Nie jestem zwolennikiem tych wszystkich czary-mary,ale czemu,do czorta, tak często się sprawdza?.. Odpowiedz Link Zgłoś
targaroth Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 13:35 wlasnie- musze sie poprawic i wszystkich wszem i wobec przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
targaroth Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 13:41 oze prawdziwa strona bo znaki zodiaku pochodza od gwiazd itp. a gwiazdy sa na niebie i pochodza od Bopga wiec moze to jest przawdziwa strona.... nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 13:55 Mam chwilę,pobawię się... qwerty - panna, tekla - lew, lubona - waga, lemuriza - baran, slav - wodnik gomez - baran, tradycja - strzelec, atob - baran, giks - bliźnięta, łobuzek - rak To prawie wszyscy ze spotkania...Krótkie było...mogę się kompletnie mylić.To tylko tak,dla zabicia czasu.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
targaroth Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 13:56 ja niestety sie nie moge dokladnie wypowiedziec bo nie bylem na spotkaniu i nie mialem okazji rozmawiac z Wami wszystkimi wiec nie bede probowal :) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 14:04 A jakby się kto pytał - mój aniołek jest spod znaku skorpiona!:((Kto zna skorpiony,ten wie, co ja mam w domu... Więc go choć nazwą próbuję obłaskawić:) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 16:47 Caro, sam jestem właśnie spod Skorpiona! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 19:23 caro333 napisał: > Mam chwilę,pobawię się... > qwerty - panna, PUDŁO! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 20:47 caro333 napisał: > Mam chwilę,pobawię się... > qwerty - panna, I jeśli już to raczej kawaler (a że znaku takiego nie ma, to powinni ustanowić). Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: druga strona czlowieka 13.09.04, 14:33 caro333 napisał: > Mam chwilę,pobawię się... > lemuriza - baran, > gomez - baran, > atob - baran, No no prosze w niebyle jakim towarzystwie sie znalazlem ;) Skad Ci do glowy przyszedl baran? Az boje sie spytac ;) Ale prawdziwy znak to ryba ...ta co lubi plywac :D Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: druga strona czlowieka 13.09.04, 15:23 atob napisał: > Ale prawdziwy znak to ryba ...ta co lubi plywac :D Witaj przyjacielu z tego samego żywiołu!!!Obaj lubimy pływać!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 13:34 targaroth napisał: > zastanawiam sie z pod jakiego jestescie znaku zodiaku. dzieki temu mozna > poznac prawdziwa strone czlowieka :) Czyżbyś w to rzeczywiście wierzył?A cóż to jest ta prawdziwa strona?..Sam zadaję sobie to pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 16:08 Caro, niestety. Jestem, jak Twoja latorośl - bliźniak. Jednak niektóre horoskopy inaczej mnie traktują, bo czasem ta data kończy bliźniaków, a czasem zaczyna raka. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
teklat CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 11.09.04, 19:57 Bardzo mnie cieszy, że wyglądam Ci na Lwa... w rzeczywistości jestem nędznym Rakiem... Błeeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 14:18 Jakim nędznym!?Jakim nędznym?!!To Ty TEŻ jesteś raczek?:))To już prawie trzeci - bo Lubonka "się waha".hehehehe,ale fajnie! Raki RULEZZZ! Ale z Łobuzkiem to dopiero wpadka...przyznaj się - bardzo blisko wagi jesteś,nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 14:23 Qwerty przyznaj się - też jesteś rak? A w kogo ja właściwie trafiłem? Chyba same pudła! Ale z Teklą to porażka...Powinienem przecież był wiedzieć,że raki to artyści i erudyci...:))A ta mi tu dziękuje za lwa!Czyżby jakieś kompleksiki???No to teraz jest po nich,prawda?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 14:31 Więc(nie zaczynaj zdania od "więc"!)na razie mamy następujący układ: 1.Tekla - rak 2.Lubona - bliźniak/rak 3.Łobuzek - skorpion 4.Andziomat - skorpion 5.Caro - rak 6.junior - bliźniak 7.Qwerty - ? 8.... etc. Proszę pięknie sie wpisywać i karteczek nie wyrywać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 14:46 Lemuriza - Bliżnięta Slav - Lew Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 15:16 Wypada mi więc przeprosić Slava...:)))Ale bliźniaczków się narobiło!No,no!Halo! Raczki!Jest tam kto jeszcze!? Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 15:21 I dygresyjka jeszcze mała(Tekla zrozumie!)Mnie,biednego raczka otaczają same "mocne" kobiety - matka - strzelec,żona - skorpion,teściowa(śp.)-lew i jeszcze synowa - też lew! Gdzie się tu ukryć???:))Pożałujcie mnie trochę! (numer "na bidulka"hehehehe,podobno skuteczność bliska 100%!) :)))Wszystkie panie zaraz lecą matkować takiemu bidulkowi...Sam się nigdy w życiu (niewirtualnym) - nie zhańbiłem!Słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 15:25 a dlaczego musisz przepraszać slava? Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 16:02 lemuriza napisała: > a dlaczego musisz przepraszać slava? Bo zaliczyłem go do wodników,a tu - jak widać(Tekla!)lwy mają mir i mores!:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 16:07 PS.Spójrz zresztą na zmieniony przez Teklę tytuł wątku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 13.09.04, 19:34 ile stron ma człowiek? w ile roznych wcieleń potrafi sie wpasować ile postaci zagrać w swoim życiu? a moze jest tylko po prostu sobą i tylko sobą a innym sie wydaje ze to nie ten sam człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 13.09.04, 19:42 jacaaa2 napisał: > ile stron ma człowiek? Językowo odpowiem: bierną i czynną? Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 13.09.04, 19:44 qwerty.tarnow napisał: > jacaaa2 napisał: > > > ile stron ma człowiek? > > Językowo odpowiem: bierną i czynną? To sie nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 13.09.04, 19:47 Medycznie: przód i tył? Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 13.09.04, 19:51 a gdzie dusza ..... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 13.09.04, 19:59 jacaaa2 napisał: > a gdzie dusza Na łączeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 14.09.04, 14:39 jacaaa2 napisał: > a gdzie dusza ..... Chyba w barze "Pod Zdechłym Psem"spiera sie z diabłem o cenę...:P Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 21:22 Hm... a mnie - beznadziejnego Raka otaczają chwiejna i trochę krygująca się przed lustrem Waga (to mój mąż - z tym lustrem może nieco przesadziłam, ale kto zna te słabości Wagi, to wie, co mam na myśli) i uparty, przywiązany do swojego bałaganiarskiego dobrobytu Byk (synalek leniwiec trójpalczasty). I co ma zrobić beznadziejny Rak w takim otoczeniu? Musi pamiętać, że ma Lwa w ascendencie - co oznacza, że jeśli bedzie zachowywał sie jak Lew, to osiągnie o wiele więcej niż sobie może (jako Rak) wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 19:37 caro333 napisał: > 7.Qwerty - ? oraz > Qwerty przyznaj się - też jesteś rak? Ani rak, ani pytajnik. Strzelaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 15:53 A jestem blisko wagi, bo właściwie jestem z pierwszego dnia skorpiona. A po czym poznałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 16:06 lobuzek1 napisał: > A jestem blisko wagi, bo właściwie jestem z pierwszego dnia skorpiona. A po > czym poznałeś? Miałem kiedyś(mam?)kumpla.Był spod wagi.Ciebie jakoś tak intuicyjnie sytuowałem blisko jego charakteru.Nie mam specjalnie nic przeciw skorpionom.To bardzo silne charaktery.Trzeba z nimi otwarcie i uczciwie.Przyjaciele są z nich niezawodni.Ale waga wykazuje więcej opanowania,mniej emocji.Tak Cię widziałem z wpisów i ze spotkania...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 21:34 To teraz mi powiedz caro dlaczego ja miałam być Baranem? Jakaś koleżanka spod Barana była?:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 22:00 Caro 333 ma wyraźną słabość do Baranów :)) Pewnie im więcej, tym lepiej się je liczy przed snem... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 07:42 teklat napisała: > Caro 333 ma wyraźną słabość do Baranów :)) Pewnie im więcej, tym lepiej się je > liczy przed snem... Do swoich słabości pewnie nie muszę się przyznawać,bo one i tak się temu gronu hiperinteligentnemu objawiają w trakcie naszego wspólnego forumowania(!).Ale baranków przed snem nie liczę!Wolę...(ustawa z dnia.. o kontroli publikacji...) Ale,ale,może pomożecie mi w "namierzeniu" znaku naszego Qwerty'ego?...Tajemniczy taki on ci się zrobił...Zostało,co prawda 11 strzałów,ale głupio by było za 11-tym razem...Pomożecie?..No..Mój pierwszy strzał - strzelec! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 07:34 Baran ma w sobie dużo siły,dynamizmu...Tak Cię "czułem".Twoje zainteresowanie sportem...Moich dwóch synów to baranki...Z bliźniakami mam różne doświadczenia.Siostra,bliźniak bardzo sympatyczny,dowcipny,rzadko wpada w depresję.Była współpracownica,5 lat biurko w biurko...hmmmm..koszmar...Dwoistość natury bliźniaka...Trzeba to polubić! Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 08:07 no z tą dwoistością to chyba masz rację - potrafię dochodzić do skrajnych nastrojów bardzo szybko, ale to nie tylko Bliźniaki tak mają:) Ze złych cech tego znaku to muszę powiedzieć również , ze często miewam słomiany zapał. Zadziwiające jest jedno - te charakterystyki znaków naprawdę pasują do osób , które znam ( nie mówię tu w tym momencie o Was:)). Często czytałam, np. ze wśród Bliźniaków jets duzo dziennikarzy i pisarzy, a ja zawsze marzyłam o tym żeby być dziennikarzem, troche sobie piszę, uwielbiam czytać. Więc jakby się zgadzało:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 08:09 a i jeszcze jedno. Koleżanki w pracy, z którymi świetnie się dogaduje i lubię je bardzo ,zapytane o znak zodiaku odpowiadały "Bliżnięta" - coś na rzeczy jest:), podobne charaktery, podobne zainteresowania... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 08:24 Dawno temu rzeczona siostra przysłała mi broszurkę,ot taki ulotny druczek,opisujący raka właśnie.Ze zdumieniem czytałem,jak to wszystko do mnie pasuje!Co to jest?Ja mogę zrozumieć,że mój aniołek czyta w moich myślach(co znowu nie jest takie czasami przyjemne!).Znamy się tak długo...Ale ona poza tym jest czarownica!Przedwczoraj wchodzi do pokoju i mówi - telewizor gra za głośno,ścisz go.Szukam pilota w stercie gazet na ławie,coś do siebie mówimy i nagle konstatuję,że nie słychać telewizora!Biorę pilota do ręki żeby...włączyć dźwięk!Ona też to dostrzega i mnnie ostrzega,żebym był grzeczny, bo mnie też "wyłączy"! I co Wy na to?Zbieg okoliczności - mała awaria?Pewnie tak,ale ten kontekst!Są więc na tej ziemi rzeczy,o których filozofom się nie śniło! Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 09:42 Caro zeznał: Dawno temu rzeczona siostra przysłała mi broszurkę,ot taki ulotny > druczek,opisujący raka właśnie.Ze zdumieniem czytałem,jak to wszystko do mnie > pasuje! I co - cieszy Cię to? Rak domator, rak opiekuńczy, Rak-matka... Krok do przodu, dwa do tyłu. I smętny, najlepiej siedziałby w kącie opancerzony w swojej skorupinie. Eeeee..... Nie lubie siebie jako Raka, o nie! Dobrze, że do końca w to wszystko nie wierzę, bo bym sie pochlastała! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 09:50 teklat napisała(o raku) > >...I smętny, najlepiej siedziałby w kącie opancerzony w swojej > skorupinie. Eeeee..... Nie lubie siebie jako Raka, o nie! > Dobrze, że do końca w to wszystko nie wierzę, bo bym sie pochlastała! :)) O!Następna z "dołem"!Jaki smętny?!Gdzie - w kącie,gdzie - w skorupie?!!!!!!!! Uczuciowy,subtelny,czuły,delikatny...artystyczna dusza,trochę marzyciel...Mistrzostwo świata w ...grach...wstępnych:))Nieeeee,nie będę się rozwijał,bo nie jestem żaden narcyz. Łał!Ale mi dołożyła!No pochlastać się chce!Na kozetkę mi zaraz i opowiadać wszystko od początku!...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 09:55 Nie, nic się nie dzieje... pod warunkiem, że udaję, że nie jestem Rakiem :)) Tylko Lwem. Za to jako Rak nigdy nie uwalniam się od pesymizmu (czytaj: realizmu). A marzycielstwo? Komu się to na co przyda? Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 08:34 Czytając Twoje wpisy Izo, dostrzegam jeszcze jeden rys charakteru bliźniaka - stałość w uczuciach.Brawo! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 09:59 jesli chodzi o mężczyznę to tak, jak najbardziej.uważam, że to bardzo ważne:), ale to nei tylko moja zasługa, to też zasługa mężczyzny:) ale... mam też cechę charakterystyczną Bliżniakom ( niezbyt dobrą),że szybko zachwycam się ludźmi, otwieram się przed nimi, a nie zawsze są to ludzie właściwi. Nie mam tu Was na myśli Broń Boże:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 10:04 miałam na myśli to, ze czesto popadam w euforię jak poznaje jakies nowe osoby,a potem okazuje się,że się ... myliłam:( Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 10:05 lemuriza napisała: > mam też cechę charakterystyczną Bliżniakom ( niezbyt dobrą),że szybko > zachwycam się ludźmi, otwieram się przed nimi I to właśnie jest w Bliźniakach najpiękniejsze! A że nie wszyscy potrafią to docenić - to już nie wina Bliźniaków.Mam parę Bliźniąt w swoim otoczeniu - to ludzie, z którymi nie sposób się nudzić... Nie to co ze smętnymi Rakami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 11:38 no czy ja wiem.... z jednej strony to cieszę sie Teklo, ze się potrafię zachwycać ludźmi, być otwartą na nich, na ich problemy, ale czasami.... czasami przez to bywam "wykorzystywana". I bywało, ze moja otwartosć zawiodła mnie na manowce ( mam nadzieję,że slav nei wyobraża sobie w tym momencie Bóg wie czego):) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 12:20 teklat napisała: Mam parę Bliźniąt w swoim otoczeniu - to > ludzie, z którymi nie sposób się nudzić... Nie to co ze smętnymi Rakami :)) > > Qrde!Prowokacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 12:24 PS.Do naszego spotkania nie nawiązałem,bo by powiedziała :uderz w stół!:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 12:45 Nien podejmuję dyskusji teraz, bo biegam jako ekspert d.s. sztuki pięknej i estetyki na polecenie Arcymistrza... Wieczorem sie odgryzę. A teraz lecę dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 12:54 Nooooooooooooooooo...musiała się nieźle wynudzić w tej Hybrydzie z rakiem u boku (i na ramieniu).....Żeby aż tak?.......:(((Muszę to wszystko gruntownie przemyśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 15:46 teklat napisała: > Nien podejmuję dyskusji teraz, bo biegam jako ekspert d.s. sztuki pięknej i > estetyki na polecenie Arcymistrza... ...Wolanda, z Behemotem pod pachą... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 15:51 Z drzewem z brązu pod pachą... ale już więcej nic nie powiem na ten temat... Co do nudzenia - jak zapewne zauważyłeś, drogi Caro 3333, ja gdzieś napisałam, że do końca w horoskopy NIE WIERZĘ... Ja się tylko buntuję przeciwko określonym raczym archetypom i stereotypom... Wiec nie truj o nudzeniu w Hybrydach. O! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 15:58 O! I jeszcze mi trójkę dodała na pociechę!:))O! Odpowiedz Link Zgłoś
targaroth Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 18.09.04, 11:22 ja bym ccial cos dodac : "JA TEZ JESTEM BLIZNIAK!!!" :pppppppppppppppp ludzie ktorzy mnie choc troche znaja moga powiedziec ze nie jestem spokojny i nie sposob sie ze mna nudzic, poza tym tez jestem otwarty na ludzi,.... :P Odpowiedz Link Zgłoś