Dodaj do ulubionych

druga strona czlowieka

11.09.04, 13:27
zastanawiam sie z pod jakiego jestescie znaku zodiaku. dzieki temu mozna
poznac prawdziwa strone czlowieka :)
Obserwuj wątek
    • caro333 Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 13:33
      Ja jestem SPOD znaku raka, o czym junior wie.A reszta...Nie jestem zwolennikiem
      tych wszystkich czary-mary,ale czemu,do czorta, tak często się sprawdza?..
      • targaroth Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 13:35
        wlasnie- musze sie poprawic i wszystkich wszem i wobec przepraszam
        • targaroth Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 13:41
          oze prawdziwa strona bo znaki zodiaku pochodza od gwiazd itp. a gwiazdy sa na
          niebie i pochodza od Bopga wiec moze to jest przawdziwa strona.... nie wiem
      • caro333 Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 13:55
        Mam chwilę,pobawię się...
        qwerty - panna,
        tekla - lew,
        lubona - waga,
        lemuriza - baran,
        slav - wodnik
        gomez - baran,
        tradycja - strzelec,
        atob - baran,
        giks - bliźnięta,
        łobuzek - rak
        To prawie wszyscy ze spotkania...Krótkie było...mogę się kompletnie mylić.To
        tylko tak,dla zabicia czasu.:))))
        • targaroth Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 13:56
          ja niestety sie nie moge dokladnie wypowiedziec bo nie bylem na spotkaniu i nie
          mialem okazji rozmawiac z Wami wszystkimi wiec nie bede probowal :)
        • caro333 Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 14:04
          A jakby się kto pytał - mój aniołek jest spod znaku skorpiona!:((Kto zna
          skorpiony,ten wie, co ja mam w domu... Więc go choć nazwą próbuję obłaskawić:)
          • lobuzek1 Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 16:47
            Caro, sam jestem właśnie spod Skorpiona!
            • andziomat Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 19:41
              Ja też!!
        • qwerty.tarnow Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 19:23
          caro333 napisał:

> Mam chwilę,pobawię się...
          > qwerty - panna,

PUDŁO!
          • qwerty.tarnow Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 20:47
            caro333 napisał:

> qwerty - panna,

I jeśli już to raczej kawaler (a że znaku takiego nie ma, to powinni ustanowić).
        • atob Re: druga strona czlowieka 13.09.04, 14:33
          caro333 napisał:

> lemuriza - baran,
          > gomez - baran,
          > atob - baran,

No no prosze w niebyle jakim towarzystwie sie znalazlem ;)
          Skad Ci do glowy przyszedl baran?
          Az boje sie spytac ;)
          Ale prawdziwy znak to ryba ...ta co lubi plywac :D
          • caro333 Re: druga strona czlowieka 13.09.04, 15:23
            atob napisał:
            > Ale prawdziwy znak to ryba ...ta co lubi plywac :D

Witaj przyjacielu z tego samego żywiołu!!!Obaj lubimy pływać!!! :)))))
    • caro333 Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 13:34
      targaroth napisał:

> zastanawiam sie z pod jakiego jestescie znaku zodiaku. dzieki temu mozna
      > poznac prawdziwa strone czlowieka :)
      Czyżbyś w to rzeczywiście wierzył?A cóż to jest ta prawdziwa strona?..Sam
      zadaję sobie to pytanie...
      • lubona Re: druga strona czlowieka 11.09.04, 16:08
        Caro, niestety. Jestem, jak Twoja latorośl - bliźniak. Jednak niektóre
        horoskopy inaczej mnie traktują, bo czasem ta data kończy bliźniaków, a czasem
        zaczyna raka. ;-D
        • teklat CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 11.09.04, 19:57
          Bardzo mnie cieszy, że wyglądam Ci na Lwa... w rzeczywistości jestem nędznym
          Rakiem... Błeeeee....
          • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 14:18
            Jakim nędznym!?Jakim nędznym?!!To Ty TEŻ jesteś raczek?:))To już prawie trzeci -
            bo Lubonka "się waha".hehehehe,ale fajnie! Raki RULEZZZ! Ale z Łobuzkiem to
            dopiero wpadka...przyznaj się - bardzo blisko wagi jesteś,nieprawda?
            • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 14:23
              Qwerty przyznaj się - też jesteś rak?
              A w kogo ja właściwie trafiłem? Chyba same pudła!
              Ale z Teklą to porażka...Powinienem przecież był wiedzieć,że raki to artyści i
              erudyci...:))A ta mi tu dziękuje za lwa!Czyżby jakieś kompleksiki???No to teraz
              jest po nich,prawda?:))
              • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 14:31
                Więc(nie zaczynaj zdania od "więc"!)na razie mamy następujący układ:
                1.Tekla - rak
                2.Lubona - bliźniak/rak
                3.Łobuzek - skorpion
                4.Andziomat - skorpion
                5.Caro - rak
                6.junior - bliźniak
                7.Qwerty - ?
                8.... etc.
                Proszę pięknie sie wpisywać i karteczek nie wyrywać...:)
                • lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 14:46
                  Lemuriza - Bliżnięta
                  Slav - Lew
                  • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 15:16
                    Wypada mi więc przeprosić Slava...:)))Ale bliźniaczków się narobiło!No,no!Halo!
                    Raczki!Jest tam kto jeszcze!?
                    • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 15:21
                      I dygresyjka jeszcze mała(Tekla zrozumie!)Mnie,biednego raczka otaczają
                      same "mocne" kobiety - matka - strzelec,żona - skorpion,teściowa(śp.)-lew i
                      jeszcze synowa - też lew! Gdzie się tu ukryć???:))Pożałujcie mnie trochę!
                      (numer "na bidulka"hehehehe,podobno skuteczność bliska 100%!) :)))Wszystkie
                      panie zaraz lecą matkować takiemu bidulkowi...Sam się nigdy w życiu
                      (niewirtualnym) - nie zhańbiłem!Słowo!
                      • lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 15:25
                        a dlaczego musisz przepraszać slava?
                        • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 16:02
                          lemuriza napisała:

> a dlaczego musisz przepraszać slava?

Bo zaliczyłem go do wodników,a tu - jak widać(Tekla!)lwy mają mir i mores!:)
                          • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 16:07
                            PS.Spójrz zresztą na zmieniony przez Teklę tytuł wątku!:)
                            • jacaaa2 Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 13.09.04, 19:34
                              ile stron ma człowiek?
                              w ile roznych wcieleń potrafi sie wpasować
                              ile postaci zagrać w swoim życiu?
                              a moze jest tylko po prostu sobą i tylko sobą a innym sie wydaje ze to nie ten
                              sam człowiek?
                              • qwerty.tarnow Re: Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 13.09.04, 19:42
                                jacaaa2 napisał:

> ile stron ma człowiek?

Językowo odpowiem: bierną i czynną?
                                • jacaaa2 Re: Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 13.09.04, 19:44
                                  qwerty.tarnow napisał:

> jacaaa2 napisał:
                                  >
                                  > > ile stron ma człowiek?
                                  >
                                  > Językowo odpowiem: bierną i czynną?

To sie nie liczy
                                  • qwerty.tarnow Re: Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 13.09.04, 19:47
                                    Medycznie: przód i tył?
                                    • jacaaa2 Re: Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 13.09.04, 19:51
                                      a gdzie dusza .....
                                      • qwerty.tarnow Re: Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 13.09.04, 19:59
                                        jacaaa2 napisał:

> a gdzie dusza

Na łączeniu.
                                      • caro333 Re: Po przecztaniu tego wszystkiedgo -pytanie? 14.09.04, 14:39
                                        jacaaa2 napisał:

> a gdzie dusza .....

Chyba w barze "Pod Zdechłym Psem"spiera sie z diabłem o cenę...:P
                      • teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 21:22
                        Hm... a mnie - beznadziejnego Raka otaczają chwiejna i trochę krygująca się
                        przed lustrem Waga (to mój mąż - z tym lustrem może nieco przesadziłam, ale kto
                        zna te słabości Wagi, to wie, co mam na myśli) i uparty, przywiązany do swojego
                        bałaganiarskiego dobrobytu Byk (synalek leniwiec trójpalczasty). I co ma zrobić
                        beznadziejny Rak w takim otoczeniu? Musi pamiętać, że ma Lwa w ascendencie - co
                        oznacza, że jeśli bedzie zachowywał sie jak Lew, to osiągnie o wiele więcej niż
                        sobie może (jako Rak) wyobrazić.
                • qwerty.tarnow Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 19:37
                  caro333 napisał:

> 7.Qwerty - ?
                  oraz
                  > Qwerty przyznaj się - też jesteś rak?

Ani rak, ani pytajnik. Strzelaj dalej.
            • lobuzek1 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 15:53
              A jestem blisko wagi, bo właściwie jestem z pierwszego dnia skorpiona. A po
              czym poznałeś?
              • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 16:06
                lobuzek1 napisał:

> A jestem blisko wagi, bo właściwie jestem z pierwszego dnia skorpiona. A po
                > czym poznałeś?

Miałem kiedyś(mam?)kumpla.Był spod wagi.Ciebie jakoś tak intuicyjnie sytuowałem
                blisko jego charakteru.Nie mam specjalnie nic przeciw skorpionom.To bardzo
                silne charaktery.Trzeba z nimi otwarcie i uczciwie.Przyjaciele są z nich
                niezawodni.Ale waga wykazuje więcej opanowania,mniej emocji.Tak Cię widziałem z
                wpisów i ze spotkania...:)
                • lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 21:34
                  To teraz mi powiedz caro dlaczego ja miałam być Baranem?
                  Jakaś koleżanka spod Barana była?:)
                  • teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 13.09.04, 22:00
                    Caro 333 ma wyraźną słabość do Baranów :)) Pewnie im więcej, tym lepiej się je
                    liczy przed snem...
                    • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 07:42
                      teklat napisała:

> Caro 333 ma wyraźną słabość do Baranów :)) Pewnie im więcej, tym lepiej się
                      je
                      > liczy przed snem...

Do swoich słabości pewnie nie muszę się przyznawać,bo one i tak się temu gronu
                      hiperinteligentnemu objawiają w trakcie naszego wspólnego forumowania(!).Ale
                      baranków przed snem nie liczę!Wolę...(ustawa z dnia.. o kontroli publikacji...)
                      Ale,ale,może pomożecie mi w "namierzeniu" znaku naszego
                      Qwerty'ego?...Tajemniczy taki on ci się zrobił...Zostało,co prawda 11
                      strzałów,ale głupio by było za 11-tym razem...Pomożecie?..No..Mój pierwszy
                      strzał - strzelec!
                  • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 07:34
                    Baran ma w sobie dużo siły,dynamizmu...Tak Cię "czułem".Twoje zainteresowanie
                    sportem...Moich dwóch synów to baranki...Z bliźniakami mam różne
                    doświadczenia.Siostra,bliźniak bardzo sympatyczny,dowcipny,rzadko wpada w
                    depresję.Była współpracownica,5 lat biurko w
                    biurko...hmmmm..koszmar...Dwoistość natury bliźniaka...Trzeba to polubić!
                    • lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 08:07
                      no z tą dwoistością to chyba masz rację - potrafię dochodzić do skrajnych
                      nastrojów bardzo szybko, ale to nie tylko Bliźniaki tak mają:)
                      Ze złych cech tego znaku to muszę powiedzieć również , ze często miewam
                      słomiany zapał.
                      Zadziwiające jest jedno - te charakterystyki znaków naprawdę pasują do osób ,
                      które znam ( nie mówię tu w tym momencie o Was:)).
                      Często czytałam, np. ze wśród Bliźniaków jets duzo dziennikarzy i pisarzy, a ja
                      zawsze marzyłam o tym żeby być dziennikarzem, troche sobie piszę, uwielbiam
                      czytać.
                      Więc jakby się zgadzało:)
                      • lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 08:09
                        a i jeszcze jedno.
                        Koleżanki w pracy, z którymi świetnie się dogaduje i lubię je bardzo ,zapytane
                        o znak zodiaku odpowiadały "Bliżnięta" - coś na rzeczy jest:), podobne
                        charaktery, podobne zainteresowania...
                        • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 08:24
                          Dawno temu rzeczona siostra przysłała mi broszurkę,ot taki ulotny
                          druczek,opisujący raka właśnie.Ze zdumieniem czytałem,jak to wszystko do mnie
                          pasuje!Co to jest?Ja mogę zrozumieć,że mój aniołek czyta w moich myślach(co
                          znowu nie jest takie czasami przyjemne!).Znamy się tak długo...Ale ona poza tym
                          jest czarownica!Przedwczoraj wchodzi do pokoju i mówi - telewizor gra za
                          głośno,ścisz go.Szukam pilota w stercie gazet na ławie,coś do siebie mówimy i
                          nagle konstatuję,że nie słychać telewizora!Biorę pilota do ręki żeby...włączyć
                          dźwięk!Ona też to dostrzega i mnnie ostrzega,żebym był grzeczny, bo mnie
                          też "wyłączy"! I co Wy na to?Zbieg okoliczności - mała awaria?Pewnie tak,ale
                          ten kontekst!Są więc na tej ziemi rzeczy,o których filozofom się nie śniło!
                          • teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 09:42
                            Caro zeznał:
                            Dawno temu rzeczona siostra przysłała mi broszurkę,ot taki ulotny
                            > druczek,opisujący raka właśnie.Ze zdumieniem czytałem,jak to wszystko do mnie
                            > pasuje!

I co - cieszy Cię to? Rak domator, rak opiekuńczy, Rak-matka... Krok do przodu,
                            dwa do tyłu. I smętny, najlepiej siedziałby w kącie opancerzony w swojej
                            skorupinie. Eeeee..... Nie lubie siebie jako Raka, o nie!
                            Dobrze, że do końca w to wszystko nie wierzę, bo bym sie pochlastała! :))
                            • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 09:50
                              teklat napisała(o raku)
                              >
                              >...I smętny, najlepiej siedziałby w kącie opancerzony w swojej
                              > skorupinie. Eeeee..... Nie lubie siebie jako Raka, o nie!
                              > Dobrze, że do końca w to wszystko nie wierzę, bo bym sie pochlastała! :))

O!Następna z "dołem"!Jaki smętny?!Gdzie - w kącie,gdzie - w skorupie?!!!!!!!!
                              Uczuciowy,subtelny,czuły,delikatny...artystyczna dusza,trochę
                              marzyciel...Mistrzostwo świata w ...grach...wstępnych:))Nieeeee,nie będę się
                              rozwijał,bo nie jestem żaden narcyz.
                              Łał!Ale mi dołożyła!No pochlastać się chce!Na kozetkę mi zaraz i opowiadać
                              wszystko od początku!...:))
                              • teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 09:55
                                Nie, nic się nie dzieje... pod warunkiem, że udaję, że nie jestem Rakiem :))
                                Tylko Lwem.
                                Za to jako Rak nigdy nie uwalniam się od pesymizmu (czytaj: realizmu). A
                                marzycielstwo? Komu się to na co przyda?
                        • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 08:34
                          Czytając Twoje wpisy Izo, dostrzegam jeszcze jeden rys charakteru bliźniaka -
                          stałość w uczuciach.Brawo! :)))
                          • lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 09:59
                            jesli chodzi o mężczyznę to tak, jak najbardziej.uważam, że to bardzo ważne:),
                            ale to nei tylko moja zasługa, to też zasługa mężczyzny:)
                            ale... mam też cechę charakterystyczną Bliżniakom ( niezbyt dobrą),że szybko
                            zachwycam się ludźmi, otwieram się przed nimi, a nie zawsze są to ludzie
                            właściwi.
                            Nie mam tu Was na myśli Broń Boże:)
                            • lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 10:04
                              miałam na myśli to, ze czesto popadam w euforię jak poznaje jakies nowe
                              osoby,a potem okazuje się,że się ... myliłam:(
                            • teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 10:05
                              lemuriza napisała:

> mam też cechę charakterystyczną Bliżniakom ( niezbyt dobrą),że szybko
                              > zachwycam się ludźmi, otwieram się przed nimi

I to właśnie jest w Bliźniakach najpiękniejsze! A że nie wszyscy potrafią to
                              docenić - to już nie wina Bliźniaków.Mam parę Bliźniąt w swoim otoczeniu - to
                              ludzie, z którymi nie sposób się nudzić... Nie to co ze smętnymi Rakami :))
                              • lemuriza Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 11:38
                                no czy ja wiem....
                                z jednej strony to cieszę sie Teklo, ze się potrafię zachwycać ludźmi, być
                                otwartą na nich, na ich problemy, ale czasami.... czasami przez to
                                bywam "wykorzystywana".
                                I bywało, ze moja otwartosć zawiodła mnie na manowce ( mam nadzieję,że slav nei
                                wyobraża sobie w tym momencie Bóg wie czego):)
                              • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 12:20
                                teklat napisała: Mam parę Bliźniąt w swoim otoczeniu - to
                                > ludzie, z którymi nie sposób się nudzić... Nie to co ze smętnymi Rakami :))
                                >
                                > Qrde!Prowokacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
                                • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 12:24
                                  PS.Do naszego spotkania nie nawiązałem,bo by powiedziała :uderz w stół!:)
                                  • teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 12:45
                                    Nien podejmuję dyskusji teraz, bo biegam jako ekspert d.s. sztuki pięknej i
                                    estetyki na polecenie Arcymistrza... Wieczorem sie odgryzę. A teraz lecę dalej.
                                    • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 12:54
                                      Nooooooooooooooooo...musiała się nieźle wynudzić w tej Hybrydzie z rakiem u
                                      boku (i na ramieniu).....Żeby aż tak?.......:(((Muszę to wszystko gruntownie
                                      przemyśleć!
                                    • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 15:46
                                      teklat napisała:

> Nien podejmuję dyskusji teraz, bo biegam jako ekspert d.s. sztuki pięknej i
                                      > estetyki na polecenie Arcymistrza...

...Wolanda, z Behemotem pod pachą... :)))
                                      • teklat Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 15:51
                                        Z drzewem z brązu pod pachą... ale już więcej nic nie powiem na ten temat...
                                        Co do nudzenia - jak zapewne zauważyłeś, drogi Caro 3333, ja gdzieś napisałam,
                                        że do końca w horoskopy NIE WIERZĘ... Ja się tylko buntuję przeciwko określonym
                                        raczym archetypom i stereotypom...
                                        Wiec nie truj o nudzeniu w Hybrydach. O! :))
                                        • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 15:57
                                          OK!
                                          • caro333 Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 14.09.04, 15:58
                                            O! I jeszcze mi trójkę dodała na pociechę!:))O!
                                            • targaroth Re: CARO! DZIĘKUJĘ CI!!!! 18.09.04, 11:22
                                              ja bym ccial cos dodac : "JA TEZ JESTEM BLIZNIAK!!!" :pppppppppppppppp
                                              ludzie ktorzy mnie choc troche znaja moga powiedziec ze nie jestem spokojny i
                                              nie sposob sie ze mna nudzic, poza tym tez jestem otwarty na ludzi,.... :P

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka