12.06.04, 20:22
No i mamy pierwszą niespodziankę.
Za to właśnie lubię sport:).
A teraz drugi mecz.
Chyba nie będę za Rosją:).
Obserwuj wątek
    • teklat Re: Euro 2004 12.06.04, 20:27
      Chłe, chłe.... dla mnie sie zaczyna najgorszy czas... odcięcie od telewizora...
      wycie domowych kibiców (i trąbka sąsiada). Zaciskam zęby, przygotowałam na ten
      czas pare przyjemnych książek.. Mam dwa vouchery na bilety do Multikina...
      ustawione dwie martwe natury do malowania... I stopery do uszu... Jakos
      przetrwam....:))))
      • qwerty.tarnow Re: Euro 2004 12.06.04, 20:39
        Jak TV będzie zajęty, to może forum coś też zyska na tym?
        • teklat Re: Euro 2004 12.06.04, 20:40
          Kto wie? Kto wie, Qwerty! Sam widzisz.... :)))))))))))))))
          • qwerty.tarnow Re: Euro 2004 12.06.04, 20:43
            Właśnie tak, patrzę i nie dowierzam. :-D
            Ale cieszy "mię" to niezmiernie.
            • teklat Re: Euro 2004 12.06.04, 20:46
              Hm... sądząc z odgłosów dobiegających od moich domowników - na Lemurizę nie ma
              co liczyć - przynajmniej do przerwy.
              • qwerty.tarnow Re: Euro 2004 12.06.04, 20:51
                Faktycznie, Lemurizy nie ma. Ale za to Slav się pojawił. Czy Ty nie lubisz
                meczów? - (do Slava)
                • lemuriza Re: Euro 2004 12.06.04, 21:40
                  no tak, właśnie jest przerwa.
                  Zaczynając ten wątek pomyślałam, że dla Tekli to będzie ciężki czas.
                  Zazdroszczę Ci tylko tych książek, bo moje czytanie na pewno ucierpi w czasie
                  Euro.
                  No , ale cóż - coś za coś:).
                  Slav lubi mecze, ale nie tak jak ja:).
                  Ale teraz oglądamy razem:).
                  • qwerty.tarnow Re: Euro 2004 12.06.04, 21:57
                    lemuriza napisała:

> Ale teraz oglądamy razem:).

Widać. Bo cisza zapadła na forum...
                  • lobuzek1 Re: Euro 2004 12.06.04, 21:57
                    Jestem za Hiszpanią. Fajny mecz!
                    • lobuzek1 Re: Euro 2004 12.06.04, 22:03
                      1-0 dla Hiszpanii!
                      • 1gomez Re: Euro 2004 13.06.04, 10:29
                        no zaczelo sie zupelnie przyzwoicie od trzesienia ziemi tak jak u niejakiego H.Alfreda zreszta. mam nadzieje ze napiecie bedzie roslo.tylko ten niedosyt ze nasze orly ciagle nieopierzone.a po ostatnim biciu od szwedow ,to chyba nawet nadziei na lepsza przyszlosc trzeba sie wyzbyc :(
                        • qwerty.tarnow Re: Euro 2004 13.06.04, 10:49
                          A może by tak zorganizować własne kontr-mistrzostwa. Zaprosić jakieś
                          reprezentacje Vanuatu, Tybetu, Tokelau, Erytrei i w takim gronie może udałoby
                          się stanąć na podium. :-P
                          • 1gomez Re: Euro 2004 13.06.04, 11:21
                            mysle ze to daloby sie zrobic i moze nawet stanac na podium tez by sie udalo pod warunkiem ze nie wystapia ci z wybrzeza kosci sloniowej i sierra leone oni sa poza zasiegiem.trzeba by zucic pomysl listkiewiczowi.taki mundial dla sprawnych inaczej
                            • qwerty.tarnow Re: Euro 2004 13.06.04, 12:53
                              Raczej mundial dla kombinatorów: jak zrobić, by się nie orobić, a zarobić i to
                              tanim kosztem; oraz dodatkowo pozyskać sławę racjonalizatora.
                          • lemuriza Re: Euro 2004 13.06.04, 18:55
                            A w reprezentacji Tybetu obrońca nie do przejścia ( dla polskich napastników),
                            niejaki Yeti:)
                            • lemuriza Re: Euro 2004 13.06.04, 18:57
                              A dziś szlagier Anglia-Francja.
                              Pewnie będzie 0:0, albo jakiś inny remis.
                              • lemuriza Do Tekli 13.06.04, 18:58
                                Teklo zła wiadomość dla Ciebie: w tym roku jeszcze Olimpiada:)
                                • teklat Re: Do Tekli 13.06.04, 19:41
                                  aaaa!Ja o tym doskonale wiem... moi panowie domowi juz od dawna o tym mówią...
                                  Na szczęście (czy nieszczęście) te wszystkie konkurencje będą się odbywać w
                                  godzinach ludzkich, bo Olimpiada będzie w naszej strefie czasowej... Bywało
                                  gorzej... wtedy sypiałam nad trąbiącym po nocach telewizorem. Przetrwać...
                                  przetrwać....
                                  • qwerty.tarnow Re: Do Tekli 13.06.04, 20:13
                                    teklat napisała:

> Przetrwać, przetrwać....

Albo telewizor sprzedać! ;-)
                            • qwerty.tarnow Re: Euro 2004 13.06.04, 20:15
                              lemuriza napisała:

> A w reprezentacji Tybetu obrońca nie do przejścia ( dla polskich
                              napastników),
                              > niejaki Yeti:)

A u nas Wielka Stopa jako napastnik. I co wtedy? :-P
                              • lobuzek1 Re: Euro 2004 13.06.04, 22:54
                                Końcówka w wykonaniu Francuzów niesamowita! I dobrze, bo im kibicuję.
                                • lemuriza Re: Euro 2004 14.06.04, 07:45
                                  Tak, końcówka niesamowita, choć tak naparwdę aż na zwycięstwo to sobie oni nie
                                  zasłuzyli.
                                  Ale widocznie tego dnia Bóg był Francuzem:)
                                  A dziś grają moi ulubieni Włosi:).
                                  Forza Italia!
                              • 1gomez Re: Euro 2004 14.06.04, 09:26
                                chyba ten napastnik powinien sie nazywac wielka kasa
                                • 1gomez juz wygrali mecz angole 14.06.04, 09:48
                                  mogli z powodzeniem zejsc z boiska nie czekajac az sedzia zakonczy.ale tego nie zrobili.blad.dziadek zidan dwa razy pyk i po meczu.przegrac mecz w dwie minuty-myslalem ze tylko nasi to potrafia.i ten lysy pseudokibic w bramce francuskiej co obronil karnego.tak jak czulem napiecie bedzie roslo.co sie zdarzy dzisiaj?kto wie wszystko sie moze zdarzyc.moze cos wysadza bo to ostatnio jest trendy na swiecie,a moze zrobia jeszcze cos innego.w kazdym razie sie ciesze ze naszych tam nie ma jeszcze by im ktos jakas krzywde wyrzadzil.molestowal co mlodszych.albo jeszcze cos gorszego
                                  • lemuriza Re: juz wygrali mecz angole 14.06.04, 20:52
                                    Wpadłam w przerwie między meczami:)
                                    Ktoś napisał na onecie, że łysy Zidan strzelił dwie bramki, łysy Bartez obronił
                                    karnego, więc wniosek taki, ze boski David się nie dogolił chyba:).
                                    A Włosi, kompletnie ale to kompletnie rozczarowali, z taką grą to nie mają
                                    czego szukać. Chyba, że się poprawią:).
                                    • lemuriza Re: juz wygrali mecz angole 14.06.04, 22:31
                                      4:0 dla Szwecji, mecz dobiega końca , a ja znowu się nie wyśpię:).
                                      No, ale warto - dla tych bramek...
                                      • lemuriza Re: juz wygrali mecz angole 14.06.04, 22:38
                                        5:0, dziękujemy bardzo:)
                                        • lobuzek1 Re: juz wygrali mecz angole 15.06.04, 00:01
                                          Uuuu, chyba strzelali nie do bramki, ale w otwarte drzwi stodoły:-)
                                          A mecz był fajny? Bo nie oglądałem.
                                          • lemuriza Re: juz wygrali mecz angole 15.06.04, 07:47
                                            no jak jest 5:) to zazwyczaj jest bardzo, bardzo ciekawie
                                            • atob Re: juz wygrali mecz angole 20.06.04, 01:40
                                              lemuriza napisała:

> no jak jest 5:) to zazwyczaj jest bardzo, bardzo ciekawie

DZi...znaczy sie wczoraj:) tez bylo piec i wszystkie mozliwe scenariusze
                                              dobrego horror-meczu
                                              Holandia-Czechy mam na mysli
                                              • 1gomez uprzejmie zapodaje 20.06.04, 23:00
                                                ze wszelkie podobienstwo z niejakim czlowiekiem Gomes grajacym w druzynie
                                                portugalii jest przypadkowe.
                                                ps gralo sie kiedys w pilke ale niestety nie na tym poziomie.
                                                a mecz naprawde swietny.ze tez ta pilka moze tak chodzic od nogi do nogi jak po
                                                sznurku.az zdziwienie wielkie mnie ogarnia:)
                                                • lemuriza Re: uprzejmie zapodaje 21.06.04, 08:00
                                                  No i mamy dwa świetne mecze za sobą,plus trzeci dobry z niezywkłą dramaturgią.
                                                  Mam na mysli mecz Włochy-Szwecja -to była piłka na najwyższym światowym
                                                  poziomie,Holandia-Czechy ( Boże,przecierałam oczy ze zdumienia patrząc na
                                                  swietnych Czechów),no i mecz wczorajszy Portugalia-Hiszpania.Co za tempo
                                                  niewiarygodne!

Gomez czyli nie wyglądasz tak jak Nuno?
                                                  Nuno naprawdę przystojnym gościem jest:)
                                                • qwerty.tarnow Re: uprzejmie zapodaje 21.06.04, 16:40
                                                  1gomez napisał:

> ze wszelkie podobienstwo z niejakim czlowiekiem Gomes grajacym w druzynie
                                                  > portugalii jest przypadkowe.

Nie zaprzeczaj. Przecież dobrze wiemy że trzy razy dziennie przemierzasz
                                                  samolotem trasę Portugalia - Polska, żeby to grać w piłkę na światowych
                                                  stadionach, to pisać na forum, a to z kolei odpowiadać na pytania na
                                                  konferencji prasowej po udanym meczu, by po chwili znów udać się nad Dunajec i
                                                  połowić zasłużone rybki. :-)
                                                  • 1gomez za berdzo napiety terminarz 21.06.04, 16:41
                                                    a na piwo na rynek to niby kiedy bym mial chodzic????????
                                                  • qwerty.tarnow Re: za berdzo napiety terminarz 21.06.04, 16:59
                                                    W przerwie pomiędzy jednym przelotem a drugim!
                                                    Chociaż nie. Przekonałeś mnie chyba. To musi być po prostu klon Twój. Jak
                                                    nic. ;-)
                                                  • lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 08:02
                                                    Rooney i nic więcej nie powiem:)
                                                    Chociaż nie... powiem jednak.
                                                    W RMF-ie Pan powiedział:
                                                    i co z tego, że wygląda nie bardzo, ale za to jak gra !!!( czy coś w tym
                                                    stylu).
                                                    No fakt: Nuno Gomes to z niego nie jest, ale instynkt strzelecki
                                                    nieprawdopodbny:)
                                                  • 1gomez Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 08:32
                                                    a przy okazji obserwujemy stopniowa wymiane gwiazd futbolu.dawies gwiazda rodem
                                                    z hollandii nic.beckham rodem z anglii tez nic.czas na mlodosc.
                                                  • caro33 Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 11:13
                                                    A u nasz, w naszej Polszcze? Co się na co wymienia?
                                                  • lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 13:24
                                                    wiesz co Gomez nie stawiałbym jeszcze lagi na Beckhamie. Co to to nie! Czy Ty
                                                    widziałeś jego podania? może nie akurat wczoraj, ale w meczach wcześniejszych?

W Polsce nie am na co liczyć. Od lat niestety wielka bryndza.
                                                  • 1gomez Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 18:21
                                                    sa pilkarze zyjacy pilka np. zidan wielki pilkarz ktory pozostal skromnym
                                                    czlowiekiem
                                                    i sa tacy u ktorych po pewnym czasie na plan pierwszy wychodzi
                                                    gwiazdorstwo.fryzury ,ubrania reklamy caly szchow.
                                                    sport na tak wysokim poziomie tego nie toleruje .albo albo
                                                  • lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 21:58
                                                    To też prawda - David i jego Victoria czynią ze swego zycia nieustanny
                                                    marketing.
                                                    Tego nie lubię, ale klasę piłkarza docenić trzeba.
                                                  • lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 22:00
                                                    nie jest dobrze, Włosi remisują 1:1, ale ponoć ich przewaga rośnie.
                                                    Oby, oby - zagrali piękny mecz ze Szwedami, szkoda byłoby gdyby odpadli.
                                                    Będę smutna:(
                                                  • lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 22:35
                                                    no i już po sprawie - Szwedziska strzeliły bramkę, Włosi nie mogą sobie z
                                                    Bułgarią poardzić. Sami sobie winni.
                                                    Buuuuuuuuu.....
                                                    Muszę znaleźć sobie jakąś nową drużynę... Portugalia? tak, Portugalia. Zawsze
                                                    trochę podobni do Włochów:)
                                                  • lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 22:39
                                                    a teraz mi jeszcze smutniej bo oto Włosi bramkę strzelili, na nic to.
                                                  • lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 23.06.04, 13:34
                                                    a u mnie na obiad dziś spaghetti, ostatnie wpsomnienie po Italii:)
                                                    a w ogóle to podobno Czesi wystawiają dziś rezerwowy skład.
                                                    Kto ogląda wie jakie to moze mieć konsekwencje i kto moze przez to wyjechac do
                                                    odmu. Takie nie fair to mi się zdaje.
                                                  • 1gomez Re: za berdzo napiety terminarz 23.06.04, 13:58
                                                    ciekawe czy mecz szwedow i dunczykow byl umowiony z gory.walka szla na calego
                                                    ale wynikl padl najlepszy z mozliwych dla obydwu druzyn
                                                  • lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 23.06.04, 14:33
                                                    no właśnie ja tez zadaję sobie to pytanie. Nie chciałabym podjerzewać ich o cos
                                                    takiego, ale ponieważ wiem, ze w dizsiejszym sporcie nie ma sentymentów i
                                                    rzadzą pieniądze itd. jestem skłonna przypuszczać, ze tak miało być ( tzn. ze
                                                    się umówili).
                                                    Jak zaczęłam oglądac to jakoś dziwnie byłam przekonana, ze tak to się zakończy,
                                                    właśnie 2:2, ewentualnie 3:3.
                                                  • lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 23.06.04, 22:37
                                                    I wszystko wiadomo: jedni sąsiedzi nasi pokonali drugich, skutkiem czego jedni
                                                    zostają, a drudzy jadą do domu.
                                                    I dobrze, Holandia bliższa memu sercu.
                                                  • 1gomez Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 14:50
                                                    kogo typujesz na mistrza?.ja po wczorajszym meczu stawiam na czechow
                                                  • caro333 Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 15:00
                                                    Sie wcinam, ale widzę Anglię lub Holandię:)
                                                  • 1gomez Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 15:26
                                                    zobaczymy.po wczorajszym meczu czechow nabralem do nich szacunku.to byla
                                                    przeciez lekko wzmocniona druzyna rezerwowa
                                                  • caro333 Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 15:31
                                                    zgadza się, ale Niemców to widocznie "nerwy zżarły".Zresztą, ciekawiej jest
                                                    kiedy "żelazni faworyci" jadą do domu.
                                                  • atob Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 16:13
                                                    Ta ...Niemcow "nerwy zżarły" a ja przegralem zaklad :(
                                                    Zgadnijcie co bylo stawka ?:)
                                                  • lobuzek1 Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 17:35
                                                    Przypuszczam że parę ładnych piwek:-)
                                                  • caro333 Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 17:45
                                                    a może, jak dawniej mówiono śląski napój na S - skrzynka piwa?
                                                  • lobuzek1 Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 17:50
                                                    Albo napój na D - dwie skrzynki piwa?
                                                  • lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 25.06.04, 08:04
                                                    to prawda Czesi sprawiają najlepsze wrażenie ze wszystkich druzyn, ale jak to w
                                                    piłce bywa, może być jakaś niespodzianka:) tym bardziej, że po wczorajszym
                                                    meczu widać to jak na dłoni - Anglicy mimo wszystko sprawiali wrażenie drużyny
                                                    lepiej zorganizowanej.
                                                    Ale z wyniku się cieszę:)
                                                  • 1gomez Re: za berdzo napiety terminarz 25.06.04, 08:07
                                                    ale byl horror.do ostatniej minuty
                                                  • lobuzek1 Re: za berdzo napiety terminarz 25.06.04, 08:23
                                                    Warto było oglądać, naprawdę super mecz!
                                                  • caro333 Re: za berdzo napiety terminarz 25.06.04, 08:26
                                                    Ta... tylko co mi beckham nerwów zjadł, to moje!
                                                  • lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 25.06.04, 09:59
                                                    eee... nie tylko on winien porażki...
                                                  • caro333 Re: za berdzo napiety terminarz 25.06.04, 12:09
                                                    tak, prawie wszyscy zlekceważyli przeciwnika zamiast w drugiej połowie próbować
                                                    strzelić jakiegoś gola.
                                                  • atob Szok zabojady do domu ... 26.06.04, 04:56
                                                    Ale to pozytywny szok :):):)

Ps Nie pieniadze a chec szcera zrobia z ciebie mistrza europy :)
                                                  • lemuriza Re: Szok zabojady do domu ... 27.06.04, 17:31
                                                    A dziś mecz Czechów i będę im kibicować z kilku powodów.
                                                    Raz , że grają pieknie, miło popatrzeć.
                                                    Dwa, że to nasi sąsiedzi.
                                                    Trzy , mam do nich sympatię płynącą z czytania czeskich autorów ( Hrabala i
                                                    Kuundery).
                                                    No więc Czesi do boju.
                                                    Muszę dodać, że wygrana Holandii mnie cieszy.
                                                  • lobuzek1 Re: Szok zabojady do domu ... 27.06.04, 22:39
                                                    No i super! Sąsiedzi wygrali! Druga połowa była znakomita!
                                                    PS: A do tego jakie dobre piwo robią!
                                                  • lemuriza Re: Szok zabojady do domu ... 28.06.04, 08:29
                                                    no smakoszem piwa to ja raczej nie jestem, ot od czasu do czasu, za dużo
                                                    wysiłku kosztuje utrzymywanie stałej wagi, żeby sobie dostaraczać jeszcze tyle
                                                    kalorii:).
                                                    Milan Baros - co za piłakaz, no i ładny chłopak:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka