lemuriza 12.06.04, 20:22 No i mamy pierwszą niespodziankę. Za to właśnie lubię sport:). A teraz drugi mecz. Chyba nie będę za Rosją:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Euro 2004 12.06.04, 20:27 Chłe, chłe.... dla mnie sie zaczyna najgorszy czas... odcięcie od telewizora... wycie domowych kibiców (i trąbka sąsiada). Zaciskam zęby, przygotowałam na ten czas pare przyjemnych książek.. Mam dwa vouchery na bilety do Multikina... ustawione dwie martwe natury do malowania... I stopery do uszu... Jakos przetrwam....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Euro 2004 12.06.04, 20:39 Jak TV będzie zajęty, to może forum coś też zyska na tym? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Euro 2004 12.06.04, 20:40 Kto wie? Kto wie, Qwerty! Sam widzisz.... :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Euro 2004 12.06.04, 20:43 Właśnie tak, patrzę i nie dowierzam. :-D Ale cieszy "mię" to niezmiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Euro 2004 12.06.04, 20:46 Hm... sądząc z odgłosów dobiegających od moich domowników - na Lemurizę nie ma co liczyć - przynajmniej do przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Euro 2004 12.06.04, 20:51 Faktycznie, Lemurizy nie ma. Ale za to Slav się pojawił. Czy Ty nie lubisz meczów? - (do Slava) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Euro 2004 12.06.04, 21:40 no tak, właśnie jest przerwa. Zaczynając ten wątek pomyślałam, że dla Tekli to będzie ciężki czas. Zazdroszczę Ci tylko tych książek, bo moje czytanie na pewno ucierpi w czasie Euro. No , ale cóż - coś za coś:). Slav lubi mecze, ale nie tak jak ja:). Ale teraz oglądamy razem:). Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Euro 2004 12.06.04, 21:57 lemuriza napisała: > Ale teraz oglądamy razem:). Widać. Bo cisza zapadła na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: Euro 2004 13.06.04, 10:29 no zaczelo sie zupelnie przyzwoicie od trzesienia ziemi tak jak u niejakiego H.Alfreda zreszta. mam nadzieje ze napiecie bedzie roslo.tylko ten niedosyt ze nasze orly ciagle nieopierzone.a po ostatnim biciu od szwedow ,to chyba nawet nadziei na lepsza przyszlosc trzeba sie wyzbyc :( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Euro 2004 13.06.04, 10:49 A może by tak zorganizować własne kontr-mistrzostwa. Zaprosić jakieś reprezentacje Vanuatu, Tybetu, Tokelau, Erytrei i w takim gronie może udałoby się stanąć na podium. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: Euro 2004 13.06.04, 11:21 mysle ze to daloby sie zrobic i moze nawet stanac na podium tez by sie udalo pod warunkiem ze nie wystapia ci z wybrzeza kosci sloniowej i sierra leone oni sa poza zasiegiem.trzeba by zucic pomysl listkiewiczowi.taki mundial dla sprawnych inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Euro 2004 13.06.04, 12:53 Raczej mundial dla kombinatorów: jak zrobić, by się nie orobić, a zarobić i to tanim kosztem; oraz dodatkowo pozyskać sławę racjonalizatora. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Euro 2004 13.06.04, 18:55 A w reprezentacji Tybetu obrońca nie do przejścia ( dla polskich napastników), niejaki Yeti:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Euro 2004 13.06.04, 18:57 A dziś szlagier Anglia-Francja. Pewnie będzie 0:0, albo jakiś inny remis. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Do Tekli 13.06.04, 18:58 Teklo zła wiadomość dla Ciebie: w tym roku jeszcze Olimpiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Do Tekli 13.06.04, 19:41 aaaa!Ja o tym doskonale wiem... moi panowie domowi juz od dawna o tym mówią... Na szczęście (czy nieszczęście) te wszystkie konkurencje będą się odbywać w godzinach ludzkich, bo Olimpiada będzie w naszej strefie czasowej... Bywało gorzej... wtedy sypiałam nad trąbiącym po nocach telewizorem. Przetrwać... przetrwać.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Do Tekli 13.06.04, 20:13 teklat napisała: > Przetrwać, przetrwać.... Albo telewizor sprzedać! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Euro 2004 13.06.04, 20:15 lemuriza napisała: > A w reprezentacji Tybetu obrońca nie do przejścia ( dla polskich napastników), > niejaki Yeti:) A u nas Wielka Stopa jako napastnik. I co wtedy? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Euro 2004 13.06.04, 22:54 Końcówka w wykonaniu Francuzów niesamowita! I dobrze, bo im kibicuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Euro 2004 14.06.04, 07:45 Tak, końcówka niesamowita, choć tak naparwdę aż na zwycięstwo to sobie oni nie zasłuzyli. Ale widocznie tego dnia Bóg był Francuzem:) A dziś grają moi ulubieni Włosi:). Forza Italia! Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: Euro 2004 14.06.04, 09:26 chyba ten napastnik powinien sie nazywac wielka kasa Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez juz wygrali mecz angole 14.06.04, 09:48 mogli z powodzeniem zejsc z boiska nie czekajac az sedzia zakonczy.ale tego nie zrobili.blad.dziadek zidan dwa razy pyk i po meczu.przegrac mecz w dwie minuty-myslalem ze tylko nasi to potrafia.i ten lysy pseudokibic w bramce francuskiej co obronil karnego.tak jak czulem napiecie bedzie roslo.co sie zdarzy dzisiaj?kto wie wszystko sie moze zdarzyc.moze cos wysadza bo to ostatnio jest trendy na swiecie,a moze zrobia jeszcze cos innego.w kazdym razie sie ciesze ze naszych tam nie ma jeszcze by im ktos jakas krzywde wyrzadzil.molestowal co mlodszych.albo jeszcze cos gorszego Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: juz wygrali mecz angole 14.06.04, 20:52 Wpadłam w przerwie między meczami:) Ktoś napisał na onecie, że łysy Zidan strzelił dwie bramki, łysy Bartez obronił karnego, więc wniosek taki, ze boski David się nie dogolił chyba:). A Włosi, kompletnie ale to kompletnie rozczarowali, z taką grą to nie mają czego szukać. Chyba, że się poprawią:). Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: juz wygrali mecz angole 14.06.04, 22:31 4:0 dla Szwecji, mecz dobiega końca , a ja znowu się nie wyśpię:). No, ale warto - dla tych bramek... Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: juz wygrali mecz angole 15.06.04, 00:01 Uuuu, chyba strzelali nie do bramki, ale w otwarte drzwi stodoły:-) A mecz był fajny? Bo nie oglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: juz wygrali mecz angole 15.06.04, 07:47 no jak jest 5:) to zazwyczaj jest bardzo, bardzo ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: juz wygrali mecz angole 20.06.04, 01:40 lemuriza napisała: > no jak jest 5:) to zazwyczaj jest bardzo, bardzo ciekawie DZi...znaczy sie wczoraj:) tez bylo piec i wszystkie mozliwe scenariusze dobrego horror-meczu Holandia-Czechy mam na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez uprzejmie zapodaje 20.06.04, 23:00 ze wszelkie podobienstwo z niejakim czlowiekiem Gomes grajacym w druzynie portugalii jest przypadkowe. ps gralo sie kiedys w pilke ale niestety nie na tym poziomie. a mecz naprawde swietny.ze tez ta pilka moze tak chodzic od nogi do nogi jak po sznurku.az zdziwienie wielkie mnie ogarnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: uprzejmie zapodaje 21.06.04, 08:00 No i mamy dwa świetne mecze za sobą,plus trzeci dobry z niezywkłą dramaturgią. Mam na mysli mecz Włochy-Szwecja -to była piłka na najwyższym światowym poziomie,Holandia-Czechy ( Boże,przecierałam oczy ze zdumienia patrząc na swietnych Czechów),no i mecz wczorajszy Portugalia-Hiszpania.Co za tempo niewiarygodne! Gomez czyli nie wyglądasz tak jak Nuno? Nuno naprawdę przystojnym gościem jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: uprzejmie zapodaje 21.06.04, 16:40 1gomez napisał: > ze wszelkie podobienstwo z niejakim czlowiekiem Gomes grajacym w druzynie > portugalii jest przypadkowe. Nie zaprzeczaj. Przecież dobrze wiemy że trzy razy dziennie przemierzasz samolotem trasę Portugalia - Polska, żeby to grać w piłkę na światowych stadionach, to pisać na forum, a to z kolei odpowiadać na pytania na konferencji prasowej po udanym meczu, by po chwili znów udać się nad Dunajec i połowić zasłużone rybki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez za berdzo napiety terminarz 21.06.04, 16:41 a na piwo na rynek to niby kiedy bym mial chodzic???????? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: za berdzo napiety terminarz 21.06.04, 16:59 W przerwie pomiędzy jednym przelotem a drugim! Chociaż nie. Przekonałeś mnie chyba. To musi być po prostu klon Twój. Jak nic. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 08:02 Rooney i nic więcej nie powiem:) Chociaż nie... powiem jednak. W RMF-ie Pan powiedział: i co z tego, że wygląda nie bardzo, ale za to jak gra !!!( czy coś w tym stylu). No fakt: Nuno Gomes to z niego nie jest, ale instynkt strzelecki nieprawdopodbny:) Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 08:32 a przy okazji obserwujemy stopniowa wymiane gwiazd futbolu.dawies gwiazda rodem z hollandii nic.beckham rodem z anglii tez nic.czas na mlodosc. Odpowiedz Link Zgłoś
caro33 Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 11:13 A u nasz, w naszej Polszcze? Co się na co wymienia? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 13:24 wiesz co Gomez nie stawiałbym jeszcze lagi na Beckhamie. Co to to nie! Czy Ty widziałeś jego podania? może nie akurat wczoraj, ale w meczach wcześniejszych? W Polsce nie am na co liczyć. Od lat niestety wielka bryndza. Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 18:21 sa pilkarze zyjacy pilka np. zidan wielki pilkarz ktory pozostal skromnym czlowiekiem i sa tacy u ktorych po pewnym czasie na plan pierwszy wychodzi gwiazdorstwo.fryzury ,ubrania reklamy caly szchow. sport na tak wysokim poziomie tego nie toleruje .albo albo Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 21:58 To też prawda - David i jego Victoria czynią ze swego zycia nieustanny marketing. Tego nie lubię, ale klasę piłkarza docenić trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 22:00 nie jest dobrze, Włosi remisują 1:1, ale ponoć ich przewaga rośnie. Oby, oby - zagrali piękny mecz ze Szwedami, szkoda byłoby gdyby odpadli. Będę smutna:( Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 22:35 no i już po sprawie - Szwedziska strzeliły bramkę, Włosi nie mogą sobie z Bułgarią poardzić. Sami sobie winni. Buuuuuuuuu..... Muszę znaleźć sobie jakąś nową drużynę... Portugalia? tak, Portugalia. Zawsze trochę podobni do Włochów:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 22.06.04, 22:39 a teraz mi jeszcze smutniej bo oto Włosi bramkę strzelili, na nic to. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 23.06.04, 13:34 a u mnie na obiad dziś spaghetti, ostatnie wpsomnienie po Italii:) a w ogóle to podobno Czesi wystawiają dziś rezerwowy skład. Kto ogląda wie jakie to moze mieć konsekwencje i kto moze przez to wyjechac do odmu. Takie nie fair to mi się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: za berdzo napiety terminarz 23.06.04, 13:58 ciekawe czy mecz szwedow i dunczykow byl umowiony z gory.walka szla na calego ale wynikl padl najlepszy z mozliwych dla obydwu druzyn Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 23.06.04, 14:33 no właśnie ja tez zadaję sobie to pytanie. Nie chciałabym podjerzewać ich o cos takiego, ale ponieważ wiem, ze w dizsiejszym sporcie nie ma sentymentów i rzadzą pieniądze itd. jestem skłonna przypuszczać, ze tak miało być ( tzn. ze się umówili). Jak zaczęłam oglądac to jakoś dziwnie byłam przekonana, ze tak to się zakończy, właśnie 2:2, ewentualnie 3:3. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 23.06.04, 22:37 I wszystko wiadomo: jedni sąsiedzi nasi pokonali drugich, skutkiem czego jedni zostają, a drudzy jadą do domu. I dobrze, Holandia bliższa memu sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 14:50 kogo typujesz na mistrza?.ja po wczorajszym meczu stawiam na czechow Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 15:00 Sie wcinam, ale widzę Anglię lub Holandię:) Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 15:26 zobaczymy.po wczorajszym meczu czechow nabralem do nich szacunku.to byla przeciez lekko wzmocniona druzyna rezerwowa Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 15:31 zgadza się, ale Niemców to widocznie "nerwy zżarły".Zresztą, ciekawiej jest kiedy "żelazni faworyci" jadą do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 16:13 Ta ...Niemcow "nerwy zżarły" a ja przegralem zaklad :( Zgadnijcie co bylo stawka ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 17:35 Przypuszczam że parę ładnych piwek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 17:45 a może, jak dawniej mówiono śląski napój na S - skrzynka piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: za berdzo napiety terminarz 24.06.04, 17:50 Albo napój na D - dwie skrzynki piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 25.06.04, 08:04 to prawda Czesi sprawiają najlepsze wrażenie ze wszystkich druzyn, ale jak to w piłce bywa, może być jakaś niespodzianka:) tym bardziej, że po wczorajszym meczu widać to jak na dłoni - Anglicy mimo wszystko sprawiali wrażenie drużyny lepiej zorganizowanej. Ale z wyniku się cieszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: za berdzo napiety terminarz 25.06.04, 08:07 ale byl horror.do ostatniej minuty Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: za berdzo napiety terminarz 25.06.04, 08:23 Warto było oglądać, naprawdę super mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: za berdzo napiety terminarz 25.06.04, 08:26 Ta... tylko co mi beckham nerwów zjadł, to moje! Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: za berdzo napiety terminarz 25.06.04, 09:59 eee... nie tylko on winien porażki... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: za berdzo napiety terminarz 25.06.04, 12:09 tak, prawie wszyscy zlekceważyli przeciwnika zamiast w drugiej połowie próbować strzelić jakiegoś gola. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Szok zabojady do domu ... 26.06.04, 04:56 Ale to pozytywny szok :):):) Ps Nie pieniadze a chec szcera zrobia z ciebie mistrza europy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Szok zabojady do domu ... 27.06.04, 17:31 A dziś mecz Czechów i będę im kibicować z kilku powodów. Raz , że grają pieknie, miło popatrzeć. Dwa, że to nasi sąsiedzi. Trzy , mam do nich sympatię płynącą z czytania czeskich autorów ( Hrabala i Kuundery). No więc Czesi do boju. Muszę dodać, że wygrana Holandii mnie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Szok zabojady do domu ... 27.06.04, 22:39 No i super! Sąsiedzi wygrali! Druga połowa była znakomita! PS: A do tego jakie dobre piwo robią! Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Szok zabojady do domu ... 28.06.04, 08:29 no smakoszem piwa to ja raczej nie jestem, ot od czasu do czasu, za dużo wysiłku kosztuje utrzymywanie stałej wagi, żeby sobie dostaraczać jeszcze tyle kalorii:). Milan Baros - co za piłakaz, no i ładny chłopak:) Odpowiedz Link Zgłoś