24.04.04, 18:25
www.jaworzynakrynicka.pl/
ale sie rozmarzylam! napiszcie o waszych wyprawach tam!
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: Jaworzyna 24.04.04, 18:52
      moja wyprawa na jaworzyne krynicką odbyła się w tamtym roku.
      postanowilismy z żoną ,że pojedziemy ponieważ jest piękna kolejka gondolowa
      ktora nas zawiezie na szczyt.kupilismy bilety w obie strony i pojechalismy.
      nie boje sie wysokosci ,lubie patrzec jak się jedzie wysoka nad drzewami
      i pieknymi lasami, ale !!!!!!!!!!! co się stało ??????
      jakies 300 m od górnej stacji kolejki, gdy do czubków drzew patrząc z z
      wagonika było kilka metrów nagle wszystkie wagoniki stanęły,a ponieważ deczko
      wiał wiaterek wagonik troszkę się rozhuśtał i powiem wam wcale mi do smiechu
      nie było.oczywiscie po chwili znowu wszystko ruszyło ,ale byłem zadowolony ,ze
      juz koniec jazdy.na samej górze widoki piekne na tatry ,dlatego polecam zabrac
      lornetke bo warto,widac pieknie i nasz beskid, oraz wszystko co blisko nas.cos
      pieknego jedzcie i podziwiajcie.polecam wracac przez mochnaczke drogą z płyt
      betonowych do izb bo warto to zobaczyc tam jest pieknie.
      • ellenai Re: Jaworzyna 24.04.04, 18:57
        aleks,dzieki za ten opis,sedeczne,bo ja nigdy na jaworzynie nie bylam.Nie
        zazdroszcze jakby tak kolejka stanela i cos sie stalo.W zeszlym roku bylismy w
        Glenwood Springs, i tam tez akurat w ten dzien otworzyli kolejke widokowa,
        pieknie bylo ale pietra mialam jak jechalismy :))))))))))
        • aleks44 Re: Jaworzyna 24.04.04, 19:20
          na kasprowy jak sie jedzie to sie tych uchwytów na gorze trzeba trzymac,
          bo jak by denko od wagonika odpadło, to lepiej nie mówic.
          chwilkę by się leciało.
          • ellenai Re: Jaworzyna 24.04.04, 19:30
            hehehe dobre to z tym stwierdzeniem ze chwilke by sie lecialo! hehehehe,nigdy
            na kasprowy nie wyjezdzalam ale z tym denkiem mnie nastraszyles i nie
            pojade,nie chce chwile leciec na dol,ani dluga ani krotka hehehhe
            • aleks44 Re: Jaworzyna 24.04.04, 20:05
              ja bym się chetnie wybrał, bo lubie góry,ale nie wiem gdzie pojade i czy w
              ogóle pojade,ale gdzies się rusze.
              • ellenai Re: Jaworzyna 24.04.04, 20:07
                no to koniecznie napisz gdzie i spisz wrazenia,niech sobie troche pomarze!
                • aleks44 Re: Jaworzyna 24.04.04, 20:29
                  jak bede na dzialce to tez Ci opisze hi hi np. ze jakies obce zaby sie do
                  mojego pseudo oczka wprowadzily.a dzisiaj jak bylem po pracy przez chwilke
                  zobaczylem pieknego bazanta z dwoma samicami obok mojej dzialki jak sobie
                  spacerowaly.
                  • ellenai Re: Jaworzyna 24.04.04, 20:31
                    a bazanty to skad u was?
                    • aleks44 Re: Jaworzyna 24.04.04, 21:00
                      chyba gdzies z lasu,bo tam troche krzaków jest i las nie daleko.dawniej
                      chodziło więcej ale chyba ktoś wyłapał,podchodziły sarny ,ale jak sąsiad
                      ogrodził pastuchem to już ich nie widze.
                      • ellenai Re: Jaworzyna 25.04.04, 00:52
                        a po co lapac bazanta?sory ze cie tak zasypuje pytaniami heheh
                        • aleks44 Re: Jaworzyna 25.04.04, 01:07
                          sa rozne swiry,u nas tez takich nie brakuje,ja wole podziwiac jak chodza
                          dostojnie po polach i sie czyms zajadaja,a ktos chce moze zjesc albo wypchac????
                          • ellenai Re: Jaworzyna 25.04.04, 01:14
                            no tak ,tutaj tez mamy bazanty i strzelaja do nich mysliwi,mnie sie to nie
                            podoba
                            • aleks44 Re: Jaworzyna 25.04.04, 01:23
                              no widzisz ??? bizony wykonczyli ,teraz sie do bazantow wzieli,
                              co za narod ????? tylko by strzelali hi hi
                              • ellenai Re: Jaworzyna 25.04.04, 01:26
                                oj oni tu na punkcie polowan to swira maja,naprawde:)
    • grekaa Re: Jaworzyna 24.04.04, 21:04
      mmmm, w Krynicy i na jaworzynie spedziłam miesiąc miodowy:-)
      uch, ależ wspomnienia;-)
      • ellenai Re: Jaworzyna 25.04.04, 00:53
        o rany grekaa,no to faktycznie ale super:)nie mogliscie lepiej wybrac miejsca
        do tego celu cmok:) heheh

.... a fuj!....sygnaturka mi dzis beka!

tu sie klika na Gorlice!
        a tu na Nowy Sacz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka