sylwia.wk 26.04.06, 13:38 witajcie jesli jestescie z okolic lub wieliczki to mam pytanie. czy nie wiecie moze czy w okolicach wieliczki np.na jakies wioski niema lini busow a byla by potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab7777 Re: linia??? 26.04.06, 19:17 Nic o tym nie wiem ,linia jest potrzebna i owszem ale autobusowa,bo busy są drogie ,brudne,śmierdzące i najczęściej w oplakanym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
omb Re: linia??? 27.04.06, 00:54 tak, linia jest bardzo potrzbna! tylko zeby prosta byla! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.wk Re: linia??? 27.04.06, 11:37 my posiadamy nowe ladniutkie busy tylko nie mozemy znalesc trasy ktora by nie byla jeszcze zawalona innymi firmami przewozowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellekk Re: linia??? 27.04.06, 13:22 a na Rybitwy z Wieliczki tylko inna trasa niz bus TK A zatrzymujecie sie na wszystkich przystankach czy je omijacie jak ludzie machają ???? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellekk Re: linia??? 27.04.06, 13:24 ludzie narzekają, że muszą do Sądu iść bardzo długo z centrum Wieliczki Może nad tym pomyslcie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.wk Re: linia??? 27.04.06, 13:34 pomyslimy. kupilismy dopiero busy jestesmy w turystyce ale myslimy tez o lini, tak dla ogolnego wyjasnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ab7777 Re: linia??? 27.04.06, 18:40 No bez przesady już jest tam spory ruch ,a jeszcze w taką ładna okolice busy wprowadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
ab7777 Re: linia??? 27.04.06, 18:41 chodzilo mi o okolice sądu ,zreszta ludzie ,przeciez nie chodzą tam codziennie tylko w konkretnej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
agakwi1 Re: linia??? 28.04.06, 08:42 Z tego co się od kolegi dowiedziałam to nie ma zadnego połączenia kraków - Rudnik (ten koło myślenic) - są tylko 2 lub 3 autobusy z krakowa (bilet za ok. 4 zł w jedną stronę !!). Ludzie stamąd dojezdzają do myślenic a dopiero potem na kraków jadą. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.wk Re: linia??? 28.04.06, 13:20 a mi sie wydawalo ze ogolnie w tamte okolice jezdzi multum busow autobusow. dzieki na pewno to sprawdzimy i zorientujemy sie jak tam z pozwoleniami na linie Odpowiedz Link Zgłoś
tymulek Re: linia??? 05.05.06, 08:08 ja do Huty bym chetnie pojechala czasem czyms innym niz wlasne auto i zeby dnia nie stracic, te busy ktore obsluguja trase "objazdowa" sa w stanie rozkladu. Chyba ze cos sie zmienilo od ostatniej mojej wycieczki rok temu. Aha, a moze kierowcow szukacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.wk Re: linia??? 05.05.06, 11:39 jesli znajdzie sie dochodowa linia to i kierowca potrzebny bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś