zuberek_z 08.10.04, 10:37 Wreście po tylu latach dzialacze SOLIDARNOSCI mogą oglądać swoje teczki . Ludzie Ci dowiedzą się kto ich kablował i donosił na SB !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuberek_z Re: IPN.......... 08.10.04, 14:22 Chciałem dodać że kilku działaczy z Gorlic już było w Wieliczce w siedzibie IPN i zapoznało się z aktami.Osoby te wreszcie wiedzą kto donosił. Odpowiedz Link Zgłoś
zuberek_z Re: IPN.......... 12.10.04, 12:20 Ci ludzie dużo prześli i ich rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
gorliczanin Re:Ja te gadziny odrazu w kanał. 15.10.04, 12:27 Sprzedawczyki zrujnowali życie tym ludziom .Jak czytam te gupie wczesniejsze posty że ten się tam czy ten tam zgłosił sam na milicję albo pobudowali domy za odszkodowania to mnie normalnie.....................................!!!!! Ci co wcześniej tupisali to w tych czasach jeszcze srali w majtory! i co oni wiedzą co się działo w Gorlicach czy w całej Polsce. Reszta bez komentarza!Dać cwaniakom władzę i będą sobie dzielić stołki jak tu taki jeden z Po Gorlice.Absurt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gorliczanin Re:RE 15.10.04, 12:35 To jest poszanowanie dla tych ludzi co walczyli za wolność i ojczyznę. Dzięki tym ludziom sralu jeden i drugi możesz chodzić po tej naszej ziemi! To tyle! Odpowiedz Link Zgłoś