Dodaj do ulubionych

I znowu pusto

09.08.05, 17:21
chyba mam pecha zawsze jak jestem to nikogo nie ma. a potem jak ksiazke do
czytania. pelno wpisow.
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 17:24
      Bo trzeba na bieżąco pilnować i czytać. :-)
      • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 09.08.05, 17:28
        nie moge na bierzaco. nie mam dostepu do internetu 24 godziny na dobe, chociaz
        bym chcialo. takie sa realia ze moge raz na dzien.
        • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 17:31
          Aaa, to zmienia postać rzeczy. A może po prostu w innych godzinach zaczniesz
          zaglądać? Wtedy kiedy większy ruch?
          • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 09.08.05, 17:37
            zagladam w roznych i nie widze zmian, chyba zawsze pusto, chyba ze sie dowiem w
            jakich godzinach najwiekszy ruch. co qwerty moze mi powiesz co?
            • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 17:41
              A to trzeba trafić prawdę mówić. Ale coś koło 8, potem ok. 9-10, następnie w
              ok. 14-15 i wieczorem ok. 19-20 chyba się koncentruje. Ale nie zawsze.
              • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 09.08.05, 17:51
                to koncentruj sie dalej. ustalcie w koncu ta date i juz czy to takie trudne, a
                przynajmniej tak mniej wiecej. i niech wtedy reszta poiwe czy pasuje czy nie.
                • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 17:55
                  Spoko - to wymaga czasu i przemyśleń. Co nagle to po diable...
    • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 17:58
      No to teraz znowu zostaniesz sama. Bo ja znikam czasowo. Cześć.
      • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 09.08.05, 18:06
        nie zostane sama bo też się stąd wynoszę mam inne zajęcia troche ciekawsze niz
        pisanie na forum. na razie.
        • lemuriza Re: I znowu pusto 09.08.05, 18:32
          chyba jesteś trochę niegrzeczna, albo znowu prowokujesz
          • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 10.08.05, 18:20
            nie jestem niegrzeczna po prostu przeczytałam już wszystkie wpisy,
            odpowiedziałam na ciekawsze, siedziałam na internecie 2 godziny i juz samej na
            forum mi się zaczęło nudzić więc poszłam do domku czytac lekture to było moje
            ciekawsze zajęcie. Nie mogłam sie do niej zebrać cały miesiąc az wreszcie
            dostałam natchnienie na przeczytanie jej. Przebrnęłam przez 1 tom. 400 stron i
            nie chce mi sie już czytać drugiego, ale jak mus to mus.
            • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 10.08.05, 18:24
              "Chłopi"? "Ogniem i mieczem"? Czy "Lalka"?
              • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 10.08.05, 18:28
                Lalka. powiem szczerze nie jest az tak tragiczna jest jak jakaś telenowela
                ciągle się coś dzieje, nie wiem tylko jak przez potop przebrne ponoc to
                tragedia w czytaniu nudna. takie tylko słyszałam okreslenia na jej temat. a co?
                • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 10.08.05, 18:33
                  "Potop" jest fajny! Są opisy, ale do przejścia. Tylko postaraj się o wersję
                  książki gdzie są tłumaczenia zwrotów obcojęzycznych (bo tam są niekiedy wyrazy
                  po łacinie wklejane) - bo nie ma nic gorszego jak się zastanawiać "o co
                  bohaterowi chodziło" a wydawca tego nie ułatwił nie dodając przypisów. :-(
                  • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 10.08.05, 18:43
                    właśnie chyba ich nie mam bo mam książke na własnośc a przynajmniej w lalce nie
                    było pomimo ze tam sa wklejone po nie miecku i francusku czesci zdan. niemiecki
                    znam to wiem o co chodzi ale francuski to magia. dobrze ze wiecej niemieckiego
                    niz francuskiego, chociaz tyle. i dzieki za rade co do potopu.ale i tak chyba
                    jestes pierwsza osoba ktora mi mowi ze potop jest fajny. w sumie to zalezy co
                    komu sie podoba, ale mnie opsiy sie nie podobaja zbyt nudne same fakty
                    najwazniejsze.
                    • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 10.08.05, 18:46
                      W opisach też są niekiedy fakty. Ale opisy są nudne głównie dlatego, że się je
                      długo czyta. A taki dialog, to leci ładnie linijka za linijką. :-)
                      • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 10.08.05, 18:52
                        dla mnie opsisy sa nudne bo tam nic sie nie dzieje i jest opisywane jedno i to
                        samo tylko inaczej ubrane w słowa.
      • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 19:11
        Już jestem. Musiałem zniknąć, bo "have'ałem train'a". Ale nie traina do nikogo
        tylko traina do Tuchowa, no a 15 minut to jest odpowiednia pora żeby dobiec,
        kupić bilet i wsiąść i pojechać. No ale już z powrotem jestem. :-)
        • teresa50 Re: I znowu pusto 09.08.05, 20:57
          no i co? a Ty nie masz ciekawszych zajęć niż pisanie na forum, aa??? :-))))
          • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:03
            Mam. Siedzenie przed komputerem (ale nie na forum). Na "aaa" czas przyjdzie
            koło 22 (ale w praktyce i tak zawsze w okolicach 24-1 w nocy).
            • teresa50 Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:24
              To było takie lwowskie aaa na koniec pytania. A nie jakieś kołysanki :-)
              • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:27
                To ja odpowiem (nie wiem z jakiego ro regionu) tak:
                - Aaa, nie mam nic lepszego... ;-)
                • teresa50 Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:31
                  I tak ma być ! Przynajmniej my skorzystamy z Twojej obecności :-)
                  • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:33
                    Tzn.? Dalej będziecie się ze mnie nabijać? ;-(((((((
                    • teklat Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:35
                      No pewnie :))
                      • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:40
                        No wiesz, kulturalnie to wypadałoby zaprzeczyć, a nie tak bezpośrednio... :-P
                    • teresa50 Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:36
                      Nie. Będziemy Ci "klakierować". Jak zawsze. I wcale się nie nabijamy tylko
                      chcemy Cię rozruszać. <róża>
                      • teresa50 Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:42
                        Ta Tekla to wogóle nie jest kulturalna! :-))
                      • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:43
                        Czuję się wystarczająco rozruszany. Atkiej liczby wpisów jak od ostatniej
                        soboty to już dawno nie wpisywałem. To już bite 300 sztuk będzie!!!
                        • lemuriza Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:47
                          rozruszany to będziesz dopiero wtedy kiedy:
                          zaprosisz jakąś fajową dziewczynę do kina na jakiś film nakręcony później niż
                          Qvo vadis, a potem zaprosisz ją po kinie na drinka.
                          Wtedy ogłoszę wszem i wobec , że qwerty został rozruszany:)
                          Ewentualnie masz do wyboru zakup rowerka i wycieczkę po gminie Pleśna, po czym
                          przyjazd do Moscic na żużel ( niekoniecznie na rowerze, ale za to możesz zabrać
                          Karolinkę:)).
                          • teresa50 Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:48
                            Czyli delegujemy Qwertego na dwuosobowe spotkanie forumowe jako przedstawiciela
                            większości ?
                            • teklat Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:50
                              A Madai??????????
                              • teresa50 Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:51
                                Na dwa dwuosobowe spotkania ??
                                • teklat Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:52
                                  Noooo....kto wie, Tereso, kto wie...
                                  Wywalcie mnie stąd, bo mi farba schnie....
                              • madai Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:59
                                co madai?? co madai??
                          • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:52
                            A to po "Quo vadis" coś jeszcze było??? :-D
                            I po co mi drugi rower? Jeden już wystarczająco ładnie prezentuje się położony
                            gdzieś tam... Chyba, że będzie taki z silnikiem coby nie trza było tyle nogami
                            kręcić, bo to strasznie męczące zajęcie... Uff, od samej myśli o tym zmęczyłem
                            się okropnie.
                            • teresa50 Re: I znowu pusto 09.08.05, 21:53
                              Teklo do malowania ! My tu czuwamy, spokojna głowa :-)
                            • madai Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:01
                              moja sasiadka ma taki rower z silnikiem-ginger sie nazywa [oczywiscie rower,
                              nie kolezanka] ;)
                              • madai Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:01
                                qwerty, Ty jestes za duzy na taki rower :)
                                • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:05
                                  Ale ten "Ginger" to taka hulajnoga jednoosiowa chyba z hameryki przywleczona,
                                  nie? Z patykiem z przodu? A mi chodziło o zwykły rower z silnikiem na wysokości
                                  tylnego bagażnika. Się włącza, się jedzie, się wypoczywa. Ale najlepiej się
                                  wypoczywa w jeździe samochodem... :-D
                                  • madai Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:07
                                    ten ginger to fakt, z hameryki. ale wyglada jak rower. hmm, albo nie-skuter!
                                    tak, skuter z kierownica rowera. fajna sprawa, jezdzilam ;))))
                                    lepszy samochod od rowera[u]->nie wiem jak sie mowi ;)- z silnikiem ;)
                                    • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:12
                                      Samochodu bez silnika rzeczywiście nie ma co zazdrościć. Choć to chyba dobry
                                      środek na przejażdżki typu "siłowe" - od pchania się bardzo wyrabiają mięśnie -
                                      szczególnie łydek i przedramion. ;-)
                                      • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:15
                                        A <a href=http://money.cnn.com/2003/03/13/technology/segway/segway.jpg">tu</a>
                                        jest chyba ten Ginger, zwany oficjalnie ponoć Segway'em.
                                        • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:17
                                          Ups, link nie wyszedł - podaję ponownie tu :
                                          Ginger, zwany oficjalnie ponoć Segway'em.
                                      • madai Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:18
                                        lydki i przedramiona mam grube, takze podziekuje ;)

PS. wklej lepiej tego linka
                                        • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:25
                                          Link już jest wyżej.
                                          A co do auta - ale jak się zepsuje, to podnosząc i pchając można sobie ładnie
                                          skórę obetrzeć (a nawet i głębiej), więc to też może być metoda
                                          na "odchudzanie" (coś w stylu odsysania tłuszczu - a przynajmniej dająca taki
                                          sam efekt ;-)
                                          • madai Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:27
                                            hehehe, ja nie potrzebuje sie odchudzic, wiec za te metode rowniez podziekuje.

innego gingera ma moja sasiadka ;) takiego jak skuter, ale dla dzieci :)
                                            • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:30
                                              Taka hulajnoga z fotelem jak tutaj ?
                                              • madai Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:31
                                                ooo blizej blizej :)) ale calosc jest bardziej masywna.
                                                • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:33
                                                  Całość? Tzn. kierowca, tak? :-D
                                                  Dobra - już dalej nie szukam - wiadomo z "grubsza" (choć to może niezbyt
                                                  odpowiednie słowo) o co chodzi.
                                                  • madai Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:35
                                                    calosc tzn. tyl-jak w skuterze, a kierownica taka wlasnie, jak na zdjeciu :)
                                                    ogolnie rzecz biorac-bardzo podobne cacko :)
                                                  • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:38
                                                    Mi nie chodziło o "kierownicę" tylko o KIEROWCĘ (choć na zdjęciu to jest
                                                    rzeczywiście żeńska odmiana, a więc kierownica ;-)
                                                  • madai Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:41
                                                    haha przepraszam, nie doczytalam. ;]
                                                  • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 22:43
                                                    Nie szkodzi. :-)
                                                  • teresa50 Re: I znowu pusto 09.08.05, 23:11
                                                    Może pożyczysz, madai to coś od sąsiadki i pokażesz Qwertemu na żywo ??
                                                  • madai Re: I znowu pusto 09.08.05, 23:11
                                                    nie ma problemu, pozycze, nawet bedzie mogl sie przejechac-jesli za duzo nie
                                                    wazy ;)
                                                  • teresa50 Re: I znowu pusto 09.08.05, 23:13
                                                    Powinien być zachwycony,ale on jest trudny :-)
                                                  • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 23:16
                                                    Ufff, nie pożyczaj. Załamie się na pewno.
                                                  • teresa50 Re: I znowu pusto 09.08.05, 23:17
                                                    Nie opowiadaj Qwerty, przejechałbyś się...
                                                  • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 09.08.05, 23:24
                                                    Ja bym się przejechał, Madai by się przejechała na życzliwości, a właścicielka
                                                    urządzenia by się przejechała na zaufaniu do przyjaciółki. Bo sprzet by padł
                                                    niewątpliwie, nieprzyzwyczajony do takich nacisków...
                                                  • madai Re: I znowu pusto 10.08.05, 13:02
                                                    eeee bez przesady ;) mysle, ze jes to bardziej wytrzymale, niz sie wydaje!
                                                    skoro jej rodzice na tym jezdzili, moi rodzice na tym jezdzili [a moj tata nie
                                                    jest jakims chuderlaczkiem] to... ;) qwerty, bez obaw :)
                                                  • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 10.08.05, 13:10
                                                    Ale jak na tym równowagę utrzymać? Bo to niskie, chybotliwe. Ja się na
                                                    hulajnodze siostrzeńców nigdy przejechać nie chciałem, bo to zbyt wywrotne
                                                    jest, a co dopiero tutaj usiąść (no niby można się nogą podeprzeć, ale mimo
                                                    wszystko - co to za jazda...).
                                                  • madai Re: I znowu pusto 10.08.05, 13:15
                                                    nie nie!! na poczatku jest ciezko utrzymac rownowage, no bo to ma dwa kloka,
                                                    jak hulajnoga, lub rower. ale jak wlaczysz maszyne, dodasz gazu, to fajnie
                                                    jedzie :) calkiem szybko, na liczniku ma chyba 50 km/h ;)
                                                  • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 10.08.05, 13:20
                                                    Co tak wolno? Choć niby przy wietrze w zęby to 50 km/h to jest zabójcze
                                                    (szczególnie dla much i komarów). Więc, nie - zdecydowanie samochód wolę. ;-)
                                                  • madai Re: I znowu pusto 10.08.05, 18:25
                                                    wolnooo!! szybko, jak na taki bajer! ale ja tez wole samochod ;)
                                                  • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 10.08.05, 18:31
                                                    "Samochód podwiezie, samochód zaradzi, samochód nigdy Cię nie zdradzi." (czy
                                                    jakoś tak - w każdym razie hasło może być).
                                                  • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 10.08.05, 19:31
                                                    wchodze na forum w roznych godzinach i dalej pusto. qwerty miales mi powiedziec
                                                    w jakich godzinach sa te owe tloki i jakos sie jeszcze nie dowiedzialm. mozesz
                                                    mnie oswiecic?
                                                  • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 10.08.05, 19:38
                                                    Napisałem już wczoraj. Poszukaj.
                                                  • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 10.08.05, 19:52
                                                    już szukałam i nie znalazłam za duzo tego czytania. nie mam czasu musze ksiazke
                                                    zaczac czytac.
                                                  • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 10.08.05, 19:59
                                                    Rety - ale lenistwo! Na początku tego watku było. O --> tutaj !
                                                  • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 10.08.05, 20:03
                                                    jakie lenistwo ja tu mowie o czytaniu ksiazek a ty o lenistwie.
                                                  • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 10.08.05, 20:05
                                                    Lenistwo w czytaniu wątku!!! :-P Podałem Ci wyżej odpowiedź na Twoje pytanie.
                                                  • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 10.08.05, 20:08
                                                    dziękuje nie wiem czy sie w te godziny wstrzelę. no ale byłam teraz od 19-20 i
                                                    nie widze zbytniego ruchu. ja juz ide do tej ksiazki bo chyba dzis nie zaczne
                                                    jej czytac. a postanowienie 100 stron dzinnie. wczoraj do 12 czytalam w nocy.
                                                  • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 10.08.05, 20:11
                                                    No, z tymi godzinami to róznie bywa. Nie jest nic na stałe. Ale przeważnie się
                                                    sprawdza. Choć np. wczoraj to po 21 był istny szał.
                                                  • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 10.08.05, 20:12
                                                    no o tej porze na forum to na pewno byc nie moge ale dzieki za rade. dobranoc
                                                    wszystkim.
                                                  • qwerty.tarnow Re: I znowu pusto 10.08.05, 20:13
                                                    Miłej lektury. :-)
                                                  • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 11.08.05, 13:55
                                                    Nie była miła usnęłam nad nią i czytałam dopiero dziś rano. Mam zaległe 100
                                                    stron.
    • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 11.08.05, 14:00
      Ja chyba jednak przy swoim zostane mam pecha z tym forum. Jak zawsze nikogo nie
      ma, a potem znowu stosy stron do czytania juz mnie oczy od kompa bola.
      • kuczman Re: I znowu pusto 12.08.05, 04:27
        No bo to jest forum a nie czat...
        Ale przy kazdym poscie masz podana godzine jego popelnienia, wiec mozesz po tym
        sie zorientowac kiedy inni pisza. Zapewne sa jakies stale.
        Pozdrawiam i zycze cierpliwosci;))
        • karolinaj_18 Re: I znowu pusto 12.08.05, 11:34
          dziękuje, może się przyda kto wie. sprawdzam godziny ale i tak nie
          wywnioskowałam z tego kiedy jest największy ruch. ogólnie to go chyba nie ma,
          ale jeśli już jest to mnie nie ma.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka