ellenai 30.11.03, 19:23 bo ludziska wracaja na forum, nietlumnie ale jednak sie pojawiaja, no to juz:)) dzialac:)))))))) pozdrawiam:)))0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: chyba odwilz u was....... 30.11.03, 23:45 no i to bardzo delikatna, bo tylko my dwoje cos tam piszemy od czasu do czasu:(((((malo nas,hmmmmmmm:))) znak "dwie kreski" pisz cos wiecej,trzymaj fason:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: chyba odwilz u was....... 01.12.03, 17:40 he he slabiutko na Gorlicach ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: chyba odwilz u was....... 01.12.03, 17:43 no bo ty i giks gdzies poszliscie,grekaa i kgr odcieci on netu, zleeeeeeeee:)) wracac mi tu ale juz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Elle co z Nim zrobimy???? 01.12.03, 17:58 zamiast pomóc podnieść statystykę to się jeszcze śmieje diabeł :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Dokladnie I to ROGATY :)) 01.12.03, 18:31 z widlami w rekach i zakreconym ogonem:))))))))giksik nie wiem co z takim zrobic ehheheh,masz pomysl???? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Dokladnie I to ROGATY :)) 03.12.03, 10:25 ta...kupcie mi taki stroj! :D heh Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dokladnie I to ROGATY :)) 03.12.03, 15:54 a na co ci taki stroj zawisz?zeby popsuc juz istniejacy efekt? nieeeeeeeeeee,tego nie zrobimy,prawda giks? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Meteorologicznie..... 01.12.03, 18:01 ja bym powiedziała raczej, że powiało chłodem :((( Eh cosik się zimnawo zrobiło, ale tak to jest jak masz 17 na plusie a potem spadnie do poniżej 10'C ale w końcu to już grudzień nie? Najbardziej boję się tego szoku termicznego jak spadnie poniżej zera mam nadzieję ze to będzie stopniowe ochłodzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Meteorologicznie..... 01.12.03, 18:32 hmmm,zimno u was:))) a sniegu macie duzo???? u nas byl ale stopnial i zimno jest brrrrrrrrrrrr:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Meteorologicznie..... 01.12.03, 20:11 ehh elle niestety śniegu nie ma buuu no i jeszcze na niedzielę zapowiadaja - 2'C brrr a to dopiero było 17 Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Meteorologicznie..... 02.12.03, 19:11 W sumie bardzo dziwne poczatek grudnia a tu 15 stopni...i dobrze i zle :D Chetnie bym na jakies narty albo deche pojechal...a znou auta nie musze rano skrobac brrrrrr :) ja chyba jednak lubie zime...:D dzis bylo tak cieplo ze sie z kurtki musialem rozbierac heh..! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Meteorologicznie..... 02.12.03, 20:28 a u mnie zimno i mgly,ale fajnie jest mimo wszystko:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś