Dodaj do ulubionych

Porwało Was UFO ?????

28.01.06, 15:00
bo nie zadnych wpisow od wczoraj,chyba ze korzystacie z pieknej pogody i
Jestescie na spacerze
milego dzionka
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Porwało Was UFO ????? 28.01.06, 20:33
      U mnie rzeczywiscie cieplo +10C slonecznie,sniegu nic,prawie wiosna,nawet
      ziemia nie jest zmoknieta jak to na wiosne,chyba sierotka Marysia poprosila
      miesiace o zamiane miejsc,hihi.
      • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 28.01.06, 20:43
        ja sie tez wczoraj zdziwilam ze nikogo nie ma! kurcze! no ja sie przeprowadzam
        wiec jestem usprawiedliwona heheh
        • dunajec1 Re: Porwało Was UFO ????? 28.01.06, 21:06
          Ellen,znowu Cie wywiewa?Wiem wiem,mowilas.
          • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 28.01.06, 23:18
            a to ta sama przeprowadzka do ktorej sie szykowalam od dawna, w ten weekend
            wlasnie nastepnuje,lapy mnie juz bola od taszczenia tych wszystkich skarbow
            hehehhe nagromadzonych przez poltora roku mieszkania tutaj
    • sledzik4 Re: Porwało Was UFO ????? 28.01.06, 22:22
      aleks44 napisał:
      > ... chyba ze korzystacie z pieknej pogody i jestescie na spacerze ...<

... rowerowym :)) - dzisiaj 48 km.
      • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 28.01.06, 23:18
        brawo sledzik!
        • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 29.01.06, 08:41
          Dunajec ,wymienmy sie zimami ,ja biore Twoja,Ty wez nasza Beskidzka hehe
          dzs w nocy bylo -13,w dzien zobaczymy bo sloneczko pieknie swieci
          Sledziku Ty to masz zdrowie,tez mi teskono za rowerkiem,ale nie ma szans,nawet
          na narty nie mam jak wyskoczyc (przez ta zime) hehe
          Ellen wiem ze nie mozesz tutaj siedziec i pisac,to chyba najwazniejsza Twoja
          przeprowadzka,od kiedy jestes za wielka woda,tylko zebys dostep do netu miala
          hehe
          • sledzik4 Re: Porwało Was UFO ????? 29.01.06, 10:14
            Dzięki Ellenai. :)
            Zdrówko jeszcze dopisuje Aleks - dziękuję za maila. :)
            Właśnie kończę kawkę, ubieram się cieplutko i ruszam znów w siną dal. ;)

Ps. Coś słoneczko nie chce się dzisiaj pokazać. :(
            • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 29.01.06, 18:54
              sloneczko to bylo ,ale do poludnia,potem jakos zaszlo,ale zrobilem zdjecie po
              poludniu jak zachodzilo,gdzies nad Beskidzkimi lasami.
              troche poszalalem na biegowkach
            • dunajec1 Re: Porwało Was UFO ????? 29.01.06, 18:59
              Aleks.z calym poszanowaniem do zimy,ale nie chce sie zamieniac a do tego
              jeszcze mrozy brrrr
              A rowerki?Mam w garazu i moglbym za Szurkowskiego porobic ale,no wlasnie ,nie
              chce sie.
              • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 29.01.06, 20:27
                u nas tez idzie sie przyzwyczaic,w sumie to tylko pol roku tego chlodu hehe
                • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 30.01.06, 19:20
                  Jak to obliczyłeś?Mi wychodzi z obliczeń że lata jest 2-3 miesiące a reszta to zimne miesiące.
                  • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 30.01.06, 20:14
                    bedzie cieplej,bedziemy na necie ,bedziemy pisac,bedzie fajnie,ja juz prawie
                    jestem przeprowadzona! hura
                    • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 30.01.06, 23:07
                      no,znalazly sie !!!! juz sie zastanawialem czy aby Wam mezowie netu nie zabrali
                      bo ja bym tak zrobil,chyba ze nie sa zazdrosnikami ,jak ja !!!! hihi
                      • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 30.01.06, 23:13
                        faktycznie miesiecy cieplych jest znacznie mniej
                        bylem pierwszy raz nad morzem i taka zimnica byla ,ze trzeba bylo w kurtkach
                        chodzic,a bylo to w polowie sierpnia
                        • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 10.02.06, 19:48
                          Całe szczęście że (biedronka)Afryka jest tak blisko :)
                          • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 10.02.06, 20:02
                            od Ciebie moze i blizej hehe
                            • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 10.02.06, 20:35
                              Dalej,bliżej do bieguna za to :)
                              • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 10.02.06, 20:48
                                mowisz oczywiscie i polnocnym ????
                                • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 10.02.06, 22:39
                                  zima sie skonczy to wam mowie!
                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 10.02.06, 22:53
                                    do bieguna północnego oczywiście
                                    • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 10.02.06, 22:58
                                      trzeba sie skupic na tym co dobre! jest blizej do wiosny!
                                      • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 22:37
                                        Bociany jużwystartowały i lecą już do nas bo becikowe zaczeli płacić :)
                                        • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 22:49
                                          myslisz ze sie skusza przez to becikowe na latanie do was?
                                          • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 23:00
                                            a mają inne wyjście.Gdzie naród głęboko wierzący i skłonny coś tam odpalić dla swojego patrona bociana
                                            • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 23:09
                                              smiejcie sie ,kiedys bylem popatrzec na sam.Rajd Rzeszowski i w jakiejs
                                              miejscowosci, na kosciele zamiast krzyza byl bocian !!!!!Tam tez widzialem
                                              policjantke w mundurze,(bardzo ladna diablica) w mini, w butach na wysokim
                                              obcasie iiiiiiii zlotym lancuszkiem na prawej nodze !!!!! Suuuuuper !!!
                                              • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 23:13
                                                Wzroku to jastrząb może Ci pozazdrościć:)
                                                • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 23:26
                                                  wzrok mam troszke slaby,ale jak zobaczylem to nie moglem oczu oderwac,bo kilka
                                                  innych bylo normalnie ubranych (stosownie) nie jestem z ligi PR,i lubie
                                                  popatrzec,ale jak ktos jest na sluzbie ,to powinien ubrac sie,jak nalezy.
                                                  ale przyznac musze ladna i zgrabna byla !!!!
                                                  • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 23:39
                                                    toz nic zlego nie ma w takim patrzeniu heheh
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 23:44
                                                    nie tylko ja ,ale musze przyznac, ze na lancuszek to ja pierwszy zwrocilem
                                                    uwage,potem kazdy fotke zrobil,oczywiscie ja tez,ale zwyklym analogiem
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 23:46
                                                    w patrzeniu nie ma nic złego,ale w tym myśleniu o tym,o tej wyobrażni
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 23:49
                                                    Ty tez o tym wiesz ????? rozpracowalas mnie !!!!
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 23:52
                                                    te Twoje wtedy wielkie oczy,buzia rozdziawiona wszystko mówiły i nie potrzeba tu agenta wywiadu czy jasnowidza z Człuchowa by wiedzieć o czym myślałes
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 23:53
                                                    no no przyznam ze czasami ,ale nie zawsze !!!!!
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 23:55
                                                    aleks44 napisał:

> no no przyznam ze czasami ,ale nie zawsze !!!!!

te nie zawsze to kiedy?
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 23:56
                                                    piiiii hehe
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 13.02.06, 23:57
                                                    nie pi.Tylko tu szczerość Cię uwolni od grzechu cudzołustwa:)
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 00:01
                                                    hihi nie tutaj
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 00:04
                                                    aleks44 napisał:

> hihi nie tutaj

A gdzie?Mów!!!!Czekamy!!!!!
                                                  • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 00:01
                                                    hehe jasnowidz z czluchowa hehe dobre!
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 00:03
                                                    Ty im nie wierzysz ???? oj nie ladnie
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 00:04
                                                    ellenai napisała:

> hehe jasnowidz z czluchowa hehe dobre!

A oglądałaś program z nim?Postać autenyczna. Mak gajwer przy nim to pikuś
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 00:05
                                                    no pikus,chyba nie wszystkie odcinki ogladalas !!!!!
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 00:07
                                                    a no nie.A o co chodzi?
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 00:08
                                                    to dopiero klejnot z niego ,Ty wiesz jaki bylby z niego material na meza ????
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 00:12
                                                    ale on ma już żonę
                                                    Dlaczego materiał na męża?
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 00:15
                                                    nie wiedzialem ,ja tak na prawde to sie facetami nie interesuje ,dlatego
                                                    powiedzialem ze taki jak on,to skarb!!! wszystko umie ,sam
                                                    naprawi ,strzyze ,goli ,krawaty wiaze
                                                  • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 00:51
                                                    ja tak naprawde to nic nie wiem o tym jasnowidzu z czluchowa,cos mi sie obilo
                                                    okreslenie jasnowidz z czlucowa i tyle! heheh
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 08:10
                                                    aleks44 napisał:

> nie wiedzialem ,ja tak na prawde to sie facetami nie interesuje ,dlatego
                                                    > powiedzialem ze taki jak on,to skarb!!! wszystko umie ,sam
                                                    > naprawi ,strzyze ,goli ,krawaty wiaze usuwa ciąze

prawie jak najnowsza komórka :)
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 09:41
                                                    mam jedna stara i nie wiem na temat tych nowych ,ze ktorymi mlodziez tak sie
                                                    rozbija
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 11:06
                                                    mam komórkę a w niej trzymam rower:)
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 14.02.06, 14:42
                                                    moj trzymam w piwnicy,zawsze to cos ,ale komorka jest OK
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 15.02.06, 12:15
                                                    w przeciwieństwie do mody ja lubię duże komórki by i węgiel mógł się zmieścić:)
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 15.02.06, 12:36
                                                    i nie ma ludzi zachlannych ???? mnie wystarczy moja piwnica 5x4 i tez mam
                                                    strasznie zagracona.Wegla nie mam bo grzeje gazem
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 15.02.06, 12:41
                                                    Przypomniało misię ogłoszenie -szarą komórkę z 5 klepką sprzedam:)
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 15.02.06, 12:43
                                                    po co komu 5 klepka ,jak wszyscy maja tylko 3,uwazam ze to przesada hehe
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 15.02.06, 12:58
                                                    a po co komórką z bidetem i wodotryskiem?:)
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 15.02.06, 12:59
                                                    bidetu nie mam ,nawet nie wiem jak go uzywac hehe
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 15.02.06, 13:04
                                                    nie powiem :)
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 15.02.06, 13:06
                                                    szkoda moge sie tylko domyslic,ale przy goleniu tez sie moze przydac ,no nie ???
                                                    jak bedzie w twarz palilo
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 15.02.06, 13:19
                                                    szczególnie jak ktoś przed Tobą do innych celów:)
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 15.02.06, 23:44
                                                    myslalem ze wode tam tez sie splukuje
                                                  • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 16.02.06, 03:50
                                                    ja tez tak myslalam aleks,ale aktsieta chyba nie hehe
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 16.02.06, 13:14
                                                    W kiblu też się wodą spłukuje a jednak mało kto tam np.ręce myje:)
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 16.02.06, 23:20
                                                    Jestes pewna ??? ze nikt
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 17.02.06, 08:33
                                                    no nie :)
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 17.02.06, 10:05
                                                    wprawdzie z kibelka nie pilem,ale kiedys po imprezie w plenerze,tak nas rano
                                                    palilo ,ze pilismy wode z kolein na lesnej drodze,w ktorej plywaly male kijanki.
                                                    nic nam nie bylo,a kilkanascie lat juz przeszlo
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 17.02.06, 11:16
                                                    są rzeczy które filozofom się nie śniły :)
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 17.02.06, 23:11
                                                    dlatego bo nigdy nie spia i nie widza co traca
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 18.02.06, 13:36
                                                    myślisz,że to się na wzrok rzuca?:)
                                                  • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 18.02.06, 17:59
                                                    na rozum pewno tez sie rzuca picie wody z kaluz ale ja tez pilam jak bylam
                                                    dzieckiem i zyje ciagle i dobrze sie miewam ejhhehe
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 18.02.06, 19:41
                                                    to jakaś plaga:Kto jeszcze pił ?:)
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 18.02.06, 19:41
                                                    to jakaś plaga:Kto jeszcze pił ?:)
                                                  • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 18.02.06, 19:56
                                                    wszycy pili
                                                  • aktsieta Re: Porwało Was UFO ????? 18.02.06, 20:07
                                                    no nie,wszyscy?:)
                                                  • ellenai Re: Porwało Was UFO ????? 18.02.06, 22:55
                                                    mam nadzieje
                                                  • aleks44 Re: Porwało Was UFO ????? 19.02.06, 20:02
                                                    pewnie wielu,tylko jak zwykle nie maja sie odwagi do tego przyznac hehe

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka