ll6 13.12.03, 19:41 wlasnie wszedlem w posiadanie ich plytki :) slyszeliscie ich - niezle co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: lipnicka& porter 13.12.03, 19:47 nie moja dzialka ,nie lubie lipnickiej,porter nie zly bywal, jaka ta muza jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: lipnicka& porter 13.12.03, 19:48 ciekwe, nie slyszalam nic o tej plycie, lubie lipnicka:) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: lipnicka& porter 14.12.03, 21:51 Zeppelini - to jest to! Elle, a słyszałaś Portera "Helicopters"? Kawał dobrej muzy. Byłem kiedyś w Rzeszowie na jego koncercie. Ale był czad! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: lipnicka& porter 15.12.03, 01:53 taaaaaaaak to jest ta jedna z nielicznych polskich plyt ktore sluchalam,dawno to bylo ale sie liczy.Taaaaak ta plyta Portera jest swietna!no ze mogles byc na koncercie to moge tylko pozazdroscic:) Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: lipnicka& porter 13.12.03, 20:01 na szczescnie nie ma to nic wspolnego z taka lipnicka jak dawniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: lipnicka& porter 14.12.03, 15:33 HEH w sumie moze byc to dosc ckieawy uklad :D II6 masz mozliwosc zrobienia z tego mp3 i podeslania lub udostpnienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: lipnicka& porter 14.12.03, 15:43 No całej płytki jeszcze nie chwyciłem, Portera w sumie szanuję caukiem caukiem, i z tego co słyszałem, to jest bardziej PORTER i Lipnicka.... Na szczęście... Dorwijcie sobie a propo's Lipnickiej dwie pierwsze płyty Varius Manx. Zwłaszcza druga, THE NEW SHAPE, gdzie śpiewają Amirian i ten rudy z Variusa... Bardzo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: lipnicka& porter 15.12.03, 01:54 jezeli na plycie jest wiecej portera to ja nawet sie moge pokusic o przesluchanie tej plyty, bo jak wiecej lipnickiej to ja nie reflektuje na takie dzielo.Nie lubie varius manx ,takam wredota,ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: lipnicka& porter 15.12.03, 13:49 varius manx byl cienki jak i inne takie badziewia na polskiej scenie muzycznej - na nowej plytce anity jakby dojrzala o co najmiej tyle ile lat dzieli ja od portera :) Odpowiedz Link Zgłoś